Widok

.

wciąż nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworku,nie odpowiem Ci na zadne pytanie,no bo po co???Po co???Tu masz wszystko,wszystko to -jak i dlaczego tak reaguje:(((

...Twoje milczenie...Twoje milczenie JEST CHOWANIEM GLOWY W PIASEK...to...przepraszam...lecz tchorzostwo :(...Tak..i napisz mi teraz jaki to zly jestem...i co ci...ci z boku mieli na mysli:((no-napisz....JA NAPRAWDE NIE JESTEM SLEPY...i nie musze byc geniuszem, by wiedziec co oni robia...i widziec jak reaguja na uczucia...na chwile usmiechu..radosci...ucalowania-utulenia....na pare wersow wierszy...
Ja nie jestem slepy...i jeszcze duzo ludzi nie jest....
Moze Ty jednak odgarnij z oczu wlosy...i przyjrzyj sie na nowo temu "swiatu" :(((
Przyjrzyj sie...a pozniej ...potepiaj...pouczaj....dokuczaj....

zabijaj....

KLAMLIWA DIAGNOZA ,jak zapewne jej autor.Kto tutaj sklania sie do dominacji?Ja?To smieszne,to wlasnie tacy jak ty chca pozbawic

normalnosci-uczuc zwyklych... :(((
Tylko klamac, zniewazac w swej ironi potraficie!Wy, wy jednostki, a nie wszyscy ludzie, pokaz mi klamco gdzie to slowa swoje kierowalem przeciwko wszystkim???No gdzie ty maly czlowieczku(nawet w ostatnich postach skierowane-te zle fragmenty -byly do ciebie ;DD i hle hle), gdzie CI wszyscy są???Gdzie???Klamcy , dwulicowosc wasza jest straszna, bo nie wszyscy dosc szybko poznaja wasze nedzne intencje:(((Klamliwe istoty:(((.Dobrze, ze troszke wiecej ludzi, niz twoi poplecznicy, czytac potrafia ! Starasz sie-staracie znieksztalcic moje intencje i czasem wychodzi wam to gdy nowi przychodza nie znajacy wczesniejszych postow:(Ale takie wredne pisanie rowniez ma krotkie nogi, bo nadejdzie czas gdy i inni zorientuja sie dlaczego taki jak ty-tak klamliwie pisze o mnie i o tych, co staraja sie bronic resztek netowej wrazliwosci:(((To wlasnie tobie podobni zasmiecaja ten swiat wkraczajac do innych mediow-takich jak np. internet, wkraczajac ze swoja chorą-zlą myslą :(((Pokaz mi tchorzu cos, co dobrego zamienialem w zlą rzeczywistosc!!!

Dosc mam takich jak wy, takich nedznych ludzi napadajacych na innych za to...ze nie odpowiadaja wam nasze poglady, nasza wrazliwosc:(((

biedny Kiwdul..

taki mądry, inteligentny, wrażliwy, kulturalny.. pełen dobrych chęci, potrafi dyskutować nawet z Wami-idioci z HP... jak to jest, ze jeden człowiek potrafi byc tak cudowny, a wokół siebie ma same podłe gady, przekręcajace jego słowa? czyż nie widzicie jego prawdomównosci, gdy pisze, iz jest pijany, czy nie poznajecie jego kultury i wrażliwości, czytając te cudowne słowa (zupełnie niesłuszeni uważane za bluzgi), czemu nie potraficie docenić błyskotliwych, inteligentnych odpowiedzi na wasze głupie pytania, tej madrości i wnikliwości, i troski, z jaką pochyla się nad waszą umysłową aberracją?
doprawdy, trzeba być bowiem uposledzonym umysłowo, aby dyskutować z Kiwdulem. Nikt przy zdrowych zmysłąch bowiem nie będzie sprzeczał sie z osoba chorą psychicznie. Dlatego albo zgadzajcie sie z nim we wszystkim, albo ignorujcie jego słowa (jak już nie bedzie mozna nijak sie z nimi zgodzic). A moze wtedy HP wreszcie zacznie byc dowcipny i śmieszny, a nie przypominać - no właśnie co? dworzec centralny w Warszawie?

J.KNOW ( i dla WAS tych pare zdan)

Witaj serdecznie :)
...widzisz co sie dzieje, ale nie martw sie...jakos sobie daje rade...i widac teraz, ze czasem mnie ponosi, albo to ze smiechu, albo tez ze zlosci(lub tez z bezsilnosci...)...lecz widac rowniez jakich slow uzywam...czasem naprawde niezbyt cenzuralnych hmmm lecz daleko mi do zyletek i przedmiotow jakis, ktore niektorzy kazali mi wkladac gdzies:(...a zlosliwosci mam chyba za malo...za malo w tym postach...by odpierac te pseudo argumenty:(Nie ma sensu wypisywac dokladnie co mialem i mam na mysli, bo i tak nie zostaje to przyjete:(Ludzie roznia sie miedzy soba ..czasem nawet bardzo...Lecz niektorzy nie potrafia tego przyjac jak cos ..normalnego...wiec naskakuja-napadaja...pluja...ironizuja...wymyslaja falszywe"logiczne" wytlumaczenia...Nie potrafia sie pogodzic z inną wrazliwoscią swiata :(((
Czytasz sobie i czytasz...i nie dziwie sie czasem, ze niektorzy z Was trudniej tu wytrzymują...
Jesli przesledzic sobie calą historie hydeparku-NIGDZIE NIE ZNAJDZIECIE mojego naglego ataku na kogokolwiek, jesli juz taki jest-to na pewno(!) to obrona przed wlasnie takowym atakiem na mnie, lub wysmiewaniem innych:(
Nigdy tu nikogo nie ponizalem bez wczesniejszych zlych postow danej osoby, nigdy nie pozostawalem obojetny na ataki na innych, tych ktorych wrazliwosc rozni sie od napastnikow(rozni sie diametralnie...)Nigdy nie wysmiewalem, aby dac upust jakims niskim instynktom :(Uwazny czytelnik juz dawno sam by to stwierdzil...gdyby tylko zechcial zajrzec glebiej w te łamy...
Zobacz sobie hle hle...i sprobuj doczytac sie -przynajmniej choc jednego wierszyka-ktory nie bylby zlosliwy-ironiczny(w stosunku do mnie ), a przeciez hle hle probuje robic z siebie jakies sumienie hydeparku kosztem m.in. mnie wlasnie...a przeciez te jego-ich wyrazy bardziej pasuja do Leppera , niz moje...Ale slepcy nie widza-brnac nadal w tej uludzie "dobrego porzadku" :(((
Przykre to...przykre i bezsilnosc sie moja czesto objawia...Nie jestem herosem...zwykly czlowiek ze mnie...
I nie zgadzam sie ze Stworkiem, by rozdzielac te niby gre hle hle...Bo wowczas musialbym oslepnac...oslepnac sercem...duszą :(((
Zobacz Doktorka....hmmm jesli tacy bedą zarzadzali tymi lamami-nigdy tutaj nie bedzie inaczej:(((
Kończe juz....za duzo...i o wiele za mało napisalem...
Znowu bedzie kolejny atak...kolejny slepy atak :(((

...

Słyszałem niegdyś od Darka Lauera,
że Kiwdul jest gościem klawym jak cholera,
przybywam...
i co widzę?
- rozwrzeszczaną mordę Leppera,
- charakter Rotweillera,
- metody działania właściwe dla hakera,
oj, nie była z Lauerem rozmowa szczera...

Stworek >;-)))

fiu fiu fiu ... :)
Kto by pomyslal ... zagladajac za kotare ;)

Doooktoooorrr..... sssss....

..sssss pssssychiatrryykkk............

Blurp

Doktorantka to zawsze piękna kobieta, która właśnie zaczyna robić doktorat

Ifcia

W 3miescie piekne sloneczko, morze, plaza, wiaterek ... ;)
A tam ...
Pozostaje chlodny prysznic ... ;-)

umieram!!!

Jest 30 st..... gotuję się!
W 3mieście napewno wieje z*******y wiaterek a tu cholerna zawiesina :(

Byle do piątku !!!!!

Całuski

he ???

ciepła klucha zamiast Stworka z Tworek ???
nie wyglada to najlepiej ;)
sopkoj ma zly wplyw :)

Doktor zażywający na zaś...

Ja nie wiedzialem co to PLONK i wlasnie chcialem sie zapytac :)
Dzieki za wyjasnienie bo inaczej wyszedlbym na lamera :-)

Doktor na ostatnim dyżurze w tym skłóconym państwie

Badz optymista :-)
Zawsze znajdzie sie ktos, kto "Was" przygarnie :-)

Stworek

Gratulacje :-)
Niech zyje Stworek :-)))
Hmmmm...
Wybacz mi ma ignorancje w tym temacie ale ...
hihihi ... :-)
co to doktorantka ? ;-)

Pamiętam maplewood... Gdzie się podziała? Czemu już się nie odzywa w HP??

Dobrej nocy!!

Doktorku,

najpierw zastanów się czego Ty właściwie chcesz, a później przedstawiaj swoje domysły - zeby nie napisać wymysły - na temat tego czego inni chcą - bo zapewniam, że źle oceniasz sytuację...
No i co najważniejsze... czytaj siebie... przynajmniej staraj się... czytaj siebie

K.NN.

Co u Ciebie słychać?
Ludzie czasami potrafią być uparci...ale często szybko tracą na pewności siebie i zaczynają bredzić nie wiadomo o czym..
serdecznie pozdrawiam:)

Zabki, ząbki

..taś...... taś... ....taś...

Doktor

nie kuś ząbków :p

Paece

Sopkojowo nastawiona?
Nie poznaję tych ostrych zębów.
Pazury spiłowane. Fryzurka zaczesana...
ciepła klucha zamiast Stworka z Tworek
:P

Inne tematy z forum Hydepark

GODZINA ŁASKI (8 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry