Widok
Agenda 2030
Teorie spiskowe ? !!! Ost przecież wasza TV satanistyczna i jedyna wasza covidiańska wiara wmawiała że sąd najwyższy w USA nic nie robi w związku z przymuszaniem ludzi do eksperymentu innych a dziś to FAKT !!! Nawet sąd najwyższy w USA przyklepał że nie będzie przymusu szprycowania oraz testowania obywateli !!! Tak więc szczekaj sobie ile chcesz prawda o eksperymencie medycznym wychodzi na jaw !!! Zacząłbym się bać na waszym miejscu bo z informacji od prawdziwych naukowców którzy ostrzegali przed tymi szprycami mówili że kto to przyjmie ma maks 2 do 3 lat życia... Tak więc powodzenia życzę ... Macie teraz swoje "fake news" i waszą jakże prawdziwą TV zrobili z was króliki doświadczalne ... Nawet dziś tzw "rada medyczna" przy pinokiu popuściła w spodnie i zawinęli żagiel 13 z 17 podało się do dymisji bo widzą że cyrk-19 się kończy i zacznie się rozliczanie zbrodniarzy !!!
Mnie to nie dziwi.
W końcu wybraliśmy złodziei i bandytów którzy są kompetentni tylko i wyłącznie w kleptokracji. Pod każdym innym względem są w najlepszym wypadku zwykli, a znacznie częściej- wręcz durni, i nie oczekuję od nich lepszych decyzji niż od zwykłego ziutka co to o szczepionkach na facebooku się uczył.
Przecież oni nawet jak znaleźli sobie ekspertów od tematu to traktowali ich raczej jak wystawowe pudle niż jak doradców. Ci w końcu stwierdzili że mają tego dosyć i odeszli, bo mają lepsze rzeczy do robienia ze swoim życiem niż tłumaczenie skomplikowanych zagadnień ludziom którzy mają to gdzieś.
To co mnie dziwi to że w ogóle komuś (np. tobie) pojawia się we łbie idea żeby od rządu oczekiwać logiki i sensu, a już w ogóle znajomości skomplikowanych zagadnień naukowych.
Przecież oni nawet jak znaleźli sobie ekspertów od tematu to traktowali ich raczej jak wystawowe pudle niż jak doradców. Ci w końcu stwierdzili że mają tego dosyć i odeszli, bo mają lepsze rzeczy do robienia ze swoim życiem niż tłumaczenie skomplikowanych zagadnień ludziom którzy mają to gdzieś.
To co mnie dziwi to że w ogóle komuś (np. tobie) pojawia się we łbie idea żeby od rządu oczekiwać logiki i sensu, a już w ogóle znajomości skomplikowanych zagadnień naukowych.