Widok
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=429491&t=429491
tu masz jakis stary watek na ten temat, efekt jest swietny przy wyjsciu z kosciola, kiedys byly nawet z tego zdjecia ;-), wygladaja bajkowo, na pierwszy taniec nie polecam, bo bedzie parkiet sliski i blotko sie zrobi. Sama chcialam kupic na allegro taka maszyne, ale to musi byc bardzo profesjonalna ktora kosztuje ok 1.500 tys, wiec zdecydowalismy sie wynajac w allhambrze koszt 150 zł ;-)
tu masz jakis stary watek na ten temat, efekt jest swietny przy wyjsciu z kosciola, kiedys byly nawet z tego zdjecia ;-), wygladaja bajkowo, na pierwszy taniec nie polecam, bo bedzie parkiet sliski i blotko sie zrobi. Sama chcialam kupic na allegro taka maszyne, ale to musi byc bardzo profesjonalna ktora kosztuje ok 1.500 tys, wiec zdecydowalismy sie wynajac w allhambrze koszt 150 zł ;-)
Hej Dziewczynki! Mogę do Was dołączyć? My nie robimy wesela, organizujemy tylko obiad weselny dla najbliższych, toteż gorączka przedweselna nie jest dla nas taka dotkliwa =] Mamy dopiero Kościół, garnitur + musznik, fryzjera, Sukienki dla naszych dziewczynek(córki i bratanicy),no i póki co upatrzona restaurację(dziś się okaże czy to ta), suknię, kwiaty i obrączki.

http://img18.g

http://img18.g
milaaa
Z okazji juz niecalych 5ciu mcy do naszego dnia hop do góry i dopisałam sobie kolejna rzecz, która mamy zalatwiona ;-)
Mamy zalatwione:
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- makijazystke p. Ele Skoczen ;-)
- suknia ślubna i welon
- obrączki
- wódkę Wyborowa
- podróż poślubna na Kretę ;-)
- garnitur, buty
- maszyna do baniek mydlanych
Mamy zalatwione:
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- makijazystke p. Ele Skoczen ;-)
- suknia ślubna i welon
- obrączki
- wódkę Wyborowa
- podróż poślubna na Kretę ;-)
- garnitur, buty
- maszyna do baniek mydlanych
Właśnie wrocilam z targow ślubnych i umowilam sie juz na probny 15 lutego, kurcze jestem cala ciekawa, dzis pierwszy raz widzialam sie z pania Ela na zywo cudowna kobieta ;-),
Tak poza tym zalatwilam maszyne do baniek mydlanych i umowilam sie na spotkanie z firma dekoratorska Aveart, ogolnie na targach mnostwo ludzi i strasznie glosno!!!!
Tak poza tym zalatwilam maszyne do baniek mydlanych i umowilam sie na spotkanie z firma dekoratorska Aveart, ogolnie na targach mnostwo ludzi i strasznie glosno!!!!
a teraz pełna lista załatwionych spraw:
sala jest (boska)
zespół jest (fajnie grają)
2 fotografów jest ( zdjęcia cudowne)
moja suknia (jak z bajki)
makijaż (p. Ela Skoczeń)
kościół na godzinę 17
samochód (chyba właśnie ten...)
zaproszenia (baaardzo ładne)
naklejki na wódkę (też mamy;))
wypatrzona fryzura (brak tylko fryzjera który uczesałby mnie w domu, może jakieś namiary??(najlepiej z Gdyni))
ciągle szukamy
garnituru dla mojego przyszłego mężusia
obrączek
reszta będzie :) w najbliższym czasie
sala jest (boska)
zespół jest (fajnie grają)
2 fotografów jest ( zdjęcia cudowne)
moja suknia (jak z bajki)
makijaż (p. Ela Skoczeń)
kościół na godzinę 17
samochód (chyba właśnie ten...)
zaproszenia (baaardzo ładne)
naklejki na wódkę (też mamy;))
wypatrzona fryzura (brak tylko fryzjera który uczesałby mnie w domu, może jakieś namiary??(najlepiej z Gdyni))
ciągle szukamy
garnituru dla mojego przyszłego mężusia
obrączek
reszta będzie :) w najbliższym czasie
My kupilismy garnitur Hugo Bossa, teraz są przeceny wiec sie opłacało, szkoda ze tak pozno sie za to zabralismy, bo juz byly poprzebierane te gajerki, ale znalezlismy na szczescie, nasz kosztowal 1.700, a przed przecena 2.500 ;-), ale ogladalismy takie ktore po przecenie kosztowaly 1000 zł wiec moim zdaniem oplacalnie, tylko ze rozmiarow nie bylo, moze ktos inny bedzie mial szczescie i na niego beda dobre. Powodzenia
a my tak :):
*hotel ( a wiec sala + jedzenie, wystroj itp)
*kamerzystę
*fotografa
*dj'a
*kosciol na godzine 17:00
*suknia (+buty)
*garnitur(+kamizelka i musznik)
*wódka
*soki, napoje itp
*zaproszenia
*sprawy urzędowe i kościelne poza protokolem
*samochód ( pojedziemy autem kogoś z rodziny)
*fryzjer i makijaż ( wybrane, ale nie umówione jeszcze bo nie trzeba)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
*hotel ( a wiec sala + jedzenie, wystroj itp)
*kamerzystę
*fotografa
*dj'a
*kosciol na godzine 17:00
*suknia (+buty)
*garnitur(+kamizelka i musznik)
*wódka
*soki, napoje itp
*zaproszenia
*sprawy urzędowe i kościelne poza protokolem
*samochód ( pojedziemy autem kogoś z rodziny)
*fryzjer i makijaż ( wybrane, ale nie umówione jeszcze bo nie trzeba)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...