Widok
Ja juz sie troszcze bardzo intensywnie;-), bo Panie mowia ze po nowym roku podrozeja, poza tym na suknie czeka sie ok 4 miesiace, wiec jak pod koniec grudnia zamowie to w kwietniu bedzie, wiec w sam raz;-). Dla mnie niestety kupienie sukienki nie jest wcale takie proste jak dla innych dziewczyn, ciagle nie wiem czego tak naprawde chce, wiec ciesze sie ze zabralam sie troszke wczesniej, o moich poczynaniach mozesz przeczytac sobie w watku ktora miala demetrios 933 ;-)
21.06.08
Hej i jeszcze MY z 21 :) - Aga i Michał :)
Załatwione mamy:
- sala Restauracja sw. Huberta (zaplaona zaliczka)
- Fotograf - Alternatywni (zaplacona zaliczka)
- muzyka - Bagno Team (zaplacona zaliczka)
- zaliczone nauki (jeszcze tylko poradnictwo rodzinne)
- gajerek dla Micha kupiony
- firma dekorujaca kosciol (jedynie telefonicznie ustalona data, szczegóły i umowa w grudniu)
no i to by bylo tyle.... makijaz zrobi mi swiadkowa, fryzjera mam upatrzonego, ale jeszcze nie dogadalam szczegółow. A sukni zaczne szukac od stycznia :)
Załatwione mamy:
- sala Restauracja sw. Huberta (zaplaona zaliczka)
- Fotograf - Alternatywni (zaplacona zaliczka)
- muzyka - Bagno Team (zaplacona zaliczka)
- zaliczone nauki (jeszcze tylko poradnictwo rodzinne)
- gajerek dla Micha kupiony
- firma dekorujaca kosciol (jedynie telefonicznie ustalona data, szczegóły i umowa w grudniu)
no i to by bylo tyle.... makijaz zrobi mi swiadkowa, fryzjera mam upatrzonego, ale jeszcze nie dogadalam szczegółow. A sukni zaczne szukac od stycznia :)
Jeśli chodzi o nauki to rozmawialiśmy z księdzem czy można wcześniej zacząć, bo pan z biura parafialnego kazał nam przyjść ok 3 miesiące przed ślubem , tylko niestety wtedy nie będziemy mieli czasu, więc mamy nadizjee ze niedługo zaczniemy:) O zaproszeniach jesczze nie myślimy, obrączki też zostawiamy na później.
ja suknie juz swoja wybralam. przymierzalam podobna i bylo ok,wiec juz stroj mam z glowy :) dzis moj tomus ma 1 nauki przedmalzenskie w belfascie ciekawa jestem jakie wrazenie na nim wywra :)
jesli chodzi o fryzjerke, kosmetyczke i makijazystke to mam juz upatrzone,ale nie musze sie specjalnie szybciej umawiac bo nie sa to zadne"znane" osoby takze nie ma problemu z terminami :)
na koniec grudnia idziemy kupic zaproszenia i zamowic obraczki, aha no i poradnictwo w grudniu( robimy to wszystko tak szybko bo tomek nie bedzie w polsce az do slubu)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
jesli chodzi o fryzjerke, kosmetyczke i makijazystke to mam juz upatrzone,ale nie musze sie specjalnie szybciej umawiac bo nie sa to zadne"znane" osoby takze nie ma problemu z terminami :)
na koniec grudnia idziemy kupic zaproszenia i zamowic obraczki, aha no i poradnictwo w grudniu( robimy to wszystko tak szybko bo tomek nie bedzie w polsce az do slubu)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
a zapomnialam sie juz pochwalic ze mam umowiona makijazystke. Dlugo sie zastanawialam ale w koncu zdecydowalam sie na p. Ele Skoczen ;-). I narazie mam juz wszytsko zalatwione a w styczniu po targach slubnych zajme sie zaproszeniami, a wy kiedy zaczynacie suknie slubne przymierzac?
A i wczoraj bylismy na pierwszej lekcji kursu tanca hihihihi
A i wczoraj bylismy na pierwszej lekcji kursu tanca hihihihi