Widok
Dziewczyny witam was w naszym roku ;-). Przygotowania ida caly czas do przodu. Ja sobie dopisuje do listy rzeczy zalatwionych podróż poślubną na Kretę, wylot 25 czerwca z Gdańska, już nie moge sie dczekac ;-)
Mamy zalatwione:
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- makijazystke p. Ele Skoczen ;-)
- suknia ślubna i welon
- obrączki
- wódkę Wyborowa
- podróż poślubna na Kretę ;-)
Mamy zalatwione:
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- makijazystke p. Ele Skoczen ;-)
- suknia ślubna i welon
- obrączki
- wódkę Wyborowa
- podróż poślubna na Kretę ;-)
Powiem szczerze, ze troche zdziwilismy sie jak drogie sa te wycieczki, myslalam ze wyjdzie taniej. Jedziemy z Orbis Travel wiec dobra firma, wylot z Gdańska (co przewazylo ze nie pojechalismy na Teneryfe), hotel 4 i 5 gwiazki nad piaszczysta plaza z bezplatnymi lezakami na niej, all inclusive 5.500 zł na tydzien za 2 osoby, bez zadnych juz dodatkowych kosztow. Przez to ze sie zdecydowalismy do konca grudnia bylo tylko 200 zl zaliczki od osoby, a ja do konca lutego sie zdecydujecie to jest wycieczka na santorini gratis i najeden dzien samochod gratis i pokoj w lepszym standardzie, wiec sie oplacalo hotel nazywa sie rinela beach, jak bedziesz miala jakies pytania to pisz smialo, to pomoge bo p[rzez ostatnie 2 tygodnie analizowalam wszystkie katalogi i wszystkie kierunki swiata ;-)
Umchi:
po tak wnikliwej analizie prosze o radę co jeszcze godnego uwagi byś poleciła???? za niezbyt wygórowana cenę:) wylot z Gdańska
w sierpniu byliśmy dwa tyg. w Egipcie 6000tyś - 2 os all inclus
były osoby które płaciły 5000 - 2 os na tydz.
równiez były róznice w cenie zależało to od miasta
dzięki
po tak wnikliwej analizie prosze o radę co jeszcze godnego uwagi byś poleciła???? za niezbyt wygórowana cenę:) wylot z Gdańska
w sierpniu byliśmy dwa tyg. w Egipcie 6000tyś - 2 os all inclus
były osoby które płaciły 5000 - 2 os na tydz.
równiez były róznice w cenie zależało to od miasta
dzięki
Ju
2 dni wycieczki nam wystarcza, czyli raz rejs na santorini i jeden dzien pojedziemy sobie gdzies autkiem.
Egipt jest duzo tanszy niz Kreta lub Teneryfa, rozwazalismy tydzien pobytu w 5 gwiazdkowym hotelu hiltona i za tydzien bylo 2.200 od os all inclusive, egipt i turcja sa najtansze, w sumie ten egipt byl kuszacy ale ponoc w czerwcu jest tak goraco ze bysmy nie wytrzymali, wiec bez sensu, zastanawialismy sie jeszcze nad turcja, ze wzglegu na cene bo taniej, ale wolelismy jakas eurpejska wyspe, a kreta byla tansza niz pozostale, moim zdaniem godne polecenia jest w turcji wybrzeze egejskie, jest bardziej zielono sa rafy kolarowe i mozna sobie zrobic jedndniowa wycieczke na Rodos wodolotem to tylko godzina podrozy ;-) znalezlismy nawet oferte 2 tyg all in za 2.600 od osoby w 4 gwaizdkowym hotelu, ale jakos krtea nas bardziej przekonywala ;-)
Egipt jest duzo tanszy niz Kreta lub Teneryfa, rozwazalismy tydzien pobytu w 5 gwiazdkowym hotelu hiltona i za tydzien bylo 2.200 od os all inclusive, egipt i turcja sa najtansze, w sumie ten egipt byl kuszacy ale ponoc w czerwcu jest tak goraco ze bysmy nie wytrzymali, wiec bez sensu, zastanawialismy sie jeszcze nad turcja, ze wzglegu na cene bo taniej, ale wolelismy jakas eurpejska wyspe, a kreta byla tansza niz pozostale, moim zdaniem godne polecenia jest w turcji wybrzeze egejskie, jest bardziej zielono sa rafy kolarowe i mozna sobie zrobic jedndniowa wycieczke na Rodos wodolotem to tylko godzina podrozy ;-) znalezlismy nawet oferte 2 tyg all in za 2.600 od osoby w 4 gwaizdkowym hotelu, ale jakos krtea nas bardziej przekonywala ;-)
nie korzystalam z easygo.pl, a ta oferta do Turcji byla z alfa star Hotel Oylum, dokladna cena to 2.687 zł, ale w biurze mi mowili jak cos jest podejrzanie tanie to niezbyt ciekawy hotel pewnie, to ponoc bardzo niskie cztery gwaiazdki, zalezy kto co lubi, ja chcialam miec na podroz poslubna wypasny hotel ;-)
ja jade wlasnie z easygo, ale to jest tylko posrednictwo np dla tych osob ktore zalatwiaja wszystsko przez internet-tak jak ja ;-), sama rezerwacje i papiery dotyczace wycieczki juz mam z Orbisu, ja placilam 1800 za osobe, na tydz, z Hb, 3 i poł gwiazdki hotel(my chcemy duzo zwiedzac),pozdrowionka i powodzenia w planowaniu
Do Olenka-Dominikana tez jest moim marzeniem!!ale to za rok ;-)
Do Olenka-Dominikana tez jest moim marzeniem!!ale to za rok ;-)