Widok

A gdybyście tak...

.....mogli zabrać trzy rzeczy na bezludną wyspę co by to było ?

Ja bym wzięła: kikla par szpilek, ksiazki, piłkę do nogi i do siatki, bikini, torebke bo tam mam zawsze nóż i śrubokręt, poduszkę, marchewki, szampon owocowy, balsam owocowy., gumowego delfina do pływania,
Nie zmieszczę się w trzech rzeczach.
Przepraszam.
"Zobacz, ocean (...) on nic nie musi. Może zrobić co chce, ale nic nie musi"
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10
Poza tym nie kazdy musi byc bardzo dobry we wszystkim.
Moze gotuje do kitu ale mam inne plusy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieci rzezyly dziecinstwo szczesliwie.
Sa szczuple dzieki temu.
A historie o moim gotowaniu przeszly to rodzinnych opowiesci.
I pozarodzinnych rowniez.
Czasem czestowalam nieudanym obiadem kolegow, ktore moje pociechy przyprowadzal do domu.
O fartuszkach nic nie mam do powiedzenia bo nie uzywam. ale jak bede wiecej gotowac to moze nabede fartuszek coby sobie dresow nie poplamic
chyba ze chcesz ty kupiuc. ale w zaby. albo pieski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Starsza jestes, doszkol mnie troche w temacie fartuszkow.

Cala Ty w kuchni, toz nawet nie rozrozniasz paluszkow od krakersow z makiem... Ty wez mi powiedz jakim cudem Twoje dzieci przezyly dziecinstwo, kiedy tylko Ty im gotowalas... ?

Nigdy nie zapomne miny X gdy o to zapytalem, pojawily sie rumience na twarzy i smielismy sie razem chyba 5minut.
bardzo gleboka refleksja... sex shop fartuszki i kuchnia..
wez lepiej jedz paluszki i nie refleksuj wiecej
tylko nie glupiutko patrzac.
moj wzrok to jak studnia madrosci (bez dna). nie wiem jak mogles odebrac to jako glupiutkie patrzenie..
Ty chyba za duzo razy mnie juz widzialas jak przyrzadzam jedzenie prawda?
W jednym musze Ci,przyznac wielkiego plusa.
Jak latam z nozami i garnkami, spokojnie siedzisz kilka metrow na kanapie odemnie i milczysz na przemian glupiutko patrzac sie na mnie i na to co za oknem. Wtedy tak smieszne wygladasz, ze sam nie wiem kto ma bardziej pokickane w glowie, Ty, pies, czy ja. Smiac mi sie wtedy chce. Czasem mnie rozbawiasz.

Ps zjedz sobie krakersy z makiem. Tak jak ja teraz. :)
Oszczedz m ten fartuszek.
Kurcze refleksja nagla.... Po co ludzie chodza do sex shopu po wdzianka, toc taki fartuszek na nagiej kobiecie wiele zalatwia.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
to na litwe z lodowka trzeba jechac
cos bym zjadla dobrego.
i duzo.
slone kwasne i slodkie.. tzn nie naraz ale po kolei
c wkladaj fartuszek, ok?
Ty Ann pamietasz jak Ci ostatnio mowilem o moim odkryciu czegos dobrego co jest slodkie??

:)))

No ja nie jem slodyczy, ani ciast bo nie lubie.
Ale to akurat zostalo mi na sile zaaplikowane w jame ustna.
To jest cos pomiedzy lodami (mrozic mozna), Serkiem homgenizowanym (chlodzic mozna) a sernikiem. Zwie sie Kàrums i pochodzi z Lotwy. Ale moze na Litwie bedzie tez :))) najlepsze smaki to wg mnie karmelowy i waniliowy, czekoladowy taki sobie.
Pycha.

Charles Bukowski.
C...wyjaśniłeś już.Sprawa zamknięta. Co do męża to nie bardzo wiem czemu go tykasz ale zdradzę Ci tajemnicę. Jesteśmy ze sobą prawie trzydzieści lat i nigdy nie użył wobec mnie takich słów. I za to m.in. go kocham.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj telefon tez taki bywa..
ciagle.. a takie nonsensy mi wypisuje ze czasem zrozumiec nie mozna
No mam i co?...

Soft z automatu mi zmienil to o czym domyslila sie Ann.
Nie uzywam plycizny.
Zreszta tam nie ma wyrazu "PRZYMKNIJ" kurde bele.

Popros Inka meza, zeby w pewnych waznych dziedzinach zycia bardziej niekoniecznie tylko sercem sie zaangazowal.

Charles Bukowski.
U mnie jest cały czas tak samo niemiło.
Skoro C twierdzi że nie tak miało być to mu wierzę. Internety bywają zwodnicze jak widać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
inka ale tam akurat widac ze to co innego chcial powiedziec. a wyszlo tak tylko. mi tak wciaz w ssach wychodzi.. co innego pisze a co innego jest napisane
Godz. 9:32 , dzisiaj, tutaj.Sprawdzaj.
dzis 09,32
to mialo byc" przynajmniej sie staram" ( o odbiorce) ale ci zmienilo litery..
wyszlo to samo co wychodzi w moich smsach o co sie czasem plujesz strasznie
Poprosze date, godzine postu, w ktorym tak sie odnioslem, oraz tytul watka.

Charles Bukowski.
To podziękuj firmie Apple . Nie bredzę.
Tak było napisane. Dał mi do myślenia Twój tekst o konfabulacji,
chciałam tylko potwierdzenia.

Wyjaśniłeś. Jest ok.
eetam
bez przesady..
gdybym postanowila ze nie bede pisac na forum.. i udaloby mi sie i potem bym sie obnosila napompowana jak balon pychą: super.. postanowilam i tak zrobilam. patrzcie na mnie...
to by bylo do kitu..
to juz lepiej nie wytrzymac w postanowieniu i z pokora przyznac: slaba jestem..
Adwokacie, nie naleze do rasy panow, choc ich ideologia stanowi wciaz temat, ktory studiuje. Zatem prosze, jestem c ot co. Reszta panow zaginela w czasie rewolucji bolszewickiej. Se zartuje, jak chcesz mozesz zwracac sie per baron von c, herbu zimne piwo czeskie.

Serio.
Zaintrygowal mnie Twoj jezyk pisany. ( troche;))
Medytacja sie udala, mam wiele reflekcji i przemyslen z dzis, niestety jestem dosc zajety aktualnie, aby klarownie wyluszczyc to tutaj.
Jednym zdaniem: jest super.

Czas jest tak wzgledna wielkoscia fizyczna i tak nieuchwytna, ze... Jednoczesnie i goni i ucieka. Jak zdefiniowalbys czas Adwokacie?
Jako zmienne ulozenie materii w stosunku do przestrzeni?
Czy dobrze zdefiniowalem na kolanie?
Watpie.

Anka.
O Niekonsekwenta hyhyhyhy trzy dni od srody popielcowej Ty juz grzeszysz. I to ja jestem przyczyna. Zgine w odmetach piekielnego piekla, bo w piekle tak nie jest, ze pala ogniem, oni tam poprostu obnizaja temperature, zatrzymuja czas, i zamieniaja ludzka dusze w kamien zyjacy na wiecznosc. Kamieniem rosnacym w nieskonczonosc :))))) dlaczego ludziom wiecznie trzeba powtarzac, ze kamienie rosna w ziemi, to tez dla mnie jest zagadka ....

Nigdy, nigdzie nie napisalem tak do nikogo, Inka bredzi, zas jesli tak rzeczywiscie zaistnialo (kur..a gdzie???!) to podziekujcie firmie Apple za zje...ne wersje softow.

Charles Bukowski.

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (67 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (4 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Grajdołki (265 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry