Widok

4 czerwca - stres?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Halloo Dziewczyny!!! Jak się czujecie??? Dopadł Was stres?? My mamy ślub tydzień po Was a już jak teraz pomyślę o naszym dniu to mnie kłuje w palcach, mam miliardy mrówek w brzuchu, dzikie węże w nogach i nie wiem co jeszcze!! ;)))) 3mam za Was kciuki i życzę wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!! :)

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny - co ma byc to bedzie i tak tego nie zmienicie :o) Zrobilyscie co w waszej mocy, zeby bylo jak najlepiej, teraz tylko pozostaje czekac na efekty Waszych zabiegow i staran :-)
glowki do gory, wszystko bedzie ok!
ja mam jeszcze 3 tygodnie, biegam jak glupia, codziennie cos zalatwiam i bede szczesliwa kiedy to sie wreszcie skonczy.

Powodzenia!!!!

halloo Rozyczka!No cienko, cienko z tymi pogaduszkami!!!! Nie wiem jeszcze, na pewno w przyszłym tygodniu!!A mój przyszły mężuś opuszcza mnie na weekend, buuu :( Do Warszawy jedzie!!(zawody)

Hej Monia :D
jak tam? nie mam gg w pracy i tak cienko teraz, zeby pogadac. Wiesz juz kiedy pojedziemy na to filmowanie?

No właśnie Czerwcowa,coraz bliżej...Ja się będę na panieńskim bawiła a Ty już po oczepinach będziesz.A tak na serio,to czy warto się denerwować?Jak wszystko załatwione to chyba źle nie będzie.Oby tylko nie padało.A reszta się ułoży i będzie pięknie.No a potem czekamy na relację.
u nas na razie luzik, dzisij ostatnia noc w naszym mieszkanku jutro wyjazd i wracamy jako małżeństwo.... trzeba to jakoś uświetnić...:)
dzisiaj mam strasznego stresa ale z całkiem innego powodu... ale juz mi lepiej troszkę....
na pogodę tez już nie marudzę... niech sobie będzie taka jaka jest.... obyśmy tylko długo i szczęsliwie... a reszta zupełnie nie ważna....

Pozdrawiam Was wszystkie (szczególnie czerwcowe panny)

do góry