Widok

...

Ćmie-wietrznej przestrzeni i kostki cukru na chwile zgorzknienia.
Stworkowi- Wieży ciśnień (tej w Letniewie przy uczniowskiej) po dach zapełnionej gremlinami, potworkami, krwiożerczymi laleczkami jackie i nietoperzami wplątującymi się we włosy.
Kropce-kawałka otwartego nieba, sypiącego różowym brokatem w rytm ulubionego zespołu Comy.

;)
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kostki cukru???

żartujesz sobie?
mnie trzeba by cukrownię kupić.

i jeszcze...

cysternę nerwosolu, of course.
ale dziękuję.

choć prywatnie święto uważam za idiotyczne
Kupić??? Łeeeee tam, pożoga kryzysu trawi naszą planetę, jeszcze trochę i fabryki będą za darmo, wtedy się obaczy za cukrownią. Póki co zaciśnij pasa i umiejętnie oszczędzaj kostkę. Zresztą z tego co zdążyłem zauważyć Ty za dużo nie słodzisz...

ps. podpowiem, że możesz kostkę rozkruszyć na ziarenka, będziesz miała więcej... ;)
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
och, C...Dziękuję! Zyczenia się spełniły- miałam na moment swój kawałek nieba;]
I Coma niedługo zagra w Uchu...któryż to już będzie koncert, hmm... niech policzę...tak, czwarty! nono...prawdziwy fan ze mnie:)

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

do góry