Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ocena jakosci obslugi pacjenta wątek zamknięty panie w rejestracji uprzejme i zawsze sluza rada.opanowane i uprzejme w obec...
~KAZIOHA
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 lutego 2012

Tragedia x 2 wątek zamknięty Zgadzam się z przedmowcami, ta przychodnia to jakaś tragedia. Mamy 21 wiek a...
~Pacjent
1

dodano: 30 marca 2012

Anna Maciejewska - opinia wątek zamknięty Próbowałam się dodzwonić na pierwszy numer to pomimo tego, że było po 8 rano...
~Anna Maciejewska
-

dodano: 11 stycznia 2013

koszmarna lecznica wątek zamknięty ...odnoszę wrażenie,że gdybym zasłabł na ul .Małokackiej w połowie drogi...
~Kris
1

dodano: 2 stycznia 2013

Nie można się dodzwonić wątek zamknięty Zarejestrować się to cud, z chorymi dziećmi o 7 rano stać w kolejce do...
~Mama
-

dodano: 27 grudnia 2012

SKANDAL wątek zamknięty Mieszkam na Witominie od ponad 30 lat, tutejszy zoz jest niestety jedynym na...
~AW
-

Niewiarygodne kawa i pączki. wątek zamknięty Tak się wkurzyłam, że muszę napisać komentarz. To co tam wyrabiają Panie to...
~didi
-

Ręce opadają wątek zamknięty Jak zwykle to samo - dodzwonić się graniczy z cudem. Jak już się dodzwoniłam,...
~Majka
-

dodano: 8 listopada 2012

XI wiek - ale nie w tej przychodni wątek zamknięty Rejestracja-masakra, telefonicznie-czasem się uda ale wtedy o wyborze godziny...
~kasia
-

dodano: 16 października 2012

MASAKRA!!! wątek zamknięty Dostać się nie można do tej cholernej przychodni!!!!!!!!!! Człowiek dzwoni od...
~Marta
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 czerwca 2012

tragedia wątek zamknięty Moze ktos zmienilby w koncu cos w tej przychodni,mieszkam na Witominie...
~g3miasto
-

dodano: 5 marca 2012

Dodzwonić się do rejestracji -sztuka niemożliwa wątek zamknięty Dodzwonić się do rejestracji - sztuka niemożliwa, nikt nie raczy odebrać...
~Aleksander T
-

dodano: 16 lutego 2012

Nic się nie zmieniło wątek zamknięty Musiałam natychmiast dostać się do lekarza pierwszego kontaktu bo miałam...
~majka
1

dodano: 13 października 2010

Coraz gorzej wątek zamknięty Mieszkam na Witominie od 10 lat i od tego czasu korzystam z usług przychodni....
~aga
1

dodano: 8 kwietnia 2011

Jednym słowem TRAGEDIA !!!!!! wątek zamknięty Mieszkam całe życie na Witominie i niestety chorując nie mam wyjścia i jestem...
~Witominianka
-

dodano: 15 grudnia 2011

pacjentka - opinia wątek zamknięty zarejestrowanie się przez telefon, gdy jest się naprawdę chorym graniczy z...
~pacjentka
2

dodano: 2 kwietnia 2007

TRAGEDIA wątek zamknięty TOTALNY BRAK PROFESJONALIZMU.REJESTRACJA ZATRZYMAŁA SIĘ W LATACH 70-80 I NIC...
~Aneta
1

dodano: 21 września 2009

Dramat wątek zamknięty Ta przychodnia to dramat. Jak ktoś mi opowiada o rejestracji telefonicznej...
~duty
1

dodano: 19 kwietnia 2011

lena - opinia wątek zamknięty Przychodnia jest totalną porażką.TRAGEDIA. Zarejestrowanie się telefoniczne...
~lena
1

dodano: 2 lutego 2009

Złego słowa nie moge powiedziec poki co wątek zamknięty Należę do tej przychodni od roku i złego słowa nie mogę powiedzieć o niej....
~Tukpac gdynia
-

dodano: 13 października 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
79

48

wątków

do góry