Widok
Powiem szczerze, ze troche zdziwilismy sie jak drogie sa te wycieczki, myslalam ze wyjdzie taniej. Jedziemy z Orbis Travel wiec dobra firma, wylot z Gdańska (co przewazylo ze nie pojechalismy na Teneryfe), hotel 4 i 5 gwiazki nad piaszczysta plaza z bezplatnymi lezakami na niej, all inclusive 5.500 zł na tydzien za 2 osoby, bez zadnych juz dodatkowych kosztow. Przez to ze sie zdecydowalismy do konca grudnia bylo tylko 200 zl zaliczki od osoby, a ja do konca lutego sie zdecydujecie to jest wycieczka na santorini gratis i najeden dzien samochod gratis i pokoj w lepszym standardzie, wiec sie oplacalo hotel nazywa sie rinela beach, jak bedziesz miala jakies pytania to pisz smialo, to pomoge bo p[rzez ostatnie 2 tygodnie analizowalam wszystkie katalogi i wszystkie kierunki swiata ;-)
Dziewczyny witam was w naszym roku ;-). Przygotowania ida caly czas do przodu. Ja sobie dopisuje do listy rzeczy zalatwionych podróż poślubną na Kretę, wylot 25 czerwca z Gdańska, już nie moge sie dczekac ;-)
Mamy zalatwione:
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- makijazystke p. Ele Skoczen ;-)
- suknia ślubna i welon
- obrączki
- wódkę Wyborowa
- podróż poślubna na Kretę ;-)
Mamy zalatwione:
- sale
- zespół
- foto
- video
- samochod
- kosciol, godz 16
- makijazystke p. Ele Skoczen ;-)
- suknia ślubna i welon
- obrączki
- wódkę Wyborowa
- podróż poślubna na Kretę ;-)
jutro jade do marietty poprzymierzac sobie sukienki,..niestety mojej wymarzonej nie przymierze bo juz jej nie ma...
a potem w piatek jade do BJ uzgodnic szczegoly z krawcowa :) skoro wszyscy zamawiaja to moze czas zaczac cos dzialac :) jade "zaklepac" to ze chce u nich szyc, ale nie wiem czy od razu zaczne :)zobaczymy co sie dowiem :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
a potem w piatek jade do BJ uzgodnic szczegoly z krawcowa :) skoro wszyscy zamawiaja to moze czas zaczac cos dzialac :) jade "zaklepac" to ze chce u nich szyc, ale nie wiem czy od razu zaczne :)zobaczymy co sie dowiem :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
no dziewczynki wczoraj zamowilam suknie!!!!!!!!!Jestem taka szczesliwa ;-). Suknie kupilam w madonnie z najnowszj kolekci pronovias model Nepal ;-) i do te sukni jest tez piekny 4,5 metrowy koronkowy welon razem wyglada swietnie ;-)Ciesze sie ze w koncu zdecydowalam sie bo jak wczoraj bylam w madonnie to panie juz przygotowywaly nowy cennik bo suknie po nowym roku maja podrozec nawet te z kolekcji 2008 !Powiedzialy ze z 500 zl mam w kieszeni ;-). Suknie bedzie w polowie maja ;-)!!!!!!Teraz zabieram sie sie za obraczki, bo tez slyszalam ze maja cholernie podrozec, wiec po co przeplacac!!!!!!!