Widok

.

wciąż nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiwdul

Niesamowity ogarnął Cię szał,
nie zauważyłeś nawet,
że Stworek egzamin już zdał...

I jeszcze jedno powiem - będzie Ci nie w smak,
ja nie obrażam ludzi - Ty natomiast TAK.

Pisze teraz pod swoim wlasciwym IP,nie ukrylem go dzisiaj,a dlatego-bo jesli ktos-z gory-sprobuje go zablokowac...tak,jak

wejsc na te strony...Bo nie uwazam sie za jakis odpadek...nie jestem sadystycznym, ironizujacym skrw-ynem...Jestem normalnym czlowiekiem widzacym to, co dobre i co zle...i nie przechodzacym nad tym do porzadku dziennego...
:(((

Doktorze

Nad wyraz długo trwa już ta wariacja,
czy nie jest wskazana hospitalizacja???

Może by tak...
odłączyć Leppera
od tego serwera...

Stworku

Otrzymujesz zaszczytne miano doktoranta B-T
Podpis. data. pieczęć.
Doktor Rehabilitowany
Albert Kocborowski.
Gratuluję i życzę udanych badań i połowów (samotnie lub we współpracy z kochanym studenckim narybkiem)

hle hle klamliwy skurczybyk z ciebie,ale to juz wiem(moze i niektorzy rowniez),ale dopowiem jeszcze jedno......albo juz nie-bo

pisz nadal te swoje wierszyki...poki cos ciebie nie zablokuje.......................................

Kiwdul

Jestem maleńką myszką, piii
dlaczego chcesz krzywdę zrobić miii?

hłe hłe

Jak któóś jest uparty jak osioł, pcha się drzwiami oraz oknami nawet wtedy gdy widzi, że go nie chcą, to "nie ma mocnych" na takie przypadki. Zawsze znajdzie się niestrzeżona dziura w płocie
Praktyczniej zPLONKować.

jaki z ciebie nadety dupek, majacy w d innych,znajacy sie tyle na necie,co ja na metarulgii...zapytaj sie znawcow tematu...a

moge ci zrobic...lecz ja nie jestem taka swinia jak ty hle hle....wiec pozostawiam cie chlewkowi...a czy bedzie hydepark, czy tez go nie bedzie-to sprawa tych, co maja forse i tylko na nią patrza Doktorku...wiec ja od takich daleko uciekam...jak sie ukazują na horyzoncie...jeszcze ich nie widze...JESZCZE.

...przepraszam za ten podwojny post...lecz teraz "jestem" w...Temple City w USA...wiec zapewne to oni maja klopoty z serwerem

Latwo mozna to sprawdzic:)))

D Dykta,nie nauczyles sie pisac inaczej niz o mnie,wiec spadaj do swojej dziurki ,bedzie na pewno przyjemniej:)))

Ps. ...konik by predzej mnie zroumial, niz takie cos jak ty...

--+

- Przypominam, że oglądają Państwo transmisję na żywo z ukrzyżowania Chrystusa. Ale przed wbiciem ostatniego gwoździa zapraszamy na krótką przerwę reklamową i przypominamy o konkursie audiotele z atrakcyjnymi nagrodami.
Zostańcie z nami!

Reklama!

...tralala, tralala, to takie małe danie, więc się nazywa Danio...

Przechwałki hakiera

Możesz mi skoczyć na Twoim własnym koniku a nie grozić, że zrobisz ałka. Już po samej wypowiedzi widać jaki z Ciebie lamer.

PLONK - chciałeś, to masz.

heheheh i jeszcze smie mi lamer pieprzony wmawiac takie rzeczy hehehe :))jakbym byl taki-jak ty ,zablokowaliby mnie juz

nadaje ze stalego lacza pieprzony dykto :)))
..wiec czas juz na ciebie, spadaj do swego piekielka, ale wiem, ze bedziesz sie pokazywal z jakies nedznej kawiarenki internetowej, gdzie sadomaso i pedofole obserwuja sobie zdjecia sliniac sie na ich widok...Tak, to twoje miejsce lamerze:(((

Często 11 latki chwalą się...

..gdy uda im się zalogować się przez serwer w Tajwanie.
Starszym nie wypada chełpić się podstawami, bo wiedzą, że tracerouterem ze wspomaganiem można znaleźć właściciela w 2 minuty. Starsi chwalą się ile minut minęło zanim ich rzeczywiste IP wyśledzono.

D.Dykta.

nie...oczywiscie....tak, oczywiscie hehehe...ja sie w ogole nie chwale, ze nie wysledzono mnie..nie w pare..w parenascie minut...lecz przez kilkanascie miesiecy...ja sie tym nie chwale Dykta...no, no moze teraz jedynie...Ja po prostu bronie sie przed takim, jak ty-taki skrw-ynami(!!!)...
Wiec nie pieprz mi o czyms, o czym nie masz pojecia, a jedynie z jakis publikacji netowych..zalosny jestes.

Kto nie wie co znaczy PLONK? A kto wie?

Otóż to znaczy, że danego osobnika traktuje się jak powietrze: nie czyta, nie zauważa, nie odpowiada na zaczepki, nie wdaje w polemiki.
Zaawansowane programy służące wymianie słowa, po odpowiedznim skonfigurowaniu, potrafią same nie wyświetlać nigdy więcej tekstów autorstwa danego osobnika.

Kiwdul

Nie, nie interesują mnie zabawy kosztem innych. Jedna gra się toczy między mną a hłechaczem, inna gra między Tobą a nim. Toczą sie mimo siebie.
Za życzenia, te na czas i te spóźnione, dziękuję... :)
Nie schowałam głowy w piasek, tylko nie miałam dostępu do kompa, bo mąż robił tury w reddragonie :)
Ja już nie mówię jak łatwo osądzać.

Dajcie

sobie spokój... naprawdę. Proszę.
Halo!!! Ktoś mnie słucha? Halo, tu jestem. O sopkój proszę. Halo!

Sopkój

trafiło mi się :):):)

Stworek

Poleżą u mnie jeszcze raz, ostani raz.... nim skończy się ta noc.

To ostatnia operacja, już was nie ponacinamy, już was nie pozszywamy przez długi czas.

La la la.

Inne tematy z forum Hydepark

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...

Własna firma? (47 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry