Widok

10 dni od zapłodnienia

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczęta. 10 dni temu kochaliśmy się z mężem, Były to moje dni płodne, chyba nawet owulacja. Od kilku dni jest mi cały czas niedobrze, bez innych objawów. Jak myślicie, czy może to być wczesny objaw ciąży? Wiem, że komórka jajowa mogła się dopiero kilka dni temu zagnieździć i poziom hcg byłby jeszcze bardzo niski...aleczy któraś z was tak miała?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 21
hej, fajnie opowiada o pierwszych objawach zaplodnienia ta dziewczyna. obejrzyjcie sobie bo dosc szczegolowo to omawia https://www.youtube.com/watch?v=lKYOCi2-eaA
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nie przesądza. Niektóre kobiety to czują. Wierz albo nie ale mi pozytywny test ciążowy wyszedł 8 dni przed okresem. Niemożliwe a jednak.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mnie 8 dni przed okresem bolały dziwnie piersi tak od dołu. Zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Kilka dni wcześniej spałam jak dziecko, kręciło mi się w głowie. Możliwe jest wszystko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Masz na myśli moment zapłodnienia czy implantacji? ;););)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie pitol mi wyszła blada druga kreska dokładnie 7 dni od owulacji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
To ciekawe ze mi test pokazał blada kreskę w dzień zagnieżdżenia a wiem ze to było zagnieżdżenie no sprawdzałam szyjkę macicy i biały śluz był podbarwiony krwią ale tylko jak sprawdzałam palcem na bieliźnie sucho
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry