Co? Gdzie? Kiedy? Podziel się informacjami o nowych wydarzeniach w Trójmieście. Jeśli chcesz dowiedzieć się gdzie spędzić wolny czas i dobrze się bawić tu znajdziesz wiele pomocnych wskazówek.
Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gdzie na walentynki??? Chce zabrac mojego faceta gdzies na walentynki. Ale z tego co sie dowiaduje...
~kobieta
-

ostatnia odp. 21 lat temu

dodano: 10 lutego 2003

Koncert Fisza - LIPA Kto z Was był wczoraj w kościele na Wzgórzu na koncercie Fisza? Jakie...
~pszytruszkokly
-

dodano: 9 lutego 2003

Targi motoryzacyjne Witam! Czy ktoś wie kiedy będą targi motoryzacyjne w Gdańsku? I czy wogóle będą?
~mkli
-

dodano: 8 lutego 2003

Dwie wierze - głupota i chamstwo W sobotę byłem w kinie na 2wierzach w moim dotychczas ulubionym kinie Neptun....
~sarin
3

dodano: 4 lutego 2003

Koncert w Irishu Parano Bezkagano Czwartek 06 luty " Zespół Korsakowa" MEZMERYZM. DADIZM.TRANSCENDENCJA....
~Pozdrawiamy
-

dodano: 4 lutego 2003

brawo!!!!!!! wpis na forum trojmiasto.org kati_p (17:21:28, 30-01-2003) Słchaj wazeliniaro...
~ananas
3

dodano: 31 stycznia 2003

narty Potrzebne mi informacje na temat stokow narciarskich, Wierzyca lub Lidzbark,...
~monika
1

dodano: 21 stycznia 2003

Tani Internet? Czesc, mam pytanie, Czy ktos nie zna taniego dostawcy Internetu we Wrzeszczu...
~Zbigus
-

dodano: 30 stycznia 2003

porzadne granie, nie czarne!!! czy w 3miescie jest jakas porzadna imprezownia? gdzie nikt nie zalewa jakims...
Marco De La Pitha
1

dodano: 29 stycznia 2003

Kredyt w... Hej, czy ktoś z Was brał może kredyt w Korporacji Finansowej? (Powszechny...
~Wiola
1

ostatnia odp. 22 lata temu

dodano: 16 stycznia 2003

lap dance w trojmiescie? Czy mozna w trojmiescie znalezc lap dance?
~Mack
-

dodano: 23 stycznia 2003

Czy chcielibyście żeby wszystkie(prawie) przystanki autobusowe były"na żądanie"? Bo ja tak. Pomyślcie ile razy autobus zatrzymuje sie niepotrzebnie na...
~Azazel
13

dodano: 15 stycznia 2003

hard night w undergroundzie w nowootwartym gdańskim klubie UNDERGROUND ROCK PUB w kazdy wtorek o godzinie...
3xM
-

dodano: 11 stycznia 2003

Nowy klub Co wiecie o swierzo otwartym klubie obok Krewetki? Nie jestem pewien ale...
~GrandPill
-

dodano: 11 stycznia 2003

I LO w Sopocie - studniowka hej hej, czy ktos moze wie, kiedy ta szkola organizuje swoja tegoroczna...
~xxx
-

dodano: 10 stycznia 2003

tania imprezka....... ello.....mama takie pytanie czy ktos wie gdzie i za ile mozna wynajac jakis...
~TnT
-

dodano: 10 stycznia 2003

Pokój z łóżkiem wodnym.... gdzie ??? Witam Może ktoś wie gdzie można wynająć pokój z łóżkiem wodnym tudzież...
~loth
1

dodano: 16 grudnia 2002

Gdzie 18-stke...?? Cześć. Mam dylemat..szukam jakiś fajny lokal na 18-stke, w Gdyni lub w...
~Asia
5

dodano: 13 listopada 2002

koncert grupy Vibrasoniq Zapraszam na koncert zespołu Vibrasoniq, który tworzą 4 dziewczyny - 10...
~VanessaMail
-

dodano: 5 stycznia 2003

IMPREZY INFORMACJA PARLAMENT. ŚRODA - LIPOZONE / OSTRA MUZYCZKA / HYDE PARK - CHCESZ...
~Pozdrawiamy
-

dodano: 4 stycznia 2003

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29584

8418

wątków

do góry