Widok
....
...myślałam , że na tym forum mozna fajnie porozmawiać, ale mam wrażenie że tu pisza same niedojrzałe osoby, poszukujecie fotografów zamiast ich samemu poszukac, nie rozumiem tu czegoś, moim zdaniem forum jest po to aby sie spytac o jakąś konkretna sprawę , opinie o jakiejs firmie, osobie....prawie wszyscy pisza tu bzdury, firmy polecaja sie nawzajem, bez sensu....Ciagle przewija sie wątek dori z zaproszeniami jakies dziewczyny z makijażami i wkółko to samo cytuję: pomocy nie mam sukni ,pomocy nie mam kamerzysty ,pomocy nie mam fotografia, zaproszenia kupujecie na allegro albo w sklepie dla plastyków ...o matko!!!! Nie wiem czy nie macie własnego gustu czy nie wieci co wam sie podoba, musi ktoś wam cos doradzać...porażka... zastanówcie sie po co jest weselnik i te wszystkie firmy co sie tam reklamują.....mysle że osoby które juz niedługo będą w związku małżeńskim powinny wykazać troche wiecej samodzielności i inwencji twórczej.Pozdrawiam.
no własnie zgadzam sie z "ja" po to właśnie jest forum,zeby pomagac sobie szukac, ja znalazłam tu dobry zespół bo znajdz teraz wśród tysiaca reklamujacych sie ten najlepszy pare osób z forum poleciło mi tą samą kapelę zadzwoniłam do nich umówilam sie i stwierdziłąm ze sa super i sie na nich zdecydowalam a tak pewnie bym jezdzila po caly trojmiescie słuchajac tysiaca kaset demo
a jesli nie odpowiada ci to forum to nie korzystaj z niego no proste chyba :))
a jesli nie odpowiada ci to forum to nie korzystaj z niego no proste chyba :))
ja wole sama ruszyć głową i zorganizować sobie wesele chociażby za pomocą weselnika a nie korzystać z firmy... myślę, że to daje duzo większą frajdę niż pójście na łatwiznę! fakt, że czasem dziwne tematy sa poruszane na tym forum i to mnie też wkurza ale jak się nie podoba to zgadzam sie z innymi, nie czytaj poprostu tego forum.
wy wogole nie rozumiecie co ja pisze mówie ze np. poruszać temat o konkretnej kwiaciarni a nie pisac pomóżcie nie mam kwiatów, po co sie doradzać gdzie kupic suknie,czyzby Panny Młode straciły gust?? nie wiedza czego chca.ja nie szukam zadnej kwiaciarni...wszystko mam dopiete na ostatni guzik i teraz mam czas :)
..nie bede pisac ile, bo ceny zależą od tego co weźmiesz,ale takie firmy polecaja wszyskite usługi o wysokim standardzie, moja znajoma w tamty roku korzystała z takich usług i była bardzo zadwolona, wiadomo ze jak zamwiasz wiecej to daja upusty i to jest super...ceny sa takie jak wszedzie tylko ze oni ci wszystko fachowo doradza i tyle.