Widok
25 czerwca w katedrze
hej hej!!
czy sa moze jakies osoby, ktore biora slub 25 czerwca w katedrze??bo mam pytanie, czy wiadomo juz czy katedra bedzie przystrojona, ostatnio siostra powiedziala mi ze jeszcze tego nie wie, ale samemu nie mozna nic przystrajac. poza tym mam jeszcze pytanie w sprawie organisty. czy ktos wie ile trzeba za niego zaplacic, i czy jest przypisany danej dacie czy sie zmieniaja, czy mozna go sobie wybrac!! z gory dzieki za odpowiedzi!!gosia
czy sa moze jakies osoby, ktore biora slub 25 czerwca w katedrze??bo mam pytanie, czy wiadomo juz czy katedra bedzie przystrojona, ostatnio siostra powiedziala mi ze jeszcze tego nie wie, ale samemu nie mozna nic przystrajac. poza tym mam jeszcze pytanie w sprawie organisty. czy ktos wie ile trzeba za niego zaplacic, i czy jest przypisany danej dacie czy sie zmieniaja, czy mozna go sobie wybrac!! z gory dzieki za odpowiedzi!!gosia
wiem, z zeszlego roku (tez o 18:30 ;-) ale w lipcu, ze Katedra byla przystrojona przez siostry i z tego co wiem, zawsze jest tak dekorowana na sluby, bez zadnych dodatkowych oplat. Co do organizsty na spotkaniu w srode przed slubem spotkacie sie tez z organista, tym ktory akurat bedzie u Was, wiec zbyt duzego wyboru nie ma...;-) ale jeden i drugi jest w porzadku ;-)
powodzenia i milego zapinania wszystkiego na ostani guzik....
powodzenia i milego zapinania wszystkiego na ostani guzik....
A co do strojenia kosciola przez siosrtry to one moze ustroją jak będą mialy czas ale musicie dostarczyc im kwiaty, mysmy mieli stroic sami bo siostry pow ze nie maja czasu, ale jak przyjechalismy z kwiatami to okazalo sie ze dopiero o 20 mozemy zaczac, wiec ksiadz sie zlitowal, powiedzial ze mamy zostawic juz wszystko gotowe tylko do przywieszenia do lawek i sama nie wiem czy to w koncu zrobily siostry czy panie ktore tam sprzataja kosciól. Ale na pewno nic nie stroja od siebie, jestem pewna bo bylam wczesniej w katedrze tez na 1 slubie i w ogole nic nie bylo
Mycha