Widok

16,04,2006

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Podziekowania dla:
WIZA-za najwspanilaszy makijaz jaki widzialam i za to ze dzieki temu czulm sie na lubie oraz na plenerze jak prawdziwa ksiezniczka,potrafisz czynic cuda.Moge Ci tylko podziekowac oraz polecic Cie dalej
B&W-za to ze uwieczniliscie najpikniejsze chwilw w naszym zyciu w sposob zupelnie niesamowity.Ogladamy zdjecia ze lzami wzruszenia w oczach i umiechem na twarzy:)Fotki z pleneru to prawdzwe dziela sztuki.Serdecznie wam dziekujemy za zdjecia i za to ze tak szybko moglismy je odebrac to bylo dla nas bardzo wazne,jesttescie wspaniali.
Polecamy was kazdemu kto szuka profesjonalnych i wyjatkowych zdjec
POLTOREJ GOSCIA-jestescie extra orkiesrta potrafiliscie prowadzic tak wesele ze przez 12 godzin nikt nie siedzial przy stole,wszyscy bawili sie swietnie.
RODIZIO-Spisaliscie sie super,jedzonko smaczne,obsluga przemila i napewno jeszcze skorzystamy z waszych uslug.
Specjalne podziekowania dal wszystkich cudownych gosci i rodzinki:)

Jestescie wszyscy super:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale fajnie,że juz po -teraz tylko szczęścia do końca życia:)młoda żonko:)

gratuluje!!!:)))a jak bylo w rodizio???plusy minusy???mozesz na meila : amsta@wp.pl, i jakie ceny i w ogole???pliz zdradz szczegoly:)))) raz jeszcze gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z pozdrowieniami dla Agnieszki ( Agaty;) i Artura... dziekujemy za miłe słowa i wspaniałe przyjęcie.

Ania i Marcin.

image

image

:))) dzieki za meila:)))podaj wiecej szczegolo jak np, co z alkoholem, owocami, ciastami, dekoracja?:))i co bylo dokladnie w menu jak mozesz:)))pozdr:))

siwetne zdjęcia
Aga pytanie jak w rodizio? moze troszke wiecej szczegółow zdradzisz jak z jedzeniem czy oddali wszystko po imprezie czy nic nie zginelo itp ..
My rowniez wam dziekujemy.
Naprawde jestescie niesamowici co zreszta widac na fotkach:)Podejrzewam ze zglosimy sie na sesje z brzuszkiem tylko teraz musze troche posiedziec we FRA w pracy i moze uda sie cos zorganizowac po powrocie.
Odezwiemy sie na 100%
Do zobaczenia(a w pracy sa zachwyceni zdjeciami takze w Niemczech macie tez fanow:))
Oczywicie pozdrawiamy was Aga(AGATA) i Artur.Cieszymy sie ze wam rowniez na przyjeciu sie podobalo zwlaszcza ze przyjac weselnych odwiedzacie cale mnostwo.
BUZKA
PO weselu dostalismy 12 pater z jedzeniem wiec mysle ze dostastyalismy wszystko co zostalo lacznie z ciastami danisami oboadowymi i galaretami,na ktore nie moglismy potem juz patrzec:).A co do znikania roznych rzeczy to slyszlam o takich przypadkach (nie w Rodizio ale w innych lokalach)u nas nic niekomu nie zniknelo a wrecz przeciwnie kilka rzeczyo ktorych zapomnielismy obebralismy 2 dni po poprawinach i nic ie z nimi nie stalo.
Z naszej storny nie mozemy powiedziec na obsluge zadnego zlego slowa
aha dziekuje a jeszcze jedno pytanie a alkohol mieliscie jakos pod nadzorem czy pozostawiony kelnerom i tez zadna buteleczka nie zniknela?
i jeszcze jak kelnerki byly ubrane bo jak ja bylam kiedys na wesleu to mialy brzuchy wystawione co nie za bardzo mi sie podobalo
dziekuje :))
mysle ze nic nie skubneli:) mimo ze alkoholem zajmowala sie obsluga jeszcze duzo zostalo ppo poprawinach kilkanascie butelek zabralismy do domu.A kelnerki mozna sobie wybrac jak beda ubrane wiec u nas nie mialy brzucha udkrytego bo mi sie tez to nie podoba.
Ale o wszyskiem mozna sie dogadac.
dziekuje Ci bardzo :))
nie no przepraszam jeszcze mi sie przypomnialo czyli jak byly ubrane kelnerki standardowo biale bluzki + spodnice ciemne ??
dokladnie biale bluzki i czarne zdaje sie spodnie,ale nie jestem pewna w kazdym razie schludnie
Aga82 gdzie kupowaliscie kamizelke i musznik? Tez szukam w rozu.
Kamizelka i musznik byla szyta przez krawcowa ktora szyla mi suknie wiec musznik i kamielka byla z tego samego materilalu co wstawki w sukni.Krawcowa ma maly salonik w Wejherowie na ul.Sienkiewicza.
gratulacje!!!
Mam prosbę o podanie kontaktu do kapeli
pozdrawiam
W tej chwili jestem w pracy i nie mam numeru przy sobie ale mozesz zadzwonic do domu kultury w Wejherowie i poprpsic pana Leszka Winczewskiego on prowadzi cala kapele,a jak Ci sie nie uda to postaram sie jutro napisac numer bezposredni do niego
Przepraszam nie w Wejherowie ylko w Rumi
Gratuluję! Zazdroszczę! Też już chcę być ...po...... :)))

do góry