Widok

21.06.08

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewuszki 21.06.08.zakladamy nasz osobisty watek,co wy na to :) dziewczyny z 28.06. tez maja i uwazam ze to dobry pomysl :)pochwalcie sie co macie,albo co chcialybyscie miec ;) do naszych slubow zostalo troszke ponad 9 miesiecy :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tez zwrocilam na to uwage..... 200 dni, szok :) ale ja i tak juz sie doczekac nie moge

DZIEWCZYNY DZIŚ MAMY 200 DNI DO ŚLUBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAKA PODWÓJNA STUDNIÓWKA :)

Cześć dziewczyny
Ja jeszcze nie zastanawiałam się nad suknią ale z tego co widze to powinnam he he
Więc czas zacząć..
jak narazie nic mi się nie podoba...
pozdrawiam..

no ja postanowiłam ze jednak zaczne szyc nie pod koniec lutego a na jego początku :) tymbardziej ze chcialam połączyc 2 suknie w 1 :P

Ja juz sie troszcze bardzo intensywnie;-), bo Panie mowia ze po nowym roku podrozeja, poza tym na suknie czeka sie ok 4 miesiace, wiec jak pod koniec grudnia zamowie to w kwietniu bedzie, wiec w sam raz;-). Dla mnie niestety kupienie sukienki nie jest wcale takie proste jak dla innych dziewczyn, ciagle nie wiem czego tak naprawde chce, wiec ciesze sie ze zabralam sie troszke wczesniej, o moich poczynaniach mozesz przeczytac sobie w watku ktora miala demetrios 933 ;-)

no nareszcie ktos podbil ,bo ja juz nie smialam kolejny raz :P

dziewczyny ja mam pytanie za 100 punktów,kiedy macie zamiar sie zatroszczyc o suknie?

hop do góry nasz termin ;-)

Eluchna tak to jest za faltomem. Jedzie sie tak samo jak na basem do Faltomu...mozna jechac przez Castorame :)

a ta adria to jest za faltomem
jaki tam jest dojazd i maja jakis ogrod albo gdzie wyjsc

21.06.08

Hej i jeszcze MY z 21 :) - Aga i Michał :)
Załatwione mamy:
- sala Restauracja sw. Huberta (zaplaona zaliczka)
- Fotograf - Alternatywni (zaplacona zaliczka)
- muzyka - Bagno Team (zaplacona zaliczka)
- zaliczone nauki (jeszcze tylko poradnictwo rodzinne)
- gajerek dla Micha kupiony
- firma dekorujaca kosciol (jedynie telefonicznie ustalona data, szczegóły i umowa w grudniu)
no i to by bylo tyle.... makijaz zrobi mi swiadkowa, fryzjera mam upatrzonego, ale jeszcze nie dogadalam szczegółow. A sukni zaczne szukac od stycznia :)
my juz po naukach, w swieta poradnictwo i obraczki i zaproszenia (ale to tylko dlatego ze narzeczony daleko i nie bedzie go w PL az do slubu)
aha no i mamy troche soków i wódki juz :) reszta w święta jak się trafi jakas promocja :)

Jeśli chodzi o nauki to rozmawialiśmy z księdzem czy można wcześniej zacząć, bo pan z biura parafialnego kazał nam przyjść ok 3 miesiące przed ślubem , tylko niestety wtedy nie będziemy mieli czasu, więc mamy nadizjee ze niedługo zaczniemy:) O zaproszeniach jesczze nie myślimy, obrączki też zostawiamy na później.
a generalnie kiedy ruszacie z kolejnymi rzeczami?wiesz nauki,obraczki zaproszenia itp?

Tak kupiłam nie chciałam dłużej czekać, a poza tym po targach ślubnych ceny sukienek mają jeszcze wzrosnąć.
no witamy witamy :) dopisalas sie do listy :)?

masz juz suknie?ja nie,ja zaczynam szyc dopiero na koniec lutego :)

Witam dziewczynki:) Czy mogę dolączyć sie do waszej listy?
My mamy ślub 20.06:)
Mamy już załatwione:
Salę
orkiestre
fotografa i kamerzyste
kościół
no i kupilam juz sukienke:)
Już się nie możemy doczekać:)
kolejna próba podbicia :)

może nowe dziewczyny, albo nowe kroki zostały poczynione :)

hej babeczki,podbijam:) cos zadna nowa "twarz" sie nie pojawila na liscie z data 21.06.08 ..szkoda

ruszylo cos nowego u was czy narazie spokoj?

ja suknie juz swoja wybralam. przymierzalam podobna i bylo ok,wiec juz stroj mam z glowy :) dzis moj tomus ma 1 nauki przedmalzenskie w belfascie ciekawa jestem jakie wrazenie na nim wywra :)

jesli chodzi o fryzjerke, kosmetyczke i makijazystke to mam juz upatrzone,ale nie musze sie specjalnie szybciej umawiac bo nie sa to zadne"znane" osoby takze nie ma problemu z terminami :)

na koniec grudnia idziemy kupic zaproszenia i zamowic obraczki, aha no i poradnictwo w grudniu( robimy to wszystko tak szybko bo tomek nie bedzie w polsce az do slubu)

a zapomnialam sie juz pochwalic ze mam umowiona makijazystke. Dlugo sie zastanawialam ale w koncu zdecydowalam sie na p. Ele Skoczen ;-). I narazie mam juz wszytsko zalatwione a w styczniu po targach slubnych zajme sie zaproszeniami, a wy kiedy zaczynacie suknie slubne przymierzac?
A i wczoraj bylismy na pierwszej lekcji kursu tanca hihihihi

do góry