Widok
a propo dziewczyny pomóżcie mi proszę podjąc decyzję, wkleję wam focie mojej sali, powiedzcie prosze czy macie jakis pomysł jak podwiesić tę organzę pod sufitem ( zachaczając o żyrandole). i czy szerokosc 50cm to wystarczająco?? no i jak myślicie ile metrów by na to potrzeba, bo belka organzy do kupienia na allegro ma 10m długości i 50cm szerokości :

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...

Heh kolejna rzecz załatwiona: firma dekorujaca i koszula for my love ;-)
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- makijazystke p. Ele Skoczen ;-)
- suknia ślubna i welon
- buty ślubne
- obrączki
- wódkę Wyborowa
- podróż poślubna na Kretę ;-)
- garnitur, buty, koszula
- maszyna do baniek mydlanych
- zaproszenia
- wino czerwone i różane
- firma dekorujaca sale Estill
A wy dziewczyny co tak zamulacie, Olenka21 gdzie ty jestes? Nic nie piszecie co i jak
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- suknia ślubna i welon
- buty ślubne
- obrączki
- wódkę Wyborowa
- garnitur, buty, koszula
- zaproszenia
- wino czerwone i różane
- firma dekorujaca sale Estill
A wy dziewczyny co tak zamulacie, Olenka21 gdzie ty jestes? Nic nie piszecie co i jak
No i oczywiście uzupełniam listę:
Mamy zalatwione:
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- suknia ślubna i welon
- buty ślubne
- obrączki
- wódkę Wyborowa
- garnitur, buty
- zaproszenia
- wino czerwone i różane
Mamy zalatwione:
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- suknia ślubna i welon
- buty ślubne
- obrączki
- wódkę Wyborowa
- garnitur, buty
- zaproszenia
- wino czerwone i różane
Dzis przyszly moje butko slubne, sa sliczne, pieknie wykonane i super wygodne, wiec jak macie mozliwosci mozecie zamawiac je bez zadnych obaw. Kosztowlay mnie 300 zł wiec uwazam ze nie tak strasznie drogo a na klamrze sa kamyki svarowskiego.

a tu ich strona internetowa ;-)
http://www.rainbowclub.co.uk/
a tu ich strona internetowa ;-)
http://www.rainbowclub.co.uk/
dzis do listy dopisuje sobie 72 butelki wina, 36 czerwonego i 36 różanego, troche duzo ale balam sie ze zabraknie, a jak nie bedziemy sie nim upijac po slubie ;-). Winko przywiezione przez przyjaciol rodzicow z Niemiec, jest pyszne, a wyszlo nam cenowo jak carlo rossi. Mniami ;-)
Mamy zalatwione:
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- suknia ślubna i welon
- obrączki
- wódkę Wyborowa
- garnitur, buty
- zaproszenia
- wino czerwone i różane
Mamy zalatwione:
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- suknia ślubna i welon
- obrączki
- wódkę Wyborowa
- garnitur, buty
- zaproszenia
- wino czerwone i różane
nawiązując do wątki jaki założyła ichilec na temat czerwcowych kwiatów, ja wstawiam swoją "mooooooze", bo póki co tylko ta jakoś znośnie wygląda, ale nie wiem jakie to kwiaty, chyba goździki :)
problem mam bo do mojej sukni nie wiem co pasuje :/ oprócz róż

problem mam bo do mojej sukni nie wiem co pasuje :/ oprócz róż

hurra ,nauczylam sie wklejac zdjecia ;-), moze nie dokonca jak byc powinno ale chociaz jest, z przodu beda oczywiscie nasze inicjaly czyli J K ;-)
Mamy zalatwione:
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- suknia ślubna i welon
- obrączki
- wódkę Wyborowa
- garnitur, buty
- zaproszenia
Mamy zalatwione:
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- suknia ślubna i welon
- obrączki
- wódkę Wyborowa
- garnitur, buty
- zaproszenia
WITAM JESZCE RAZWSZYSTKIE PANNY MLODEZ 21 CZERWCA MY TEZ JUZ MAMY WSZYSTKO ZALATWIONE..PO WIELKICH PROBLEMACHZ ZAATWIENIE KOSCIOLA ZDECYDOWALISMY SIE NA KOSCIOL NA ZAPIE CZYLI NA MOJA PARAFIE..KOSCIOL JEST PIEKNIE ODREMONTOWANY...JEST SLICZNY KUPILAM ROWNIEZ SUKNIE POLECAM SALON LISA FERRERA W GDYNI PANIE SA PROFESJONALNE I ZAJA SIE NA SWOJEJ PRACY...NATOMIAST MOE MOGE WYRAZIC ZBYT DOBREJ OPINI NA TEMAT PAN Z SALONY BEAUTY NA GRUNWALDZKIEJ,PANIE SIE ZACHOWYWALY JAK BY ZA KARE PRACOWALY... ZOSTALO MI JESZCE FRYZURA I MAKIJAZ PROBNY, NIESTETY TERAZ MUSIALM ODWOLAC...OLENKA 21 PRZEPARASZAM NIWEE MOGALM SIE Z WAMI SPOTAKC,CHOTAOBA WSCIEKLA GRYPA POPSULA MI PRAWIE CAY URLOP...MAM NADZIEJE ZE SPOTKANIE BYALO UDANE...I MAM NADZIEJE ZE W KONCU UDA SIE JESZCE RAZ SKRZYKANC FORUMKI Z 21 CZERWCA..POZDRAWIAM
hej dziewczyny, wiecie co zaczynam sie niepokoic... wyszlo mi wlasnie, że zaprosiliśmy na wesele 92 osoby... ja wiem, że to moze sie nie wydawać aż tak wiele, tyle, że my planowaliśmy tak 75 góra.... a póki co kandydatków na wykruszenie się brak...
Alhambra ma swoją stronkę http://www.kwiaciarnia.com.pl/index/kontakt.html (razem z kontaktem i adresem stoisk)
Polecam Izę z CH OSOWA - robi piękne bukiety :) od 1,5 roku mam okazję oglądać Jej dzieła ;) gdy jestem w pracy - nie ma mowy żebym przeszła obojętnie obok Jej stoiska ;) (ale szczerze - widać po wiązankach, kiedy jest tam szefowa...)
(stoisko Alhambry zdobyło wyróżnienie za "najpiękniejsze stoisko" na ostatnich targach ;) Iza robiła dużo dekoracji i bukietów - widziałam Ją przy pracy w Osowej)
Polecam Izę z CH OSOWA - robi piękne bukiety :) od 1,5 roku mam okazję oglądać Jej dzieła ;) gdy jestem w pracy - nie ma mowy żebym przeszła obojętnie obok Jej stoiska ;) (ale szczerze - widać po wiązankach, kiedy jest tam szefowa...)
(stoisko Alhambry zdobyło wyróżnienie za "najpiękniejsze stoisko" na ostatnich targach ;) Iza robiła dużo dekoracji i bukietów - widziałam Ją przy pracy w Osowej)