Widok

8 tydzień, nie widać zarodka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, byłam dzisiaj na usg. Wychodzi na to, że jestem w 8 tygodniu (7t2d) ale lekarz robiący usg nie widział zarodka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie martw się. Czasami tak bywa. U mnie dopiero pod koniec 9 tygodnia było widać zarodek a tak puste jajo. A teraz czekam na rozpoczęcie akcji porodowej:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idź do innego lekarza i zrób betaHCG
Ja jestem w 9 tygodniu 8tyg i 2dni byłam u lekarza w piątek i było widać zarodek i echo zarodka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czasem zdarza sie, ze do zaplodnienia dochodzi pozniej niz nam sie wydaje. Rozumiem, ze 7t2d liczysz od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki. Moze masz nieregularne, czy dluzsze cykle i owulacja byla pozniej? Zrob beta Hcg i powtorz usg za jakis czas. Glowa do gory.

Miesiączki zawsze miałam regularne, ale bhcg powtórzę, dziękuję Wam za otuchę ❤️
Z tym że u mnie nawet jaja nie było widać :/

Owulacje możesz mieć książkowo 14 dni przed miesiączką, a można i tydzień przed ja miałam krótkie fazy lutealne ;) nigdy też nie wiadomo czy akurat w danym cyklu się nie przesunęła. Głowa do góry póki okres nie przyszedł jest szansa ;) Daj znać po wynikach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Okres miałam 06.01, cykle po 23 dni także nie wiem co mam myśleć
A na dodatek w poprzedniej ciazy (która porobiło w 12tyg, ciąża obumarła w 9) w 6tyg było widać akcje serca i zarodek
Poroniłam *

Oliwia współczuję, możliwe że było coś nie tak dlatego tak się stało, pamiętaj że to nie Twoja wina. Wiem, że może być Ci ciężko, sama przez to przechodziłam.
Życzę Ci siły i wytrwałości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry