Widok
Ja bede miala fotografa studenta (studiuje fotografike reklamowa) robi piekne zdjecia podobne do slynnego na tym forum B&W - nie wiem czy dobrze napisalam. Bede miala zdjecia z calego dnia tzn - przygotowania do slubu pani mlodej i pana mlodego, blogoslawienstwo, msza slubna, zabawa weselna prawdopodobnie do oczepin oraz plener. Za to wszystko placimy 200 zl z tych zdjec bedziemy mogli sobie pare wybrac i gratis na wywola. Goraco polecam dobrych fotografow studentow :)
cena jest moze na plus.. ale z 100% taki student, nie da ci gwarancji dobrych zdjec na 100%, nie ma profesjonalnego sprzętu, czasto robią zdjecia amatorskimi aparacikami, nie ma sprzętu zapasowego w razie awari, jezeli cos pojdzi enie tak to mozesz si eporzegnac ze zdjeciami i jakim kolwiek prawem do odszkodowania bo "studenci" nie sa zarejestrowani jako firma, w 99% przypadków nie podpisują umowy wiec nie masz zadnej pewnosci ze sudent nie podłapie pracy przy truskawkach w szwecji i na okrec twojego slubu bedzie pielił grządki ( tak to było w przypadku mojej kolerzanki ) Ja wolę zapłacic więcej a miec spokój sumienia że będę miała na 100% dobre zdjęcia i nikt mnie w jajo nie zrobi.
aaggaa..bardzo prosze o namiary na tego fotografa, tez potrzebujemy kogoś, kto nam zrobi zdjęcia z przygotowań, w kościele i na sali weselnej. Z góry dziękujęaaggaa napisał(a):
> Ja bede miala fotografa studenta (studiuje fotografike
> reklamowa) robi piekne zdjecia podobne do slynnego na tym forum
> B&W - nie wiem czy dobrze napisalam. Bede miala zdjecia z
> calego dnia tzn - przygotowania do slubu pani mlodej i pana
> mlodego, blogoslawienstwo, msza slubna, zabawa weselna
> prawdopodobnie do oczepin oraz plener. Za to wszystko placimy
> 200 zl z tych zdjec bedziemy mogli sobie pare wybrac i gratis
> na wywola. Goraco polecam dobrych fotografow studentow :)
> Ja bede miala fotografa studenta (studiuje fotografike
> reklamowa) robi piekne zdjecia podobne do slynnego na tym forum
> B&W - nie wiem czy dobrze napisalam. Bede miala zdjecia z
> calego dnia tzn - przygotowania do slubu pani mlodej i pana
> mlodego, blogoslawienstwo, msza slubna, zabawa weselna
> prawdopodobnie do oczepin oraz plener. Za to wszystko placimy
> 200 zl z tych zdjec bedziemy mogli sobie pare wybrac i gratis
> na wywola. Goraco polecam dobrych fotografow studentow :)
Ja za to zdecydowałam się na kamerzystę studenta, i to nie studenta szkoły filmowej. Ale interesuje się robieniem filmaówi, wystawił kilka swoich filmów na różnych konkursach amatorskich, nawet dostał wyróżnienie. To mój znajomy, chciałam profesjonalistę, ale po wizycie u jednego takiego, stwierdziłam że kolega zrobi mi to dużo lepiej, a darmowa wódka i jedzenie na imprezie, w zupełności mu wystarczy za zapłatę :)