Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobry ginekolog Witam, czy zna ktoś w okolicach Zaspy, Przymorza, Żabianki naprawdę DOBREGO...
1985sloneczko
13

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2014

ginekolog przychodnia Mickiewicza lub Kilińskiego Czy w przychodni Mickewicza lub Kilińskiego jest dobry ginekolog?
~ewi
15

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 września 2009

Nowa wiata na przystanku autobusowym (nr 143 i nr 117) przy ul. Piastowskiej przy rogu Poznańskiej Kto i na czyje życzenie postawił nową wiatę na przystanku autobusowym przy ul...
~Joanna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 lutego 2021

Przedszkole Nr 4 w Gdyni ul. Tatrzańska - aktualne opinie Cześć, czy może ktoś poratować świeżą opinią apropo tego przedszkola? Co na...
~Michał
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 lutego 2021

Konwersacje po angielsku Hej! ;) poszukuję osoby chcącej również podszkolić swój angielski :) dodam,...
~Martyna
5

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 lutego 2019

Opata Hackiego Witam Mieszkam przy ul Opata Hackiego 27 w Gdyni Leszczynki ,na jezdni przy...
~senior
5

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 listopada 2012

Co tu się dzieje z tym powietrzem na Brzeźnie Co oni palą w tych kominach przemysłowych wiatr kieruje w naszą stronę ten...
~Lazurka
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 lutego 2021

Problem z mysza przewodowa . Mam problem z mysza przewodowa . Od czasu do czasu zawiesza sie ( nie dziala...
~Joanna9
8

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 listopada 2020

I Społeczna Szkoła Podstawowa STO Czy ktoś może coś wie o tej szkole?
~Marta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 lutego 2021

Mieszkania lokatorskie - warto, czy niewarto? Jak uważacie? Wiem, że każdy podejmuje decyzję samodzielnie, ale Waszym...
~Maxiorek
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 stycznia 2021

Na deptaku Na Żabiance jest zegarmistrz /po schodkach/obok fryzjera okropnie...
~ja
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 lipca 2012

Katowicka Janowo, dzielnica Rumi, bezpośrednio sąsiaduje z Gdynią. Nieopodal...
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 grudnia 2020

Szkoła 81 Osowa - proszę o opinie Czy ktoś ma dzieci w zerówce lub w pierwszej klasie w tej szkole? czy...
~Hanka
8

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 listopada 2014

Alex - opinia wątek zamknięty Tragedia! Osiedle Zielone to jedna wielka fuszerka! Klatka schodowa...
~Alex
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 lutego 2021

Żłobek/punkt opieki Gdynia okolice Grabówka, Działki Leśne Hej, szukam dla synów (1,5r) jakiegoś niedrogiego żłobka lub punktu opieki od...
~Alicja
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 listopada 2017

Paczkomat przy Chylońskiej 251 Zauważyłem, że w okolicy nie ma nigdzie paczkomatu. Zrobiłem zgłoszenie na...
~Jaś
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 września 2020

DZIKI na Pogórzu Górnym !!!!! Uwaga na dziki !!!! Spacerują sobie wieczorami całą "rodzinką" po...
~antydzik
32

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 marca 2013

Brak mozliwosci wykupu mieszkania komunalnego- co o tym sadzicie. Co myslicie gdy ktos mieszka w mieszkaniu komunalnym gdzie wszyscy sasiedzi...
~gda
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 lutego 2021

Implanty Proszę o opinie dotyczące zakładnia implantów. Czy pacjenci, którzy do niej...
~asia
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 listopada 2018

jabłuszka na górę hej, widział ktoś gdzieś jabłuszka do zjazdów z górki w Gdyni?
~kra
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 lutego 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry