Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Serdecznie polecam wątek zamknięty Trafiłam do Agnieszki w bardzo trudnym momencie życia, gdy moje ciało bardzo...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 marca 2018

Lomi Lomi Nui wątek zamknięty Mialem przyjemnosc poznac Agnieszke i byc u niej na Masazu Lomi Lomi. Cala...
~Pawel Staszczyk
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2014

Bardzo polecam :) wątek zamknięty Do Agnieszki przyszłam zimą na masaż. Dopiero dziś mogę napisać kilka słów i...
~Anya
-

dodano: 17 kwietnia 2014

nie tylko dla ciała.. wątek zamknięty Z całego serca polecam Lomi u pani Agnieszki! To ciepła i empatyczna osoba....
~Agata
-

dodano: 11 kwietnia 2014

Little Goddness wątek zamknięty Przyszedłem na Lomi smutny, zły i obolały. Jakoś nie bardzo wierzyłem w te...
~Serghino
-

dodano: 10 kwietnia 2014

Boski masaż wątek zamknięty Na masaż do Agnieszki trafiłam "przez przypadek". Moja przyjaciółka zrobiła...
~Natka
-

dodano: 10 kwietnia 2014

Cudo :) wątek zamknięty Byłam u Agnieszki na masażu Lomi Lomi dwa razy i jestem pewna, że będę...
~Aga_Edynburg
-

dodano: 8 kwietnia 2014

super wątek zamknięty masaz u agnieszki to wiecej niz masaz... ta pozornie drobna kobieta ma w...
~anna
-

dodano: 18 marca 2014

najlepsze, co może nas spotkać w Gdyni wątek zamknięty Decyzja o spotkaniu z Lomi Lomi jest jedna z najlepszych decyzji w życiu....
~Aneta z Poznania
-

dodano: 16 stycznia 2014

Niezwykły czas... wątek zamknięty Agnieszko, dziękuję! za każdym razem kiedy do Ciebie przychodzę jest inaczej....
~Aga
-

dodano: 12 stycznia 2014

Gdynia = masaż u Agnieszki! wątek zamknięty Z ogromną radością poddałam się kolejny raz dotykowi Agnieszki, który na...
~Ada
-

dodano: 12 stycznia 2014

lomi lomi cos dla duszy i dla ciala wątek zamknięty Dziekuje Agnieszce za to doznanie, poszlam z ciekawosci raczej a tyle dobrego...
~Anna
-

dodano: 6 stycznia 2014

Rewelacja wątek zamknięty Od paru lat jestem klientką Agnieszki i od tego czasu skończyły się moje...
~Ewa
-

dodano: 16 grudnia 2013

Najlepsze dwie godziny !!! wątek zamknięty Agnieszkę poznałem przez bloga. Jej bloga http://akawula.blogspot.com/...
~Bartek
-

dodano: 16 grudnia 2013

Cuda się zdarzają :-) wątek zamknięty Każdemu polecam masaż Agnieszki! Agnieszka jest niezwykle ciepła, pełną...
~Joanna
-

dodano: 2 grudnia 2013

Moje Hawaje ;) wątek zamknięty Miałam okazję doświadczyć różnych masaży i masażystów, ale masaż Lomi Lomi...
~Asia
-

dodano: 17 listopada 2013

Nowe spojrzenie wątek zamknięty Polecam masaż Lomi Lomi u Agnieszki, ponieważ daje to relaks, odprężenie i...
~anna
-

dodano: 16 listopada 2013

Jak Nowa wątek zamknięty Po dwóch godzinach spędzonych u Agnieszki czuje się zrelaksowana, świeża,...
~Monika
-

dodano: 9 listopada 2013

polecam :) wątek zamknięty gorąco polecam masaż który jest zbawienny nie tylko dla ciała ale i ducha...
~Dorota
-

dodano: 7 listopada 2013

Masaż ciążowy wątek zamknięty Do Agnieszki chodziłam wcześniej na Lomi Lomi. Kiedy więc w brzuchu pojawił...
~Iza
-

dodano: 29 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
58

56

wątków

do góry