Widok

:)

Idzie sobie Mikołajka... w pończoszkach, czerwonej bieliźnie i futerku...
Ma prezentów cały wóz (porsche ;))
Wszyscy chcą prezenty, kto zaopiekuje się Mikołajką?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratkowicze not dead

Dobrze ze ktos poinformowal ze wstep 2 zl.
jednak szczytem skapstwa jest nie zaplacic i kogos zmieszac z blotem
nikt nie ma obowiazku do organizowania czegos takiego za darmo.
pozdrawiam

Gratkowicze not dead

Zapomnieliście podać: Wstęp=2 złote.

Miernie u nas w Gdańsku !!!!

Szczególnie teraz przed Świętami dręczy mnie pytanie dlaczego w Gdańsku jest taka bryndza pod względem gospodarczym i politycznym. Widać wyraźnie, że z jakichś przyczyn naszym elitom politycznym nie chce się już, bo czekają w emerytury, abo maja tyle, że mogą dobrze żyć, albo po porostu nie staje im zdolności.

Mam pod czterdziestkę i nie mogę dalej na to patrzeć, jak ranga naszego piękno miasta ulega z roku na rok degradacji.

Poszukuje osób, kóre po wyborach, i po tym jak po wyborach widać, że dalej jest bryndza, chciałyby wymienić poglądy na ten temat i może zorganizować się w jakiś sposób, stworzyć formu nacisku, w myśl zasady 'Gwardia ginie, ale się nie poddaje'.

Gratkowicze not dead

Behemot, Lennonka, Miltedus, Płk Kiszczak między innymi fajnymi ludźmi wystąpią jutro w Klubie Plama na imprezie poetyckiej Pobór (godz 19) Gratkowiczów nie zabraknie też na widowni i wśród prowadzących. Coś sę zaczęlo, coś się nie kończy.

Ehhhh.... Postregimenciku

No coż..Może i masz racje... Ale znasz mnie na tyle, że wiesz, iż sama się we wszystkim gubie i za każdym razem mam co innego w głowie... Tak jest i tym razem....Czasami mam zmiane decyzji z minuty na minute.. Wrrr...Koszmar... Ale co ja tu będę smucić... Idę sie położyć bo zaraz będzie źle... Pozdrawiam :)

Sandman

Nio.....a już w środę popołudniu w Gdańsku......wprost nie mogę się doczekać.....chyba jednak za długo nie było mnie w 3-mieście....Wreszcie będę mógł przemyśleć spokojnie parę rzeczy (np. to żeby nie rzucić tych studiów z powodu rozczarowania kierunkiem) no i paru innych, o niektórych zresztą wiesz.....papatki....

Sandman

Tylko czasami z Twoich textów wywnioskować możnaby, iż chcesz się odciąć od rzeczywistości, przynajmniej od niektórych jej elementóe....ale co tam będę filozofował.....czekam na list w którym napiszesz co będziesz chciała...

Postregiment

Przecież ja nic takiego nie napisałam... Co ja bede tłumaczyć... Sama NIE WIEM o co w tym wszystkim mi chodzi.. Ale to chyba normalne.. Zagubienie w rzeczywistości jest całkowicie codziennym zjawiskiem... A teraz kiedy mam tyle czasu myslenie doprowadza mnie do szłu.. Dlatego jakże pięknie jest bezmyslne gapienie się w monitor komputera???

If

j apytałam o mojego Italiano!!!!

:-)

Milego weekendu :-)

Ooleczko

No to w koncu masz jakis sensowny wybor ;-)

Cmokas

Życzę miłego weekendu

BARTEK Z WARSZAWY

Trójmiasto jest lepsze od Wa-wy. Ludzie są bardziej życzliwi i jest piękniej. Kocham morze i to jeszcze jeden plus dla Trójmiasta. POZDRAWIAM DANUSIĘ.

Oolka

finito :(
Nie na HP...

ABSOLWENCI LO XIX!!!

Pozdrawiam bardzo goraco wszystkich starych i obecnych znajomych!!!!!

????

Co tu słychać ????
....................
Pozdrawiam wszystkich niezwykle nieobecnych
i niesłychanie obecnych :)))

If?????

co tam kochanie u ciebie?

jak mój italiano???

If :)

No i w końcu ktoś z sensem (nie mylić z senesem ;)) się pojawił...
a jak dobrze rozumiem, raczej powrócił na łono oddziału a nawet na łona sisterek ;))))

cieszy mnie to bardzo :)

Oolka

Doktorek pije więcej ode mnie...
On uwielbia spirytus i ... bieżnikowanie mózgu!!!
Także uważaj, on molestuje wspaaniale ;)

If, P&W and Dr Albercik

Pozdrawiam was wszystkich serdecznie, a szczególnie Dr Albercika, którego Oolka koszulka nie miała jeszcze okazji poznać i pomolestować :D co nie wątpię że niebawem się stanie i mam nadzieję, że ze wzajemnością

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry