Widok
Melduję że nazywam cię antyszczepem bo jesteś antyszczepem.
To że sobie wybierasz szczepionki nie ma znaczenia, bo nadal główny element zostaje- robisz to ignorując badania naukowe i opinie specjalistów, np. te "bliska śmiertelności na grypę" oznacza że nawet nie raczysz sprawdzić jaka była śmiertelność na grypę, bo roczna śmiertelność na grypę prawie 100 osób przed covidem była powodem powstawania artykułów, że grypa jest wyjątkowo zjadliwa tego roku. To ciut mniej niż te nasze 100 000 śmierci na covid przez 2 lata.
Równie dobrze mógłbyś mi tu przyjść i zrzędzić że nie chcesz bym nazywał cię mydłojadem bo w przeciwieństwie do tego niedouczonego plebsu ty jesz tylko pół kostki mydła do każdego posiłku, co jest idealną dawką mydła do każdego posiłku. Dla mnie to nie jest dobry powód by was jakoś specjalnie rozróżniać.
(a, nie jestem autorem oryginalnego komentarza, ale i tak się wbijam odpowiedzieć)
Równie dobrze mógłbyś mi tu przyjść i zrzędzić że nie chcesz bym nazywał cię mydłojadem bo w przeciwieństwie do tego niedouczonego plebsu ty jesz tylko pół kostki mydła do każdego posiłku, co jest idealną dawką mydła do każdego posiłku. Dla mnie to nie jest dobry powód by was jakoś specjalnie rozróżniać.
(a, nie jestem autorem oryginalnego komentarza, ale i tak się wbijam odpowiedzieć)
Dlaczego nazywasz mnie antyszczepem?
Nie jestem przeciw szczepieniom, jestem przeciwny zmuszania kogokolwiek do szczepienia na Covid19. Śmiertelność tego wirusa jest bliska śmiertelności na grypę, tylko w naszym kraju zgonów dużo więcej bo nikt nie leczy ludzi, nie ma profilaktyki, badań, do specjalistów kolejki na 5 lat, potem covid + niezdjagnozowana cukrzyca/ tętniak/ choroba serca/nerek i po czlowieku.
Bo to głupi ludzie wybierani przez głupich wyborców.
Przecież obecna ekipa jest kompetentna tylko i wyłącznie w rabunku. Szczytem głupoty jest oczekiwać od nich decyzji na bazie opinii naukowych. Przecież specjalistów mieli tylko po to by móc w wywiadzie powiedzieć "mamy specjalistów" a nie żeby ich słuchać.