Widok

21.06.08

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewuszki 21.06.08.zakladamy nasz osobisty watek,co wy na to :) dziewczyny z 28.06. tez maja i uwazam ze to dobry pomysl :)pochwalcie sie co macie,albo co chcialybyscie miec ;) do naszych slubow zostalo troszke ponad 9 miesiecy :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no nareszcie ktos podbil ,bo ja juz nie smialam kolejny raz :P

dziewczyny ja mam pytanie za 100 punktów,kiedy macie zamiar sie zatroszczyc o suknie?

Ja juz sie troszcze bardzo intensywnie;-), bo Panie mowia ze po nowym roku podrozeja, poza tym na suknie czeka sie ok 4 miesiace, wiec jak pod koniec grudnia zamowie to w kwietniu bedzie, wiec w sam raz;-). Dla mnie niestety kupienie sukienki nie jest wcale takie proste jak dla innych dziewczyn, ciagle nie wiem czego tak naprawde chce, wiec ciesze sie ze zabralam sie troszke wczesniej, o moich poczynaniach mozesz przeczytac sobie w watku ktora miala demetrios 933 ;-)

no ja postanowiłam ze jednak zaczne szyc nie pod koniec lutego a na jego początku :) tymbardziej ze chcialam połączyc 2 suknie w 1 :P

Cześć dziewczyny
Ja jeszcze nie zastanawiałam się nad suknią ale z tego co widze to powinnam he he
Więc czas zacząć..
jak narazie nic mi się nie podoba...
pozdrawiam..

DZIEWCZYNY DZIŚ MAMY 200 DNI DO ŚLUBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAKA PODWÓJNA STUDNIÓWKA :)

Tez zwrocilam na to uwage..... 200 dni, szok :) ale ja i tak juz sie doczekac nie moge

kurcze ja pamietam jak mialam 280 :) ale ten czas szybko leci :) jutro już będziemy miały 1 z przodu :P

no dziewczynki wczoraj zamowilam suknie!!!!!!!!!Jestem taka szczesliwa ;-). Suknie kupilam w madonnie z najnowszj kolekci pronovias model Nepal ;-) i do te sukni jest tez piekny 4,5 metrowy koronkowy welon razem wyglada swietnie ;-)Ciesze sie ze w koncu zdecydowalam sie bo jak wczoraj bylam w madonnie to panie juz przygotowywaly nowy cennik bo suknie po nowym roku maja podrozec nawet te z kolekcji 2008 !Powiedzialy ze z 500 zl mam w kieszeni ;-). Suknie bedzie w polowie maja ;-)!!!!!!Teraz zabieram sie sie za obraczki, bo tez slyszalam ze maja cholernie podrozec, wiec po co przeplacac!!!!!!!

ja bede szyc swoja i zastanawiam sie kiedy isc ja zamowic..mialam w planie koniec lutego...kurcze myslisz ze to za pozno..?

Fajna ta Wasza data - 21 czerwca.
Zastanawialiśmy się czy też jej nie wybrać, ale wtedy po północy obchodziłabym swoje urodziny. I tak by zostało - rocznica ślubu + urodziny....
Dlatego mamy ślub w maju :)
Miłych przygotowań :)
jak szyjesz to moim zdaniem odpowiedni czas, chyba ze krawcowa to niedokonca zaufana osoba, w tym roku jakas dziewczyna opisywalaproblem z krawcowa, relacja byla straszna, ale jak to zaufana krawcowa to ok, po co kiecka ma gniesc sie w szafie ;-)

jutro jade do marietty poprzymierzac sobie sukienki,..niestety mojej wymarzonej nie przymierze bo juz jej nie ma...

a potem w piatek jade do BJ uzgodnic szczegoly z krawcowa :) skoro wszyscy zamawiaja to moze czas zaczac cos dzialac :) jade "zaklepac" to ze chce u nich szyc, ale nie wiem czy od razu zaczne :)zobaczymy co sie dowiem :)

gdzies nasz watek zaginal, wiec hop do gory
PS. Ze względu na to ze obraczki maja podrozec w sobote chyba je zamowimy, choc plan mial byc ze zajmiemy sie tym w maju, no coz ;-)

My tez mamy 21 czerwca 2008 i mamy zalatwione:
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- makijazystke p. Ele Skoczen ;-)
Z ogromną radością mogę do swojej listy dopisac
- suknia ślubna i welon
- obrączki, które wczoraj zamówiliśmy

No ja tez moge sie poszczycic zakupem sukienki :) a obraczki zamawiamy 28 grudnia. no i wiadomo mój T wraca za 6 dni,pojdziemy pokupowac troszke napojów jak beda w promocji,zaproszenia i takie tam pierdołki

Ja bylam w piatek ogladac zaproszenia w cartalii, ale ceny mnie wbily w ziemie ;-), a przed sylwestrem chyba kupimy wodke, bo moj wujek wraca i ma znajomosci w hurtowni ;-), a wodka tez ma ponoc podrozec !

ja zaproszenia kupuje najtansze, a wodke juz prawie cala kupilam :)

my tez chcemy przyoszczedzic na zaproszeniach, choc nie powiem w tej cartalii cuda maja, nawet sa zaproszenia z kryształkami swaroskego!!!!!!! A jak wodke kupiliscie, bo moj twierdzi ze najlepsza to jest wyborowa, ja chcialam finlandie ale troche za droga jest ;-(

kupilismy luksusową w promocji z cola 0,5 i wyborowa 0,7 w zestawie z cola 1l.

My tez mamy 21 czerwca 2008 i mamy zalatwione:
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- makijazystke p. Ele Skoczen ;-)
- suknia ślubna i welon
- obrączki

no teraz moge sobie wodeczke dopisac ;-), oj coraz dluzsza sie na lista robi ;-)

do góry