Widok

100

100 Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: 100.
Witamy! Wkrótce rozpocznie się Twój lot tranzytowy. Dozwolony bagaż: jedno wspomnienie, które możesz przeżywać w nieskończoność. Które wspomnienie wybierzesz? Liczę do 100 - wtedy będziesz musiał wybrać. Jeśli się nie zdecydujesz albo źle wybierzesz ...Nie - takiej opcji nie bierzemy pod uwagę.Spektakl jest pierwszym przedsięwzięciem Maybe Theatre Company, w którym aktorzy i przestrzeń tworzą ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

misie

podobalo mi sie, widzialem wszystkie 9 wystepow

x

Ciekawy pomysł, forma oraz budowanie atmosfery. Trochę dłużyzn niestety było i język angielski niektórych aktorów pozostawiał troszkę do życzenia. Generalnie ok.

polecam

Polecam, ciekawe, inne niż dotychczasowe przedstawienia tego teatru. :)

Fajne dość:)

Bardzo mi się podobało. Tyłek boli mnie niemiłosiernie po 1,5 godziny siedzenia na podlodze, ale nie przeszkadza mi to w ogóle. Warto było. Nie dość, że sztuka sama w sobie jest bardzo dobrze napisana, to została bardzo fajnie wyreżyserowana i schoreografowana przez Penny Shefton i Darię Budzyńską. Na aktorów spadło nie lada wyzwanie, żeby wczuć się w ten specyficzny klimat i pociągnąć w nim na barkach cały spektakl i wywiązali się z zadania naprawdę nieźle. Na szczególną uwagę zasługują moim zdaniem odtwarzający rolę Ketu (za iście zwierzęcy sposób mówienia i poruszania się z niemałym ładunkiem emocji), Nia (za to, że jej kwestie wypadały najbardziej naturalnie ze wszystkich i nie zagrywała się przy tym) oraz dwójka Guideów (za nadanie tej postaci bardzo ciekawej, lekko ironicznej barwy.) A tak w ogóle to ten spektakl jest żywą definicją sformułowania "praca zespołowa". Gratuluję zgrania. Pozdrawiam.

Inne tematy z forum Kultura

Na miłosnym rinngu (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Na miłosnym rinngu . A gdyby tak życie potoczyło się inaczej? Lub...

Mistrz i Małgorzata (32 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mistrz i Małgorzata . Michaił Bułhakow "MISTRZ I MAŁGORZATA" Już 11...

Ciemności kryją ziemię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Ciemności kryją ziemię . CIEMNOŚCI KRYJĄ ZIEMIĘ Na podstawie powieści...

do góry