Inne
Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
kurs wiedzy o winie Czy ktoś brał udział w takim kursie, czy warto i gdzie to sie odbywało?
~Krystyna
6

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2009

mieszkania ludzie dlaczego te wszystkie mieszkania są tak drogie?? ....szukam...
~studentka
3

dodano: 29 sierpnia 2009

Czy jest tu jakiś stoczniowiec... znajacy sie na myjkach wysokocisnieniowych?
~pina
-

dodano: 9 października 2009

Chopin na akordeonie http://www.youtube.com/watch?v=85EsVO2LdYA
~Klaudiusz
1

dodano: 4 października 2009

grzybobranie Czy ktoś mógłby wskazać mi rejon, nie konkretne miejsce (na to raczej nie...
moronia
1

dodano: 1 października 2009

sklep z plakatami witam, czy ktoś orientuje się, czy gdzieś na teranie gdańska (wrzeszcza?)...
~Fisher
-

dodano: 3 października 2009

CorelDRAW 12 vs. Adobe Illustrator CS obojetne czy moze mi ktos pobieznie powiedziec czy te programy sa podobne w obsludze i...
~chaberek
2

dodano: 21 września 2009

laptop do 3tys Witam może mi ktoś pomorze, poszukuje fajnego i dobrego laptopa do 3tys z ł...
~jacek
1

dodano: 1 września 2009

wirtualne zwiedzanie Witam! Ostatnio buszując w internecie odkryłam coś nowego na Zumi i tak mi...
~magdalena
-

dodano: 7 września 2009

Drukarka brudzi mi strony, czy mozna cos z tym zrobić? Mam hp laserjet 1000 od jakiegoś czasu brudzi mi kartki a dzis to juz...
AgiAgi
2

dodano: 25 sierpnia 2009

Ślimaki winniczki.. Witam. Czy ktoś z szanownych tu obecnych jest w posiadaniu wiedzy gdzie w...
~buka
-

dodano: 29 sierpnia 2009

Pobór do Związku strzeleckiego Strzelec Witam jak w tytule ogranizuje pobór do zwiążku strzeleckiego strzelec. Na...
~Adam
1

dodano: 28 sierpnia 2009

Potrzebuję kogoś kto zna angielski - Gdańsk Potrzebuję kogoś kto zna angielski - Gdańsk mail z zainteresowanymi na...
~joł
1

dodano: 18 sierpnia 2009

tajski masaz stop - nowosc w hotelach spa dr eris krynica ostroda Masaż tajski jest formą tradycyjnej medycyny stosowanej przez mnichów z...
~http://massagethai.info
3

dodano: 16 lipca 2009

czy ktoś z was ma nowy aparat Olympus FE 46?? to nowy aparat wiec słabo w necie z opiniami...
zoosiap
-

dodano: 24 sierpnia 2009

PlusCard Czy chcielibyście stać się uczestnikami takiego programu (posiadaczami...
~Jagna
-

dodano: 24 sierpnia 2009

dorożki Czy w trojmiescie ozna gdzies pojezdzic dorożką po mieście??
~MT
1

dodano: 24 lipca 2009

KUPIĘ książki - pisma wedyjskie (Bhaktivedanta Book Trust) ślicznie proszę o kontakt jeśli ktoś posiada następujące tytuły i chciałby...
~Adam
-

dodano: 18 sierpnia 2009

Czy ktoś poleci Mi dobry sklep winiarski w Gdyni? Szukam sklepu z dużym wyborem win z całego świata!!!
TomLee
-

dodano: 17 sierpnia 2009

Szkoła tańca dla dziewczynki czy ktoś zna dobra i sprawdzoną szkołe tańca dla dziecka 5-7 lat? najchętniej...
~Ag
-

dodano: 17 sierpnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16225

2695

wątków

do góry