Widok

:)

Idzie sobie Mikołajka... w pończoszkach, czerwonej bieliźnie i futerku...
Ma prezentów cały wóz (porsche ;))
Wszyscy chcą prezenty, kto zaopiekuje się Mikołajką?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratkowicze not dead

Dobrze ze ktos poinformowal ze wstep 2 zl.
jednak szczytem skapstwa jest nie zaplacic i kogos zmieszac z blotem
nikt nie ma obowiazku do organizowania czegos takiego za darmo.
pozdrawiam

Gratkowicze not dead

Zapomnieliście podać: Wstęp=2 złote.

Miernie u nas w Gdańsku !!!!

Szczególnie teraz przed Świętami dręczy mnie pytanie dlaczego w Gdańsku jest taka bryndza pod względem gospodarczym i politycznym. Widać wyraźnie, że z jakichś przyczyn naszym elitom politycznym nie chce się już, bo czekają w emerytury, abo maja tyle, że mogą dobrze żyć, albo po porostu nie staje im zdolności.

Mam pod czterdziestkę i nie mogę dalej na to patrzeć, jak ranga naszego piękno miasta ulega z roku na rok degradacji.

Poszukuje osób, kóre po wyborach, i po tym jak po wyborach widać, że dalej jest bryndza, chciałyby wymienić poglądy na ten temat i może zorganizować się w jakiś sposób, stworzyć formu nacisku, w myśl zasady 'Gwardia ginie, ale się nie poddaje'.

Gratkowicze not dead

Behemot, Lennonka, Miltedus, Płk Kiszczak między innymi fajnymi ludźmi wystąpią jutro w Klubie Plama na imprezie poetyckiej Pobór (godz 19) Gratkowiczów nie zabraknie też na widowni i wśród prowadzących. Coś sę zaczęlo, coś się nie kończy.

Ehhhh.... Postregimenciku

No coż..Może i masz racje... Ale znasz mnie na tyle, że wiesz, iż sama się we wszystkim gubie i za każdym razem mam co innego w głowie... Tak jest i tym razem....Czasami mam zmiane decyzji z minuty na minute.. Wrrr...Koszmar... Ale co ja tu będę smucić... Idę sie położyć bo zaraz będzie źle... Pozdrawiam :)

Sandman

Nio.....a już w środę popołudniu w Gdańsku......wprost nie mogę się doczekać.....chyba jednak za długo nie było mnie w 3-mieście....Wreszcie będę mógł przemyśleć spokojnie parę rzeczy (np. to żeby nie rzucić tych studiów z powodu rozczarowania kierunkiem) no i paru innych, o niektórych zresztą wiesz.....papatki....

Sandman

Tylko czasami z Twoich textów wywnioskować możnaby, iż chcesz się odciąć od rzeczywistości, przynajmniej od niektórych jej elementóe....ale co tam będę filozofował.....czekam na list w którym napiszesz co będziesz chciała...

Postregiment

Przecież ja nic takiego nie napisałam... Co ja bede tłumaczyć... Sama NIE WIEM o co w tym wszystkim mi chodzi.. Ale to chyba normalne.. Zagubienie w rzeczywistości jest całkowicie codziennym zjawiskiem... A teraz kiedy mam tyle czasu myslenie doprowadza mnie do szłu.. Dlatego jakże pięknie jest bezmyslne gapienie się w monitor komputera???

If

j apytałam o mojego Italiano!!!!

:-)

Milego weekendu :-)

Ooleczko

No to w koncu masz jakis sensowny wybor ;-)

Cmokas

Życzę miłego weekendu

BARTEK Z WARSZAWY

Trójmiasto jest lepsze od Wa-wy. Ludzie są bardziej życzliwi i jest piękniej. Kocham morze i to jeszcze jeden plus dla Trójmiasta. POZDRAWIAM DANUSIĘ.

Oolka

finito :(
Nie na HP...

ABSOLWENCI LO XIX!!!

Pozdrawiam bardzo goraco wszystkich starych i obecnych znajomych!!!!!

????

Co tu słychać ????
....................
Pozdrawiam wszystkich niezwykle nieobecnych
i niesłychanie obecnych :)))

If?????

co tam kochanie u ciebie?

jak mój italiano???

If :)

No i w końcu ktoś z sensem (nie mylić z senesem ;)) się pojawił...
a jak dobrze rozumiem, raczej powrócił na łono oddziału a nawet na łona sisterek ;))))

cieszy mnie to bardzo :)

Oolka

Doktorek pije więcej ode mnie...
On uwielbia spirytus i ... bieżnikowanie mózgu!!!
Także uważaj, on molestuje wspaaniale ;)

If, P&W and Dr Albercik

Pozdrawiam was wszystkich serdecznie, a szczególnie Dr Albercika, którego Oolka koszulka nie miała jeszcze okazji poznać i pomolestować :D co nie wątpię że niebawem się stanie i mam nadzieję, że ze wzajemnością

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (391 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jest jakiś skup niepotrzebnych części do maszyn? (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

Kawa czy Herbata - rano (234 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry