Widok
Co widzę :))))))))))
Tego jeszcze nie było - Teresa Orlowsky ma konkurencję ! (ha ha ha ! ) i to rodzimą !
-- Na ekranie lecą już polskie napisy (AAAAA........ już wieeeem :)) - pewnie francuzka wersja "językowa" ) --a gdzie obraz ?? subskrypcja czy co ? . W każdym razie , żeby nie było , że nie popieram krajowego "przemysłu" , zamawiam kasetę :))))))) !!!!!! . Zwierzu , kupmy razem dwie , w hurcie zawsze taniej :)))) . A może będzie serial ????
-- Na ekranie lecą już polskie napisy (AAAAA........ już wieeeem :)) - pewnie francuzka wersja "językowa" ) --a gdzie obraz ?? subskrypcja czy co ? . W każdym razie , żeby nie było , że nie popieram krajowego "przemysłu" , zamawiam kasetę :))))))) !!!!!! . Zwierzu , kupmy razem dwie , w hurcie zawsze taniej :)))) . A może będzie serial ????
Dr Lecter
Terminy fachowe sa mi obce - nie jestem ani lekarzem ani pisarzem. pisze to co mi przychodzi do glowy. a to ze mam paranoje to wiem i nie musi mi tego mowic jakis domorosly lekarzyna. nie potrzebuje ani terapii ani pomocy - poniewaz i tak na nic to by sie nie zdalo. poza tym to co napisalem i tak nie mialo nic wspolnego z zyciem twoim moim czy czyimkolwiek wiec nie wiem dlaczego cie ono obruszylo. czyzbys byl lingwista a nie lekarzem?
Samotna
a moze sam sie czuje samotny posrod spiewu tlumu? zglielku codziennosci i szarych ulic? moze w zyciu nie bylo czegos takiego jak to co opisalas i chcac byc takim romantykiem jak kiwdul byc nim nie moge poniewaz zdrowy rozsadek bierze nad tym wszystkim gore? moze nie chcialem zebys sie rozczarowala? moze jestem kolejnym pesymisto - realista ktorych na ulicach jest pelno? bury czlowiek wsrod dymu z kominow?
Plagiat
Nie jestem Lingwisatą, a emocji w mym pisaniu jest niewiele. Cenie sobie po prostu prawdę i istotne dla mnie w komunikacji międzyludzkiej jest wzajemne zrozumienie. Jeśli ktoś używa jasno określonych terminów w swoim innym znaczeniu, nie jasnym dla reszty powoduje to błędy komunikacji. Mówiąc prosto piszesz coś co inni zrozumieją zupełnie inaczej niżto miałeś na myśli.
Dr Lecter
to na przyklad w terapii rowniez jest stosowane - przy pokazywaniu ludziom obrazkow na ktorych nie ma nic konkretnego a lekarz sie pyta "co pan widzi" zgadzasz sie ze mna? czy w ten sposob nie mozna poznac czlowieka? bledy w komunikacji mozna wykorzystac i to bardzo :) wiec jesli pozwolisz dalej bede pisac po swojemu i nie bede zwracal uwagi na to co komentujesz. wlasnie chodzi o to zeby ludzie rozumieli moje teksty na swoj sposob.