Widok
Pisze teraz pod swoim wlasciwym IP,nie ukrylem go dzisiaj,a dlatego-bo jesli ktos-z gory-sprobuje go zablokowac...tak,jak
wejsc na te strony...Bo nie uwazam sie za jakis odpadek...nie jestem sadystycznym, ironizujacym skrw-ynem...Jestem normalnym czlowiekiem widzacym to, co dobre i co zle...i nie przechodzacym nad tym do porzadku dziennego...
:(((
:(((
jaki z ciebie nadety dupek, majacy w d innych,znajacy sie tyle na necie,co ja na metarulgii...zapytaj sie znawcow tematu...a
moge ci zrobic...lecz ja nie jestem taka swinia jak ty hle hle....wiec pozostawiam cie chlewkowi...a czy bedzie hydepark, czy tez go nie bedzie-to sprawa tych, co maja forse i tylko na nią patrza Doktorku...wiec ja od takich daleko uciekam...jak sie ukazują na horyzoncie...jeszcze ich nie widze...JESZCZE.
--+
- Przypominam, że oglądają Państwo transmisję na żywo z ukrzyżowania Chrystusa. Ale przed wbiciem ostatniego gwoździa zapraszamy na krótką przerwę reklamową i przypominamy o konkursie audiotele z atrakcyjnymi nagrodami.
Zostańcie z nami!
Reklama!
...tralala, tralala, to takie małe danie, więc się nazywa Danio...
Zostańcie z nami!
Reklama!
...tralala, tralala, to takie małe danie, więc się nazywa Danio...
heheheh i jeszcze smie mi lamer pieprzony wmawiac takie rzeczy hehehe :))jakbym byl taki-jak ty ,zablokowaliby mnie juz
nadaje ze stalego lacza pieprzony dykto :)))
..wiec czas juz na ciebie, spadaj do swego piekielka, ale wiem, ze bedziesz sie pokazywal z jakies nedznej kawiarenki internetowej, gdzie sadomaso i pedofole obserwuja sobie zdjecia sliniac sie na ich widok...Tak, to twoje miejsce lamerze:(((
..wiec czas juz na ciebie, spadaj do swego piekielka, ale wiem, ze bedziesz sie pokazywal z jakies nedznej kawiarenki internetowej, gdzie sadomaso i pedofole obserwuja sobie zdjecia sliniac sie na ich widok...Tak, to twoje miejsce lamerze:(((
D.Dykta.
nie...oczywiscie....tak, oczywiscie hehehe...ja sie w ogole nie chwale, ze nie wysledzono mnie..nie w pare..w parenascie minut...lecz przez kilkanascie miesiecy...ja sie tym nie chwale Dykta...no, no moze teraz jedynie...Ja po prostu bronie sie przed takim, jak ty-taki skrw-ynami(!!!)...
Wiec nie pieprz mi o czyms, o czym nie masz pojecia, a jedynie z jakis publikacji netowych..zalosny jestes.
Wiec nie pieprz mi o czyms, o czym nie masz pojecia, a jedynie z jakis publikacji netowych..zalosny jestes.
Kto nie wie co znaczy PLONK? A kto wie?
Otóż to znaczy, że danego osobnika traktuje się jak powietrze: nie czyta, nie zauważa, nie odpowiada na zaczepki, nie wdaje w polemiki.
Zaawansowane programy służące wymianie słowa, po odpowiedznim skonfigurowaniu, potrafią same nie wyświetlać nigdy więcej tekstów autorstwa danego osobnika.
Zaawansowane programy służące wymianie słowa, po odpowiedznim skonfigurowaniu, potrafią same nie wyświetlać nigdy więcej tekstów autorstwa danego osobnika.
Kiwdul
Nie, nie interesują mnie zabawy kosztem innych. Jedna gra się toczy między mną a hłechaczem, inna gra między Tobą a nim. Toczą sie mimo siebie.
Za życzenia, te na czas i te spóźnione, dziękuję... :)
Nie schowałam głowy w piasek, tylko nie miałam dostępu do kompa, bo mąż robił tury w reddragonie :)
Ja już nie mówię jak łatwo osądzać.
Za życzenia, te na czas i te spóźnione, dziękuję... :)
Nie schowałam głowy w piasek, tylko nie miałam dostępu do kompa, bo mąż robił tury w reddragonie :)
Ja już nie mówię jak łatwo osądzać.