Widok
Ja juz sie troszcze bardzo intensywnie;-), bo Panie mowia ze po nowym roku podrozeja, poza tym na suknie czeka sie ok 4 miesiace, wiec jak pod koniec grudnia zamowie to w kwietniu bedzie, wiec w sam raz;-). Dla mnie niestety kupienie sukienki nie jest wcale takie proste jak dla innych dziewczyn, ciagle nie wiem czego tak naprawde chce, wiec ciesze sie ze zabralam sie troszke wczesniej, o moich poczynaniach mozesz przeczytac sobie w watku ktora miala demetrios 933 ;-)
no dziewczynki wczoraj zamowilam suknie!!!!!!!!!Jestem taka szczesliwa ;-). Suknie kupilam w madonnie z najnowszj kolekci pronovias model Nepal ;-) i do te sukni jest tez piekny 4,5 metrowy koronkowy welon razem wyglada swietnie ;-)Ciesze sie ze w koncu zdecydowalam sie bo jak wczoraj bylam w madonnie to panie juz przygotowywaly nowy cennik bo suknie po nowym roku maja podrozec nawet te z kolekcji 2008 !Powiedzialy ze z 500 zl mam w kieszeni ;-). Suknie bedzie w polowie maja ;-)!!!!!!Teraz zabieram sie sie za obraczki, bo tez slyszalam ze maja cholernie podrozec, wiec po co przeplacac!!!!!!!
jutro jade do marietty poprzymierzac sobie sukienki,..niestety mojej wymarzonej nie przymierze bo juz jej nie ma...
a potem w piatek jade do BJ uzgodnic szczegoly z krawcowa :) skoro wszyscy zamawiaja to moze czas zaczac cos dzialac :) jade "zaklepac" to ze chce u nich szyc, ale nie wiem czy od razu zaczne :)zobaczymy co sie dowiem :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
a potem w piatek jade do BJ uzgodnic szczegoly z krawcowa :) skoro wszyscy zamawiaja to moze czas zaczac cos dzialac :) jade "zaklepac" to ze chce u nich szyc, ale nie wiem czy od razu zaczne :)zobaczymy co sie dowiem :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...