Widok

1..2...3...4

Jedna noc.
Dwa smsy.
Trzy papierosy.
Czterech jeźdźców apokalipsy.
Raz, dwa, trzy, cztery... pstryk.
I już.
Tak właśnie umierają marzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

Mnie się najbardziej podoba to Studio Wulkan :)

Balooooooooon!!!!!

szpilka
buuuuuuuuuuummmmmmmmmmm

Promocja!!!

Za niewielką dopłatą zrobią Cię rónież w balona...

BALONY do Dekoracji sal

BALONY do Dekoracji sal
Sprzedaż także wysyłkowa
tel.044 649 91 87 (fax-86)

Studio WULKAN

Stworku

przepraszam ciebie i innych, za niedogodnosc w czytaniu tych tekstow ale niestety nie mam polskich liter :( na klawiaturze. Coz, kiedy jestem z wami jest to dla mnie swieto, moge pisac po polsku.

Stworku

pewne substancje tak jak niektorzy ludzie nie toleruja sie wzajemnie:).
Chociaz swietuje dzisiaj mala rocznice nie wznosilam toastow wermutem z piwem, takze nie szlachetnym szampanem (w rzeczywistosci to okropne paskudztwo).

Johanno

tak tylko zapytałam, bo mnie się nigdy nie udało zmieszać piwa z wermutem ( ogólnie z winem) tak, zeby potem było cudownie. Nie było cudownie. Tak. Zdecydowanie niecudownie, by darować sobie określenie zaczynające się od h.
To w sumie ciekawe, dlaczego tak jest.

JLM

Umrzeć z miłości? To nie aż takie trudne jeśli np. ma się słabe serce. Myślę, że wielu bogatych staruszków zeszło z tego świata nieco wcześniej niż by to wynikało z Warunków Ogólnych, żeniąc się z młodymi, pięknymi, pełnymi temperamentu kobietami. Historie alkowy skrywają jak sądzę więcej niż się wydaje takich przypadków śmierci z powodu nadmiaru miłości.

Ten ktory jest

pozdrawiam cie serdecznie. Tak to ja czuje sie pokrzywdzona nie mogac spokojnie podrozowac po Polsce nowym samochodem z grupy tych najbardziej porzadanych przez mlodych Polakow. Smutne to niezmiernie.

Chcę umrzeć..chciałbym umrzeć!!!!! przy Tobie....

Nie na krześle, nie we śnie, nie w spokoju i nie w dzień, nie chcę łatwo, nie za sto lat, nie bez bólu i nie w domu, nie chcę szybko, nie chcę młodo, nie szczęśliwie i wśród bliskich CHCIAŁBYM UMRZEĆ Z MIŁOŚCI!!! Jak to zrobić??? Proszę przyjdź kiedy chcesz.......

Szklany człowiek

Bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart
A czerwień mojej krwi to tylko jakiś żart
I zapominać chcę tak często jak się da
Że nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart

Ty pilnuj moich snów i przychodź kiedy chcesz
Te chwile z moich dni do jednej dłoni zbierz
I nie pocieszaj mnie i tak tu będę stał
Bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart

Stworku

znam lepsze sposoby na to aby bylo cudownie :).
Wierz mi.........:). Nawiasem mowiac, mam alergie na alkohol.

Johanno

a udało Ci się kiedykolwiek zmieszać piwo z wermutem, tak, żeby potem było cudownie?

Agentko

mieszanki sa cudowne. Stwierdzam to na podstawie autopsji :)

Mieszanką być...

...nie ma to jak mieszanką być
..w mieszankę zmienić sie
...zanurzyć się w mieszance
...mieszanką bawić się

zmieszani impulsem pozdrawiamy Was.

Nagrody Darwina

Nagrody Darwina upamiętniają osoby, które przyczyniły się do przetrwania naszego gatunku w długiej skali czasowej, eliminując swoje geny z puli genów ludzkości w nadzwyczaj idiotyczny sposób. Historie te opowiadają o rzeczywistych błędach, za które zapłacili życiem ci, którzy je popełnili.

Francuz, Jacques LeFevier postanowił popełnić samobójstwo. Aby mieć pewność, że próba samobójcza się powiedzie stanął na urwisku i przywiązał kamień do szyi. Następnie wypił truciznę i podpalił swoje ubranie. Próbował nawet zastrzelić się podczas skoku, ale kula chybiła przecinając linę z kamieniem. Woda morska, do której wpadł niedoszły samobójca, ugasiła ogień, a zalewając usta, spowodowała wymioty, które usunęły truciznę z żołądka. Jacques został wyciągnięty z wody przez rybaków i odwieziony do szpitala, gdzie zmarł z powodu wychłodzenia organizmu.

Czy wiecie czemu....?

...jaskiniowcy ciągnęli kobiety za włosy, a nie za nogę?

Żeby się błotem nie napełniały

Lenn

Na koniec do Ciebie. Czy słyszysz? To złowróżbne echo tętentu porannej kackupki? Uważaj, zbliża się!

Johanno,

proszę bardzo, prowokacji nigdy dosyć.

Swoją drogą uważam, że być prowokowanym to wkurzające, ale moze to tylko dlatego, ze zawsze chciałam stać po tej drugiej stronie barykady.

Podziękujmy zatem światu za barykady.
3 - 4 : DZIĘKUJEMY!!!

Johaneczko

Największy pocałunek wszechczasów.Gdy się ze sobą wymieszamy powstanie masa krytyczna, która rozsadzi wszechświat, krótkim, ale treściwym PYK Bogu prosto w nos.To znowu ja i mój mózg.Witamy Cię serdecznie.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (220 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry