Widok
Temat wlosow bardzo mnie teraz dreczy:( Jestem zdeterminowana i po powrocie najprawdopodobniej zetne moje kedziory, bo mnie do szalu doprowadzaja, a ogolnie co do wlosow, to rany...czego wy tu oczekujecie? Jedni wola dlugie, inni krotkie inni lysinke...ilu ludzi, tyle gustow. Ja zawsze marzylam o dlugich "batach", natura mnie nie obdarzyla. przebolalam:) Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem. Teraz podobaja mi sie krotkie, rozwiane czuprynki, ktore delikatnymi pasmami spadaja na oczy. Mozna taka rozwiana wytargac, a fruzyra zawsze bedzie jak nowa:)
-respekt-
-respekt-
Co do facetów to raczej wolę baaaardzo krótko obcię tych,prawie łysych,ale nie jak kolano :P.co do kobie to to zależy komu jak fryzura pasuje do twarzy.Podobają mi sie dziewczyny (bez skojarzeń proszę :))!!) w blond długich włosach,ale też brunetki.Ja osobiście jestem brunetką o długich włosach z jasnymi pasemkami i uważam że pasuje mi taka fryzura.
no wiesz... to jest tendencyjne... blondynki z długimi włosami...echhhh... a my szatynki to co...(i brunetki z pasemkami).. tak w ogóle to brąz jest chyba najładniejszym kolorkiem włosków (w każdym odcieniu)... trzymajice się ludki... P.S. hmmm a tak w ogóle to tematem miała być chyba długość włosów a nie kolor:P