Widok

A ta broń biologiczna

to co ona?
tak z czystej zawodowej ciekawości
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ifffff

Żeby było sprawiedliwie, mi tez kiedyś pani od fizyki powiedziała coś takiego. Ale to było dawno i już się zemściłem (okrutnie i o mało mnie za to nie wywalili ze szkoły... To były czasy.
PS A z tymi pozdrowieniami to się wypchaj. No chyba że są poniekąd choć odrobinkę szczere, wtedy odzdrawiam.

Obserwator

Na piffko??? Właśnie pisałem ostatnio, żeby sobie poszli na piwko -> i od tego cała jatka się zaczęła. Nie pogarszaj sprawy skoro jesteś postronnny, dobra? A może masz sklep z browarem, i to była taka kryptoreklama? Jeżeli zaś chodzi oporównywanie do przekupek, to nie widzę większych podobieństw. Przekupkę można przekupić, albo wręcz okupić (o*****). Nas raczej nie

Verb

Chcesz się tutaj na lata stażu licytować?
Ifka to zasłużona i wielokrotnie przełożona siostra oddziałowa Szpitala Bieżnikowania Kory Mózgowej. Obecnie jest na zasłużonej emeryturze i należy się jej odrobina spokoju. Proszę się od niej natychmiast odseparować, bo inaczej zawołam sanitariusza Szorstky-ego i zamkniemy Cię w separatce. Jakbyś Szorstky-ego jakimś cudem nie znał, to przyjrzyj się dokładnie. Link poniżej.

A jak i to nie pomoże, to przywołam Zwierzaka (o ile nie spantoflił się i nie wyliniał do reszty). Wtedy będzie makabrycznie. Krwiście.

fate

jak zwykle zlosliwa - to ja moze bede czytal... taa... zapraszam na koncert bloodsucker do galerii StIW Clubu w pruszczu gdanskim - jutro - piatek godzina 19 adres? ulica mickiewicza - nie trafic nie mozna

ide truc dalej szare komorki

Doktor cośtam

Po 1. Nie strasz mnie Szorstkym, bo narzeczony mojej siostry i swój chłop. Zwiezraków się osobiście nie boję, zazwyczaj to one bały się mnie (zupełnie nie wiem czemu )
Po 2. Nic mnie nie obchodzi staż Ifci, bo przecież i tak wiadomo, że w zakładzie pod Twoim dowództwem czas biegnie raczej do tyłu i odrobinke na ukos (w lewo, ale sę zagina). Jeżeli zaś chodzi o bieżnikowanie kory mózgowej, to powiem Ci w tajemnicy, że moje obieżnikowanie jest raczej zimowe i wydaje mi się, że jeszcze kilka lat na tym popracuję. Ja wiem, spalanie jest większe, może się to to trudniej prowadzi, ale cóż... Bywa.
I 3. Nie odseparuję się od nikogo i od niczgo, a już zwłaszcza od obrażającej mie siostry przełożonej (nawet na emeryturze!!!)
I jeszcze jdno (cos jakby 4). Ja nie należę do Twojej klienteli, więc możesz mi... sam wiesz co.
To pa!

FATE TO DUPA

hehe.Jak mogłaś nie zapisać sie na K2003??No jak??Zresztą ja chyba też już nie mogę jechać:[ To się Pinki zmartwi:DDDDDDD
I dlaczego zawsze się z Toba mijam o kilka minut?I dlaczego tu nie jesteś regularnie?Może Ty nie chcesz ze mną rozmawiać?(olśnienie:))
Dyskusja niedość, że mądra to jeszcze na wysokim poziomie...Bo widzisz tylko my jesteśmy takie dobre dusze zdystansowane do świata;)
Jak możesz pozdrawiać ciepło w taki upał?Ja przesyłam mroźne powiewy:)
Ja na fizykę jutro nie idę.Bo mam zaliczenie.I do Gdańska jadę.Na zakupy, bo w to co sołtys sprowadza się nie mieszczę;)
Czemu jesteś ruda?Jak możesz?!Po tym jak zobaczyłaś kolor włosów mojej wychowawczyni?Chcesz mnie zabić?eee pytanie retoryczne:)
A co do listu to moja mama myśli, że się zakochałam bo codziennie skrzynkę dokładnie sprawdzam, bo przecież list już idzie:P a go nie ma.a POWINIEN BYĆ!!popraw się fate:)
Fate!!Oni piszą, żeś złośliwa.A fe nieładnie!Fe kłamczuchy:)

Mam juz tego wszystkiego serdecznie dosc !!

Mam dosc holoty, zatloczonych autobusow, glupich bladynek, tlenionych i chorujacych na raka skory i tych z solarium, zasyfionych lawek w parku, j*****ych sasiadow, psow s****acych na chodnikach - rzygajacych tez, drechow, skejtow, przyglupow, opchroniazy, niekompetentnej obslugi, smierdzacych i obszczanych skm-ek, sapiacych kanarow, politykow, stonki niemieckiej w moim mescie, samochodow z przyciemnianymi szybami, zsh w sopocie, i to chyba wszystko na ta chwile ...

no więc panie majser

Oni mogą panu majstrowi skoczyć.
Wężykiem!!!
~~~~ wężykiem!!!!!

Martuś

"^_^ Martuś ! jaka Ty fajna jesteś !"
Zgadzam sie z fate ... w tej kwestii oczywiscie ;-)
Ps.
FATE TO DUPA ??? :-)
To niezla z niej Gratka ;-)

Doktor Cośtam

Szanowny Panie
Od czasu kiedy Pigula_If jest na emeryturze ja okupuje separatke i nie zycze sobie zadnego towarzystwa.
Chcesz kogos zamykac to zamknij w prosektorium a od separatki sie odseparuj.
Z powazaniem

If,napisalas wrednie...Szkoda,ze to wlasnie od Ciebie takie pieprzone wredne slowa...Zostawie to tez bez komentarza,bo

klam chociaz jak piszesz...A swoje bledne -klamane odczucia-pozostaw dla siebie!!!Ja nie okreslalem Cie az tak zaklamanymi slowami Ifciu...wiec tym bardziej przykre to :((( papapa i nie pisz juz nic na moj temat, jako i ja nie pisze...AMEN

Do robala,Dykty(nawet jego wyrazy o nim swiadcza..ja staralem sie pisac mniej seksualnie,ale ten wykolejeniec i te rejony

, jak pozbieram sie po ...zwymiotowaniu po tym poscie z godnym klamliwego, jadowego robala

...na sama mysl o nim znowu biora mnie wymioty, wiec ide sie odprezyc by nie myslec o tej dwulicowej swini.

No, no....

zabkuja sie i pazurkuja na calego, az kawalki miesa i bryzgi krwi fruwaja w powietrzu, a mnie nie ma w srodku.... niech no tylko wezme dobry rozped...

I jeszcze jedno...FATE i MARTUNIA...mialem nadzieje,ze napiszecie cos "wspomagajacego" mnie...choc slowa-wyrazy:"a MY Ciebie

rodzaju...Nie pisalem do Was ostanio...by nie mieszac Was w te bagno... :((( Lecz Wy moglyscie sklecic tych pare wyrazow... hmmm Szkoda...
Serdeczne pozdrowienia, ucalowania tez:*)

Ps. A teraz ide sie obmyc po tym wszystkim...
Dlugo nie wroce.

k.nn.

nie wiem jak fate, ale ja Cię już nie lubię.Lubię tylko tych co tu ostatnio pisali do mnie martuś;)

a.d.

stworku - jesteś de best. ty tu zarządzasz.

:(Fate zna mnie troszke dluzej...i mam nadzieje, ze nie zmienia tak tych co"lubi",jak stare rekawiczki...

Pisalem to Marto bez zartu... :(
Ps...jesli wyznacznikem "lubienia" jest czestotliwosc pisania...to ja nie chce takiego"lubienia" :(((

a.d.

Ha. ha. ha.
Ja nie chcę rządzić. Ja chcę sie buntować!
>;-)=

Kiwdul NNeb:

Cos mi sie zdaje, że czasem :*) przeczytane tu wypowiedzi bierzesz zbyt dosłownie...A to przecież nie całkiem jest tak.

Do Martuś :(((

A MARTUŚ NIECH SOBIE WEŻMIE NA WSTRZYMANIE - MOŻE TO COŚ POMOŻE. JAK SĄDZISZ MARTUŚ? POMOŻE? :)))))))))))))))))))))

Inne tematy z forum Hydepark

a to na rano ;) (346 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

do góry