Widok

A ta broń biologiczna

to co ona?
tak z czystej zawodowej ciekawości
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

linia

Co to pzdr ?
Pyzdra ???

Szkoda...

K.NN. nawet nie masz pojęcia jak mi przykro, że nie możecie mi pomóc ;(
pzdr

Admin

Co jest z tym HP ???
Do nowego wystroju mam sobie dokupic monitor panoramiczny czy jak ?

ARGH

az sie pisac nie chce

B

pocimy się dla takiego właśnie uznania. Mówię Ci. Serio

nie musilam kupowac gazety ...

poczytalam troszeczke tych ludowych wypocin i z przyjemnoscia koncze kawe... bardzo te opowiaski wyciszaja...mysle ze czesciej poczytala byl "doktora z alberty" dawno nie slyszalam o kotwicy w d... ciekawe?! Calusy dla calej ekipy Beatko mysle ze znajdziesz te kilka slow sa i dla Ciebie - no i usciski dla Plagiata.

Kiwdul

pierwsze zdanie swojej wypowiedzi do Kondera odnieś teraz do siebie. O ile sobie dobrze przypominam, użyłam słów " niektóre" i "innych" , a nie "niektóre" i "mnie". Mój obiektywizm nie ucierpiał w tym przypadku.

blurp

Jak widać nie jeden blurp na świecie :)
Pozdrawianko wszyściutkich

kamasutra

gdybys nas poznal, niedlugo juz pozostalbys soba...
To znaczy ze nie bylibysmy lani :)

Archiwum prasowe

Cześć!
Mam do Was pytanko? Czy ma może ktoś z Was wykupiony dostęp do archiwum prasowego Dziennika Bałtyckiego? Bardzo mi zależy na przeczytaniu trzech artykułów, a niestety bez wykupienia takiego dostępu jest to niemożliwe. Będę wdzięczna za ponoc.
pzrd

i grafiki rowniez hihihihi....

:*)

Fate & Martunia...zrozumialem :)Lecz grafika trzeba gdzies zamknac:) by nie zabranial Wam za duzo:)

:*)

Stworku...jeszcze jedno... hmmm(odnosnie Twoich dywagacji)...a o sobie nie POMYSLALAS?...badz bardziej obiektywna...Przeciez

wlasnie takową starasz sie byc...wiec BĄDZ :)

*ONI*

Stworku...bez komentarza... :(

Konder...albo nie potrafisz czytac...albo jestes az tak glupiutki...albo tez mamusia ci nie zrobila sniadanka Pierwsze zle , a drugie...no coz i tak bywa...
:( , przy trzecim wspolczuje, lecz zjesz jeszcze kolacyjke, a wczesniej-moze i-obiadek...
A tak w ogole smiac mi sie chce z tej czesci, w ktorej napisales, ze musze cos robic , by zwracano na mnie uwage...tragiczne to kolego niemily(calkowicie nie zgodne z moja naturą)
Odnosnie "zlosliwosci"-nie bylem i nie jestem zlosliwy(ale moge czasem i byc-jak chcesz) (nie bede sie wdawal z toba w te dysputy, bo raczej sensu jakiegos nie maja...i tak nie zrozumiesz i dalej bedziesz pisal te falszywe strofy)
A co do moich umiejetnosci(wzgledem , ogolnie, komputerow i programistyki)... : to marne one są Konderze :) Ale twoje zapewne-jeszcze marniejsze...(tak sobie wydedukowalem- byc moze niezgodnie z prawdą...)
"Ciągle" to taki wyrazik jak np. "woda"...dla ciebie to okreslenie oceanow i mórz itp (ktore sobie wysniles, lub tez-uroiles, nie wiedzac-ze zwykłego...lenistwa, jak wygladają i...smakują), a dla mnie to konkrety panie Konderze.Czyli -bys zrozumial mnie troszke lepiej-raz(wczesniej)zdeformowalem lamy hydeparku( i to w ogole niechcący)wiec trzymaj sie faktow czlowieku(!!!), a nie pieprzysz nieprawde!
A to, co zrobilem jeszcze pare razy-bylo tylko (nikomu nie szkodzacym) "ufarbowaniem" i "poruszeniem" tych arkowych kolorow i liter (jestem z Gdanska jakbys nie wiedzial)Przez jakis czas bylo po prostu ladniej, mniej spartansko :)
I aby byc do konca prawdomowny-nie wchodzilem tutaj przez TP SA ty moj laiku..
A teraz juz pospij sobie...bo juz dzienna noc nastala, i posnij o ludzikach, ktorych lubisz :)
ZEGNAM.

z

was wszystkich trzeba leczyc jestescie niezle postrzeleni dobrze ze was nie znam bo byscie codziennie lani byli
babki chcecie sie zabawic zostawcie tu wiadomosc

Ja

tego nie wiem

K.N.N

Znów się popisuje swoimi MARNYMI UMIEJĘTNOŚCIAMI
Pamiętam jak ciągle to robił i operatorzy blokowali go a on złośliwie wchodził przez TP i znów psuł.
Pewnie za mało ludzi na niego znów zwraca uwagę i tak chce być w centrum

Iii,

nie wyszło.
Jakiś stworek zjada tu początkowe spacje.

Wyjdzie czy nie?

!!!!!!!!!!!!!!!
@ @
---oooO( - )Oooo-----
W

>:-|

Dochodzę do wniosku ze niektóre osoby mogą istnieć tylko po to by wystawiać na próbę cierpliwość innych, echhhh....

Inne tematy z forum Hydepark

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Inwestowanie w złoto (3 odpowiedzi)

Co myślicie o efektywności inwestycji w metale szlachetne w momencie opanowania gospodarki przez...

GODZINA ŁASKI (7 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

do góry