Widok

....

....Dobrze Ifcio-wracaj juz...bo mi jest tak zimniutko...
....pójdę tylko zrobic siusiu...
o kurcze...to poszło na ogólnym !!!
Ifcio-wychodzimy z tego miejsca!
Juz lece do Ciebie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwierzu

i jak tam SM? Void dostala KC wiec moze niedlugo.. heheh... czarna apokalipsa?

Kwisatz...

..ale wlasnie jak sam napisales rzadko sie tacy zdarzaja a poki takich nieznajdziemy to musimy doceniac tych przyjaciol ktorych mamy...
...jak by to powiedzial Casar Flaischeln:
"Przyjmij każdego takim, jakim jest.
Każdy ma wady, nawet najlepszy.
Jesteśmy tylko ludźmi - nie aniołami"...

Malayach

SM niezły, jak zwykle bardzo dobrze rozbudowany, sprawia lepsze wrażenie niż GURPS. Ale zobaczy się w grze.

samotna

Istota zdobywania prawdziwych przyjaciół nie jest szukanie nowych ludzi lecz dopracowywanie obópulnych stosunków. Wszystko jedno kogo spotkasz nigdy nie będzie idealny. Ale wspólna praca nad wzajemnymi relacjami może znacznie poprawić stopień zrozumienia.

zwierz

wejdz na chat

Co widzę :))))))))))

Tego jeszcze nie było - Teresa Orlowsky ma konkurencję ! (ha ha ha ! ) i to rodzimą !
-- Na ekranie lecą już polskie napisy (AAAAA........ już wieeeem :)) - pewnie francuzka wersja "językowa" ) --a gdzie obraz ?? subskrypcja czy co ? . W każdym razie , żeby nie było , że nie popieram krajowego "przemysłu" , zamawiam kasetę :))))))) !!!!!! . Zwierzu , kupmy razem dwie , w hurcie zawsze taniej :)))) . A może będzie serial ????

Wer

Pominę temat, jestem kontrolowany w tej kwestii

Kwisatz..

....oczywiscie zgdadzam sie z Toba...ale nalezy pamietac o jeszcze jednej, bardzo waznej rzeczy..."Przyjaciele nie należą do nas, to my należymy do przyjaciół.". Duzo ludzi o tym zapomina...

.......

.......Najpiękniejsza przyjaźń istnieje między ludźmi, którzy wiele od innych oczekują, ale nigdy nie... żądają. .....

...dokonczenie...

... to oczywiscie powiedzial......A. Schweitzer....nie ja to wymysilam;)))

Samotna

Nie znam tego człowiek ale, zbyt częste i zbyt mocne żądania nie działają dobrze na przyjaźn. Zbyt duże oczekiwania też nie są najlepsze ze względu na zawód...

Kwisatz

Nio wlasnie o to chodzi zeby nie zadac... a zawody......hm... tyle ich w zyciu jest ze jeden w ta czy w ta....przy takiej ilosci nierobi roznicy... trzeba sie tylko nauczyc z tym zyc...

Samotna

Zaufnaie w przyjazni traci na zawodach, te szczególne zawody są wyjątkowe, wyjątkowo silne.

Dr Lecter

Terminy fachowe sa mi obce - nie jestem ani lekarzem ani pisarzem. pisze to co mi przychodzi do glowy. a to ze mam paranoje to wiem i nie musi mi tego mowic jakis domorosly lekarzyna. nie potrzebuje ani terapii ani pomocy - poniewaz i tak na nic to by sie nie zdalo. poza tym to co napisalem i tak nie mialo nic wspolnego z zyciem twoim moim czy czyimkolwiek wiec nie wiem dlaczego cie ono obruszylo. czyzbys byl lingwista a nie lekarzem?

Samotna

a moze sam sie czuje samotny posrod spiewu tlumu? zglielku codziennosci i szarych ulic? moze w zyciu nie bylo czegos takiego jak to co opisalas i chcac byc takim romantykiem jak kiwdul byc nim nie moge poniewaz zdrowy rozsadek bierze nad tym wszystkim gore? moze nie chcialem zebys sie rozczarowala? moze jestem kolejnym pesymisto - realista ktorych na ulicach jest pelno? bury czlowiek wsrod dymu z kominow?

Plagiat

Nie jestem Lingwisatą, a emocji w mym pisaniu jest niewiele. Cenie sobie po prostu prawdę i istotne dla mnie w komunikacji międzyludzkiej jest wzajemne zrozumienie. Jeśli ktoś używa jasno określonych terminów w swoim innym znaczeniu, nie jasnym dla reszty powoduje to błędy komunikacji. Mówiąc prosto piszesz coś co inni zrozumieją zupełnie inaczej niżto miałeś na myśli.

Plagiat

Masz paranoię? Interesujące. Z danych mi dostępnych na twój temat nie wykazujesz jej objawów. Gdybyś miał paranoię to bys poptrzebował kuracji i to bardzo, byłaby też szanasa na uleczenie.

Ifka wróć

Nudno tu bez ciebie i twoich tekstow!!!!!!!!!!!!

Ifka wróć

Racja
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Dr Lecter

to na przyklad w terapii rowniez jest stosowane - przy pokazywaniu ludziom obrazkow na ktorych nie ma nic konkretnego a lekarz sie pyta "co pan widzi" zgadzasz sie ze mna? czy w ten sposob nie mozna poznac czlowieka? bledy w komunikacji mozna wykorzystac i to bardzo :) wiec jesli pozwolisz dalej bede pisac po swojemu i nie bede zwracal uwagi na to co komentujesz. wlasnie chodzi o to zeby ludzie rozumieli moje teksty na swoj sposob.

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (28 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...

Gadżety reklamowe (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?

do góry