Widok

21.06.08

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewuszki 21.06.08.zakladamy nasz osobisty watek,co wy na to :) dziewczyny z 28.06. tez maja i uwazam ze to dobry pomysl :)pochwalcie sie co macie,albo co chcialybyscie miec ;) do naszych slubow zostalo troszke ponad 9 miesiecy :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mysle ze juz sie dopisalam ...gdzie macie wesela? my w oberzy pod lipami ..mam nadzieje ze dobry wybor...podrawiam

witam serdecznie kolejną czerwcową panne :) zachęcam zebys sie dopisała do listy :)

czesc witam my rowniez slubojemy 21 czerwca tego roku...zaczynam sie juz powoli denerwowac ...a jak wasz e nastroje...na doodatek miezskamy zagranica wiec boje sie ze nie zdazymy wszystkiego zalatwic//.....nie moge znalesc wizazystki i fryzjerki a wy juz macie?pozdarwiam

nieszkodzi asiu :) ja również zycze miłego dnia czerwcówkom i nie tylko:)

aaaaaa Meksyk, sorki za pomylkę, ale ostatnio duzo czytam forum i pewnie pomylilam wątki, ale to neidaleko od dominikany wiec musi tez byc pieknie, milego dnia CZERWCOWKI

witamy witamy :)

moją jedną podróżą poślubną będzie podróż do Irlandii, do domu.... :) na prawdziwą pryjdzie mi poczekać rok.... :)ale mam nadzieje że będzie to mój wymarzony MEKSYK :)

niunieczka a jaką masz suknie jesli mogę spytac :)

a to ja sie jeszcze dopisze:) 21.06.2008 to tez nasza data:).

Ślub w Gdyni na Dąbrowie na 17:00:)
Wesele w Róży Wiatów w pięknej sali

zaproszenia kupione
suknia kupiona
zespół i fotograf od bardzo dawna zamówieni

kamerzysty nie bedziemy mieli

a podróż poślubna...Turcja albo Bułgaria.

ja jade wlasnie z easygo, ale to jest tylko posrednictwo np dla tych osob ktore zalatwiaja wszystsko przez internet-tak jak ja ;-), sama rezerwacje i papiery dotyczace wycieczki juz mam z Orbisu, ja placilam 1800 za osobe, na tydz, z Hb, 3 i poł gwiazdki hotel(my chcemy duzo zwiedzac),pozdrowionka i powodzenia w planowaniu

Do Olenka-Dominikana tez jest moim marzeniem!!ale to za rok ;-)

nie korzystalam z easygo.pl, a ta oferta do Turcji byla z alfa star Hotel Oylum, dokladna cena to 2.687 zł, ale w biurze mi mowili jak cos jest podejrzanie tanie to niezbyt ciekawy hotel pewnie, to ponoc bardzo niskie cztery gwaiazdki, zalezy kto co lubi, ja chcialam miec na podroz poslubna wypasny hotel ;-)

dzięki
rzeczywiście maja korzystne ofery.
Znasz kogoś kto korzystał z usug tego biura easygo.pl??????????/
szczerze mówiąc zawsze korzystałam ze sprawdzonych biur, typu orbis, alfa star

Ju
rzeczywiscie EGIPT JEST DUZO TANSZY, ale odradzam czerwiec i lipiec, ja bylam w lipcu i byla tam sauna non stop-zadnej chmurki, nic..poprostu upal nie do zniesienia.

A co do Krety, z first minute mozna znalesc bardzo atrakcyjne oferty, poprzegladaj na easygo.pl

oferta 2 tyg all in za 2.600 od osoby w 4 gwaizdkowym - z Orbisu???

Ju
2 dni wycieczki nam wystarcza, czyli raz rejs na santorini i jeden dzien pojedziemy sobie gdzies autkiem.
Egipt jest duzo tanszy niz Kreta lub Teneryfa, rozwazalismy tydzien pobytu w 5 gwiazdkowym hotelu hiltona i za tydzien bylo 2.200 od os all inclusive, egipt i turcja sa najtansze, w sumie ten egipt byl kuszacy ale ponoc w czerwcu jest tak goraco ze bysmy nie wytrzymali, wiec bez sensu, zastanawialismy sie jeszcze nad turcja, ze wzglegu na cene bo taniej, ale wolelismy jakas eurpejska wyspe, a kreta byla tansza niz pozostale, moim zdaniem godne polecenia jest w turcji wybrzeze egejskie, jest bardziej zielono sa rafy kolarowe i mozna sobie zrobic jedndniowa wycieczke na Rodos wodolotem to tylko godzina podrozy ;-) znalezlismy nawet oferte 2 tyg all in za 2.600 od osoby w 4 gwaizdkowym hotelu, ale jakos krtea nas bardziej przekonywala ;-)

Umchi:
po tak wnikliwej analizie prosze o radę co jeszcze godnego uwagi byś poleciła???? za niezbyt wygórowana cenę:) wylot z Gdańska
w sierpniu byliśmy dwa tyg. w Egipcie 6000tyś - 2 os all inclus
były osoby które płaciły 5000 - 2 os na tydz.
równiez były róznice w cenie zależało to od miasta

dzięki

Ju
moim marzeniem jest pojechac do meksyku ale niestety uda sie to dopiero w przyszle wakacje bo w te tomek nie bedzie mial juz wiecej urlopu....
no i my polecimy juz z irlandzkiego biura podrózy :P

Umchi:
wiesz może jaka jest różnica w cenie między tygodniem, a dwoma tygodniami??? all inclusive

Ju
;), super, czytalam troszke o Krecie i jest poprostu piekna, mam nadzieje ze pogoda dopisze, a potem podzielimy sie wrazeniami z pobytu, a chcecie tez sami troszke zwiedzac ??czy tylko plazowanko??

to tak jak my tylko inny hotel super ;-), tez nie moge sie doczekac ;-)

tak, mamy gratis wycieczke na Satorini (lub inne do wyboru) i autko na jeden dzien, jedziemy z Orbisu, juz nie moge sie doczekac-napewno bedzie cudownie ;-)

My do Rinela Beach a z jakiej firmy jedziecie, tez macie wycieczki gratis?

do góry