Widok

A. Bomba

Jak podoba się Wam Pani, które rozdaje bilety w konkursach z mewą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajna skoro rozdaje zaproszenia. Własnie idę do pani Oli po bileciki, ktore wygrałam :-)
A mnie się zdaje, że coś z nia nie tak... Czasami wybiera takie odp, że nie iwm kto ja do tego zmusza...
Czasem sugeruje sie tym, ze ktos nigdy jeszcze nie wygral, czasem cos mi sie spodoba, a czasem zwyczajnie mam kaprys - jak kazde jury:))
Niemniej pozdrawiam wszystkich konkursowiczow.
Zapomnialam jeszcze dodac o sytuacji, kiedy mam tyle pracy, ze zwyczajnie wybiram pierwsza lepsza odpowiedz. Slowem, nie ma regul, kazdy moze wygrac w konkursach portalu trojmiasto.pl
To czemu ja mam takiego pecha?
aja mam duzo szczescia do portalu Trojmiasta i jestem wdzieczna
za wszystkie wygrane wejsciowki- dostarczyly mi nizapomnianych wrazen.
pani Agnieszcze zycze udanego urlopu!!!
Agnieszka Bomba napisał(a):

> Czasem sugeruje sie tym, ze ktos nigdy jeszcze nie wygral,
> czasem cos mi sie spodoba, a czasem zwyczajnie mam kaprys - jak
> kazde jury:))
> Niemniej pozdrawiam wszystkich konkursowiczow.
> Zapomnialam jeszcze dodac o sytuacji, kiedy mam tyle pracy,
> ze zwyczajnie wybiram pierwsza lepsza odpowiedz. Slowem, nie ma
> regul, kazdy moze wygrac w konkursach portalu trojmiasto.pl
dziekuje za wszyskie wygrane wejsciowki-mam duzo szczescia w losowaniach. licze na kolejne.
zycze udanego urlopu.
ja kiedyś wygrałem, ale to było 100 lat temu, teraz już mi się nie udaje, bo mogę wymyślać cuda niewida i tak szanowna pani weźmie pierwszą odp. z brzegu
kiedyś wygrywałam i było fajnie, teraz już nie i to mnie smuci, bo tylko w ten sposób mogę gdzieś się wybrać
Aga (przepraszam Panią) fajnie załatwia sprawy skomplikowane, to podoba mi się niesamowicie, zapewne na co dzień jest też bardzo sympatyczna, tylko czasami, gdy ma problem z właściwym wyborem, mogłaby poprosić o pomoc kogoś, kto ma np. dobry nastrój, bo aż wstyd
od poniedziałku spadam na urlop, wiec może w dziale konkursy coś poprawi się na lepsze:)
a ja dzisiaj ide na wygranego w konkursie "pianiste".
i dalej bede grac. glupi ma zawsze szczęscie wiec pewnie jeszcze cos nie raz wygram :-)
oby jak najdłuzej to może coś wygram
Pani agnieszka już wróciła z urlopu! Czy się mylę? Chciałabym wygrać bilecik np do kina? Ile jeszcze czasu muszę wysyłać odp, by wygrać. Nie mam szczęścia tak jak Ci co łamią regulamin(2 razy w miesiącu wygrana)!

Inne tematy z forum Towarzyskie

kto z was poznal kogos z forum ogloszenia towarzyskie sex bez zobowiazan???? tylko szczerze... (76 odpowiedzi)

tak jak w tytule kto z Was poznal kogos kozystajac z ogloszenia sex bez zobowiazan lub szukkam...

Gay Gdańsk (75 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...

do góry