Widok
5-ta rocznica;)
cześć babeczki;)
w piątek będzie 5-ta rocznica naszego"spotykania się ze sobą'.Czy macie jakieś fajne pomysły odnośnie prezentu lub niespodzianki?-najlepiej nie za drogiej bo wesele i tak nas zrujnuje w sierpniu;)
moje wszystkie pomysły się już wyczerpały a wena twórcza zrobiła sobie urlop;)
z góry dziękuję!!!!!!!!!!!
buziaki:)
w piątek będzie 5-ta rocznica naszego"spotykania się ze sobą'.Czy macie jakieś fajne pomysły odnośnie prezentu lub niespodzianki?-najlepiej nie za drogiej bo wesele i tak nas zrujnuje w sierpniu;)
moje wszystkie pomysły się już wyczerpały a wena twórcza zrobiła sobie urlop;)
z góry dziękuję!!!!!!!!!!!
buziaki:)
wiesz mmeg tak sobie myślę ze nie długo powstania nowa rocznica (waszego slubu ,no za rok:)) wiec trochę tych rocznic bedzie do zapamietania ;) My oczywiscie damy radę ale czy nasi meżulkowie tez ......;)a moze przypomnij sobie wasze pierwsze spotkania, może jakies miejsce w którym się poznaliście , albo czeste miejsce waszych randek....no mówiłas że oboje mieszkacie z rodzicami wiec kolacja romantycżna odpada .....no nie wiem ....jeszcze pomyśle;)
hejka mmegi :) co do prezentów, to ja robię takie niewypały, że aż umówiliśmy sie z moim ukochanym, że bedziemy wspólnie kupować sobie prezenty - takie już upatrzone :) może więc warto nastawić uszu i posłuchać swojego mężczyzny, może powie co by chciał :)... a jak nie, to kup kocyk - będzie na letnie i wiosenne pikniki.... ;)
no,nic mądrego nie napisałam... buźka
no,nic mądrego nie napisałam... buźka
Ja mam taki nietypowy pomysł. Jeśli Twój ukochany lubi majsterkować to kup mu jakiś dobry śrubokret. I mówie całkiem serio. Mojego przyszłego męża z okazji (co prawda) urodzin obadrowała, dobrym śrubokrętem, szpadlem z harowanej stali (mamy działkę i ktoś musi ją skopać) a ostatnio kupiłam mu wiertarkę udarową. I wiesz co Ci powiem, zawsze jest niebywale ucieszony z takich prezentów. Choć moje kumpele patrzą na mnie jak na jakąś dziwną. Ale te przenty mają być dla niego, nie dla mnie.
no ja sie zgadzam z tym, ze czesto kupujemy swoim ukochanym prezenty takie, jakie pewnie same chcialybysmy dostac typu ładny zegarek, perfumy itp. a faceci to lubia wlasnie dostawac takie rzeczy jak wiertarka, komplet srubokretów itp. wiec bym obstawala za tego typu prezentem,
albo poprostu zapros go na spacer i kup kartke, w ktorej napiszesz, ze dziekujesz mu za milosc no i za co tylko jeszcze chcesz, ja wlasnie jestem w trakcie wpisywania takiej kartki slubno-urodzinowej ;) Tomus ma urodzinki w dniu naszego slubu ;D
albo poprostu zapros go na spacer i kup kartke, w ktorej napiszesz, ze dziekujesz mu za milosc no i za co tylko jeszcze chcesz, ja wlasnie jestem w trakcie wpisywania takiej kartki slubno-urodzinowej ;) Tomus ma urodzinki w dniu naszego slubu ;D