Widok

o wyglądzie coś jeszcze....

skoro już ciągniemy temat wyglądu..... długie czy którkie włosy (te na głowie oczywiście).... i u płci żeńskiej jakby ktoś miał wątpliwości
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi tam obojetnie. ja nosze krotkie ;)
Mnie tez jest obojetne.
Ja scinam na zero.
a miało być chyba u płci zeńskiej

Ale Manor nie napisał komu ścina...;)
ona napisał(a):

> a miało być chyba u płci zeńskiej

Zagalopowalem sie,faktycznie to mialo byc w innym topiku.
jeszcze watpisz w moja płeć o Ty.... !!!:P
To zalezy jaka kto ma glowe, i twarz, jest wiele dziewczyn ktorym idealnie pasuja krotkie wlosy;)....i chyba krotkie sa teraz w modzie?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
od kiedy zaczelam scinac to ciagle zauwazam dziewczyny z dlugimi wlosami. a kiedy mialam dlugie to widzialam TYLKO z krotkimi ;)

Antyspołeczny napisał(a):

> ....i chyba krotkie sa
> teraz w modzie?
ja osobiscie lubie te z krotkimi ( o ile im pasuja), a zazwyczaj podobajami mi sie te , ktorych uroda jest z tych ktorym pasuja
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
ano właśnie ja mam dokładnie to samo...i modlę się i dopinguję moje włoski, żeby szybciej rosły.....hehe:)
Temat wlosow bardzo mnie teraz dreczy:( Jestem zdeterminowana i po powrocie najprawdopodobniej zetne moje kedziory, bo mnie do szalu doprowadzaja, a ogolnie co do wlosow, to rany...czego wy tu oczekujecie? Jedni wola dlugie, inni krotkie inni lysinke...ilu ludzi, tyle gustow. Ja zawsze marzylam o dlugich "batach", natura mnie nie obdarzyla. przebolalam:) Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem. Teraz podobaja mi sie krotkie, rozwiane czuprynki, ktore delikatnymi pasmami spadaja na oczy. Mozna taka rozwiana wytargac, a fruzyra zawsze bedzie jak nowa:)
-respekt-
mam kręcone i je prostuje ... i kobiety u fryzjera siedzace obok mnie z wałkami i robiąc trwałą zastanawiają sie czy jestem normalna , hihihi
zawsze sie chce to czego akurat nie ma :)
jak juz mowa o idealnych wloach to ja mybieram szatynke, brunetke z wlosami do ramion...sa na forum moze takie:)??
normalnie wykapana gdanszczanka :)
ja jestem szatynką :)
włosy mam do ramion :) nie dawno miałam do pasa, ale ściełam :P
no i nigdy nie farbowałam włosów - mój naturalny kolor mi się podoba :)
coraz bardziej mi sie to forum podoba:)
a wczesniej sie nie podobało ?
oczywiscie ze podobalo...

aha rozumiem,
im bardziej brather pisał na forum tym bardziej mu sie tam podobało ...
nie zmieniac tematu:P
przepraszam

brather - przeproś panią
wybaczone dzieciaczki;P
Co do facetów to raczej wolę baaaardzo krótko obcię tych,prawie łysych,ale nie jak kolano :P.co do kobie to to zależy komu jak fryzura pasuje do twarzy.Podobają mi sie dziewczyny (bez skojarzeń proszę :))!!) w blond długich włosach,ale też brunetki.Ja osobiście jestem brunetką o długich włosach z jasnymi pasemkami i uważam że pasuje mi taka fryzura.
no wiesz... to jest tendencyjne... blondynki z długimi włosami...echhhh... a my szatynki to co...(i brunetki z pasemkami).. tak w ogóle to brąz jest chyba najładniejszym kolorkiem włosków (w każdym odcieniu)... trzymajice się ludki... P.S. hmmm a tak w ogóle to tematem miała być chyba długość włosów a nie kolor:P
A ile to krotkie? .....bo wydaje mi sie, ze to co jest uwazane za krotkie kobiety, u faceta jest dlugie....wiec jakies sa wedlug was widelki na krotkie wlosy?
Krótkie to krótkie np wg mnie takie do ucha i krótsze.A długie to takie do ramion i za ramiona.Są jeszcze pół długie...wiedziałeś??? :)))
a pól długie to takie, które się kończą tam gdzie kończy się szyja a zaczynają ramiona:P
Hihih,yo ;)
a jak juz mowa o meskich wlosach. kiedys, jak mialam 17 lat podobali mi sie lysi (ale tacy co sie sami scieli, a nie z natury ;), ale terza wole z wlosami, krotkimi. chociza mialam faceta z dlugimi wlosami i tez byl fajny ;O moze dlatego, ze zawsze zwiazywal wlosy? ;)
pół długie, długie... ummmm... :-)))
nawet myśl o łaskotaniu w policzki, przeszkadzającym w zaśnięciu, budzi u mnie bardzo pozytywne skojarzenia :-)
Jak chcesz zwrucic na siebie uwage zrob sobie ZERO na glowie , ale jak masz nie zniszcone naturalne wloski to tylko zadbaj o ich wyglad , ogolnie (koncowki itp). nie zapomnij o tym co masz pod wlosami !!!!!!!!!!!!!! i ze wloski sa nie tylko na czaszce

*** nieczynne *****
w głownym temacie zaznaczyłam, ze ma byc o tych na czaszce:P

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry