Widok

4 czerwca - stres?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Halloo Dziewczyny!!! Jak się czujecie??? Dopadł Was stres?? My mamy ślub tydzień po Was a już jak teraz pomyślę o naszym dniu to mnie kłuje w palcach, mam miliardy mrówek w brzuchu, dzikie węże w nogach i nie wiem co jeszcze!! ;)))) 3mam za Was kciuki i życzę wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!! :)

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny - zwlaszcza Czerwcowa, Witch i sabra - nie wiem czy bedziecie jutro jeszcze na forum, ale zycze Wam przepieknych ceremonii slubnych, wspanialej zabawy na weselach i samych milych chwil w sobote :)
Zapomnialabym niemal o tych nocach poslubnych - oby sie jednak odbyly ;))))

Co do spotkania to faktycznie nie damy pewnie rady przed slubami :( Szkoda, no ale mozna sie bylo tego spodziewac :(
Co do lipca to przeciez ostatnia z "lipcowek" ma slub 30.07, wiec pewnie skonczy sie na spotkaniu we wrzesniu... Szkoda bo chcialam jeszcze przed slubem pogadac... no, ale wiadomo ze wtedy wlasnie nikt nie ma czasu :(

A wiec dziewczyny jeszcze raz - SAMYCH MILYCH CHWIL I ZERO NERWOW W SOBOTE!!!!!!!

Sciskam mocno i trzymam kciuki - potem my bedziemy sie denerwowac a Wy juz bedziecie wyluzowane po... :))))

zycze powodzenia :)
ja miałem być 18tego, ale odwołano :(
olga - no ja znajdę chwilę dla ciebie podczas remontu nawet ;-)
szkoda by było, aby taka piękna forumkowa znajomość miała się skończyć po ślubie :-(.....

http://pogoda.wp.pl/mi.html?mid=1201047&date=2005.06.03

Na jutro zapowiadaja deszcz a ja Wam zycze zeby te prognozy sie nie sprawdzily, chociaz troszke deszczyku jeszcze nikomu nie zaszkodzilo;)
Trzymajcie sie kobity i nie uciekajcie sprzed oltarza ;) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia... No i czekamy na obszerne relacje ze slubu :)
Jeszcze raz wszystkiego naj, naj i glowy do gory :)
Ponieważ zapewne żadna do Weselnika nie zaglądnie dziś,to życzę Wam 4-czerwcowe wszystkiego naj,niedeszczowej pogody jutro, leciutkiego bicia serca przy składaniu przysięgi,wspaniałej zabawy weselnej i nocy poślubnej choć malutkiej,mimo wykończenia tańcowaniem.I oby dalsza część Waszego wspólnego życia była równie ekscytująca jak ten szczególny dla Was dzień.
jak to nikt nie zagląda? ja zaglądam :) !!!!
chciałam powiedzieć, że zapomniałam kupić balonów i baniek mydlanych :( ostatnie dni to jest taka bieganina, że szok ;-) torebki i butów na zmiane też nie mam.... nie miałam czasu iść dziś do kosmetyczki na zabiegi relaksacyjne, ani też ..... aj wogóle dużo by wymieniać ... :-) ale się nie stresuję - bo w końcu persenu też zapomniałam kupić ;)

do góry