Widok

15.01 KTOŚ COŚ WIE?

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oni i tak są szczepieni solą fizjologiczną.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 6

"Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze od innych".

Georg Orwell "Folwark zwierzęcy"
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

A co ma postęp z tym wspólnego.

Są rzeczy których nie przyspieszysz w badaniach i żadna technologia w tym nie pomoże.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

szanuj innych. Przez pychę wydaje ci się ze jesteś lepszy

a zmuszanie to już faszyzm. Już mnie nie dziwią lata 30 w niemczech. Wszędzie są takie same barany.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty przez głoszenie tych durnych, spiskowych

teorii, już nie tyle źle życzysz ludziom, co narażasz ich na ryzyko utraty zdrowia i życia. Jesteś wyjątkowo egoistyczny i aspołeczny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ależ ja mam moc!

Łaaaaał.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozróżnić trzeba dwie rzeczy:

1. Niekompetencję rządu
2. Pandemię.

Obydwa zjawiska występują jednocześnie. Zniknięcie pierwszego nie spowoduje zniknięcia drugiego.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

To kiedy wypowiadasz pozostałe narzędzia ucisku?

PESEL, prawda jazdy, podatki, meldunki czy składki zdrowotne?
Ja np nie chce by ludzie palili węglem w piecach, czy to prywatnych czy elektrowni. Nie znaczy to że krzyczę że piece ograniczają moja wolność,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ooooo!!! Kolejny uczony profesor.

Pochwal się tytułem naukowym , publikacjami swoich badań w odpowiednich periodykach. Jesteś zupełnie niepotrzebnie skromny. Zaznaczam że jeżeli jednak twoja wiedza opiera się na "chłopskim rozumie" to sorry ale to się nie liczy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Mnie to nie dziwi.

W końcu wybraliśmy złodziei i bandytów którzy są kompetentni tylko i wyłącznie w kleptokracji. Pod każdym innym względem są w najlepszym wypadku zwykli, a znacznie częściej- wręcz durni, i nie oczekuję od nich lepszych decyzji niż od zwykłego ziutka co to o szczepionkach na facebooku się uczył.

Przecież oni nawet jak znaleźli sobie ekspertów od tematu to traktowali ich raczej jak wystawowe pudle niż jak doradców. Ci w końcu stwierdzili że mają tego dosyć i odeszli, bo mają lepsze rzeczy do robienia ze swoim życiem niż tłumaczenie skomplikowanych zagadnień ludziom którzy mają to gdzieś.

To co mnie dziwi to że w ogóle komuś (np. tobie) pojawia się we łbie idea żeby od rządu oczekiwać logiki i sensu, a już w ogóle znajomości skomplikowanych zagadnień naukowych.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Agenda 2030

Teorie spiskowe ? !!! Ost przecież wasza TV satanistyczna i jedyna wasza covidiańska wiara wmawiała że sąd najwyższy w USA nic nie robi w związku z przymuszaniem ludzi do eksperymentu innych a dziś to FAKT !!! Nawet sąd najwyższy w USA przyklepał że nie będzie przymusu szprycowania oraz testowania obywateli !!! Tak więc szczekaj sobie ile chcesz prawda o eksperymencie medycznym wychodzi na jaw !!! Zacząłbym się bać na waszym miejscu bo z informacji od prawdziwych naukowców którzy ostrzegali przed tymi szprycami mówili że kto to przyjmie ma maks 2 do 3 lat życia... Tak więc powodzenia życzę ... Macie teraz swoje "fake news" i waszą jakże prawdziwą TV zrobili z was króliki doświadczalne ... Nawet dziś tzw "rada medyczna" przy pinokiu popuściła w spodnie i zawinęli żagiel 13 z 17 podało się do dymisji bo widzą że cyrk-19 się kończy i zacznie się rozliczanie zbrodniarzy !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

No patrz.

Ale są i rzeczy które już przyśpieszyć możesz bez najmniejszego problemu.

Na przyklad jeśli badasz szczepionkę typu mRNA możesz zupełnie olać etap w którym szukasz jak wirusa rozmnażać w ilościach i metodach przemysłowych, co przecież proste nie jest, a bez której to metody nie bardzo masz ani jak produkować szczepionki ani nawet jak przeprowadzić dalsze badania, takie jak to poniżej:

Jeszcze możesz olać tę część w której musisz znaleźć i perfekcyjnie opanować metodę osłabiania tego wirusa tak żeby ani jedno szczepienie nie mogło doprowadzić do infekcji a jednocześnie żeby wirus nadal był podobny do wersji 'zdrowej' (do którego to badania potrzebujesz duuużo wirusów żeby móc to zrobić w rozsądnym czasie).

Nie musisz też za każdym jednym razem ustalać jakie substancje pozwolą temu osłabionemu wirusowi żyć dość długo żeby jeszcze się do czegoś nadawał do czasu wstrzyknięcia, bo w mRNA jest to wspólne dla wszystkich szczepionek.

W wersji mRNA masz prawie wszystko gotowe i jedyne co musisz zrobić to znaleźć i wyprodukować łańcuch mRNA odpowiedzialny za produkcję jednego białka które pozwoli organizmowi się naucyć jak rozpoznać wirusa. To tak jakbyś zamiast całej broni musiał jedynie wynaleźć nową kulę (nawet nie cały nabój, tylko kulę).
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry