Widok
(...)
Zamówiłem w tym salonie auto - Citroen Berlingo, zostałem zapewniony przez sprzedawcę, że czas realizacji wynosi ok.2 tygodni.W zeszłym tygodniu minął miesiąc od dnia złożenia zamówienia i wpłacenia zaliczki- samochodu nadal nie mam.SPRZEDAWCA JAK RÓWNIEŻ WŁAŚCICEIL TEGO BAŁAGANU są KOMPLETNIE NIEKOMPETENTI, nie odbierali telefonów,dopiero po interwencji w Citroen Polska w Warszawie łaskawie do mnie zadzwonił p.Postek po to by poinformowac że samochodu dalej nie ma.Od tygodnia samochód stoi pod salonem,ale okazuje się że wyrobienie karty pojazdu zupełnie przerasta obsługę salonu.Po kolejnej interwencji w Warszawie, pan Postek raczył poinformowac że na dniach będzie gotowy samochód do odbioru. Odebrałem kartę pojazdu, pojechałem zarejestrowac samochód, jakież byłomoje zdziwienie, jak zobaczyłem że PAN SPRZEDAWCA pomylił się wystawiając świadectwo homologacji, więc kolejny dzień do tyłu - poprawianie, następny dzień w kolejce w UM. W czasie kiedy nie odbierali telefonów ode mnie panowie z salonu, podjeżdżałem do tegoż salonu kilka razy i zawsze PAN SPRZEDAWCA byl na szkoleniach, a pan Postek wiecznie nieobecny, NO CÓŻ JAKI SZEF TAKA OBSŁUGA.
Moja ocena
Auto-Postek
kategoria: Salony samochodowe
obsługa: 1
oferta: 3
jakość usług: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6