Widok

A ta broń biologiczna

to co ona?
tak z czystej zawodowej ciekawości
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do robala,Dykty(nawet jego wyrazy o nim swiadcza..ja staralem sie pisac mniej seksualnie,ale ten wykolejeniec i te rejony

, jak pozbieram sie po ...zwymiotowaniu po tym poscie z godnym klamliwego, jadowego robala

...na sama mysl o nim znowu biora mnie wymioty, wiec ide sie odprezyc by nie myslec o tej dwulicowej swini.

If,napisalas wrednie...Szkoda,ze to wlasnie od Ciebie takie pieprzone wredne slowa...Zostawie to tez bez komentarza,bo

klam chociaz jak piszesz...A swoje bledne -klamane odczucia-pozostaw dla siebie!!!Ja nie okreslalem Cie az tak zaklamanymi slowami Ifciu...wiec tym bardziej przykre to :((( papapa i nie pisz juz nic na moj temat, jako i ja nie pisze...AMEN

Doktor Cośtam

Szanowny Panie
Od czasu kiedy Pigula_If jest na emeryturze ja okupuje separatke i nie zycze sobie zadnego towarzystwa.
Chcesz kogos zamykac to zamknij w prosektorium a od separatki sie odseparuj.
Z powazaniem

Martuś

"^_^ Martuś ! jaka Ty fajna jesteś !"
Zgadzam sie z fate ... w tej kwestii oczywiscie ;-)
Ps.
FATE TO DUPA ??? :-)
To niezla z niej Gratka ;-)

no więc panie majser

Oni mogą panu majstrowi skoczyć.
Wężykiem!!!
~~~~ wężykiem!!!!!

Mam juz tego wszystkiego serdecznie dosc !!

Mam dosc holoty, zatloczonych autobusow, glupich bladynek, tlenionych i chorujacych na raka skory i tych z solarium, zasyfionych lawek w parku, j*****ych sasiadow, psow s****acych na chodnikach - rzygajacych tez, drechow, skejtow, przyglupow, opchroniazy, niekompetentnej obslugi, smierdzacych i obszczanych skm-ek, sapiacych kanarow, politykow, stonki niemieckiej w moim mescie, samochodow z przyciemnianymi szybami, zsh w sopocie, i to chyba wszystko na ta chwile ...

FATE TO DUPA

hehe.Jak mogłaś nie zapisać sie na K2003??No jak??Zresztą ja chyba też już nie mogę jechać:[ To się Pinki zmartwi:DDDDDDD
I dlaczego zawsze się z Toba mijam o kilka minut?I dlaczego tu nie jesteś regularnie?Może Ty nie chcesz ze mną rozmawiać?(olśnienie:))
Dyskusja niedość, że mądra to jeszcze na wysokim poziomie...Bo widzisz tylko my jesteśmy takie dobre dusze zdystansowane do świata;)
Jak możesz pozdrawiać ciepło w taki upał?Ja przesyłam mroźne powiewy:)
Ja na fizykę jutro nie idę.Bo mam zaliczenie.I do Gdańska jadę.Na zakupy, bo w to co sołtys sprowadza się nie mieszczę;)
Czemu jesteś ruda?Jak możesz?!Po tym jak zobaczyłaś kolor włosów mojej wychowawczyni?Chcesz mnie zabić?eee pytanie retoryczne:)
A co do listu to moja mama myśli, że się zakochałam bo codziennie skrzynkę dokładnie sprawdzam, bo przecież list już idzie:P a go nie ma.a POWINIEN BYĆ!!popraw się fate:)
Fate!!Oni piszą, żeś złośliwa.A fe nieładnie!Fe kłamczuchy:)

Doktor cośtam

Po 1. Nie strasz mnie Szorstkym, bo narzeczony mojej siostry i swój chłop. Zwiezraków się osobiście nie boję, zazwyczaj to one bały się mnie (zupełnie nie wiem czemu )
Po 2. Nic mnie nie obchodzi staż Ifci, bo przecież i tak wiadomo, że w zakładzie pod Twoim dowództwem czas biegnie raczej do tyłu i odrobinke na ukos (w lewo, ale sę zagina). Jeżeli zaś chodzi o bieżnikowanie kory mózgowej, to powiem Ci w tajemnicy, że moje obieżnikowanie jest raczej zimowe i wydaje mi się, że jeszcze kilka lat na tym popracuję. Ja wiem, spalanie jest większe, może się to to trudniej prowadzi, ale cóż... Bywa.
I 3. Nie odseparuję się od nikogo i od niczgo, a już zwłaszcza od obrażającej mie siostry przełożonej (nawet na emeryturze!!!)
I jeszcze jdno (cos jakby 4). Ja nie należę do Twojej klienteli, więc możesz mi... sam wiesz co.
To pa!

fate

jak zwykle zlosliwa - to ja moze bede czytal... taa... zapraszam na koncert bloodsucker do galerii StIW Clubu w pruszczu gdanskim - jutro - piatek godzina 19 adres? ulica mickiewicza - nie trafic nie mozna

ide truc dalej szare komorki

Verb

Chcesz się tutaj na lata stażu licytować?
Ifka to zasłużona i wielokrotnie przełożona siostra oddziałowa Szpitala Bieżnikowania Kory Mózgowej. Obecnie jest na zasłużonej emeryturze i należy się jej odrobina spokoju. Proszę się od niej natychmiast odseparować, bo inaczej zawołam sanitariusza Szorstky-ego i zamkniemy Cię w separatce. Jakbyś Szorstky-ego jakimś cudem nie znał, to przyjrzyj się dokładnie. Link poniżej.

A jak i to nie pomoże, to przywołam Zwierzaka (o ile nie spantoflił się i nie wyliniał do reszty). Wtedy będzie makabrycznie. Krwiście.

Obserwator

Na piffko??? Właśnie pisałem ostatnio, żeby sobie poszli na piwko -> i od tego cała jatka się zaczęła. Nie pogarszaj sprawy skoro jesteś postronnny, dobra? A może masz sklep z browarem, i to była taka kryptoreklama? Jeżeli zaś chodzi oporównywanie do przekupek, to nie widzę większych podobieństw. Przekupkę można przekupić, albo wręcz okupić (o*****). Nas raczej nie

Ifffff

Żeby było sprawiedliwie, mi tez kiedyś pani od fizyki powiedziała coś takiego. Ale to było dawno i już się zemściłem (okrutnie i o mało mnie za to nie wywalili ze szkoły... To były czasy.
PS A z tymi pozdrowieniami to się wypchaj. No chyba że są poniekąd choć odrobinkę szczere, wtedy odzdrawiam.

Blurp

Dupa, że mucha nie siada... Niestety już nie żyje...

Martuś !

wiesz, że legalne picie jest fajniejsze... nie trzeba się spowiadać jak się piło z Księdzem ? nie napisałam jeszcze listu, bo w ciągu 4 dni obejrzałam 16 filmów ... o.k. nienormalna jestem, ale za to ruda
PA , buzka B*

muszę zmykać:0

pozdrawiam szybciutko ( ale za to b. ciepło :) wszystkich, których lubię a szczególnie Verba, tylko nie pamiętam za co... może mi się przypomni, a może nie , bo tępa jestem, jak to dziś stwierdziła pani szanowna profesor od fizyki .. chlip chlip :(

Cześć

... to ja - wasza kontrowersyjna fate, tym razem miła , nie poruszająca trudnych tematów ( alkohol wytruł mi resztki inteligencji - tak jak Plagiatowi ;) ale tu się , kurcze, mądra dyskusja wywiązała ^_^ Martuś ! jaka Ty fajna jesteś ! pewnie to wiesz, ale , co tam będę jeszcze milsza :)

Stworek miedzycwiczeniowy

Gratka byla na kartki ???
Cielecinka ? :)

No baaa...

pewnie ze niezla. Mozna bylo w niej byc za cene zoltych kuponow. Nie masz pojecia ile ludzi korzystalo z tej oferty...

Verb

Masz namiar na te Gratke ???
Polowa ludzi miala z nia romans to chyba niezla dupa musi byc ... :)

If

Ja jestem kretynem? Prooooszę... A wiesz chociaż co to słowo oznacza? Jasne, piszesz jak Ci się podoba, to tylko najlepiej świadczy, jak traktujesz swój własny język. I nie porównuj mojej literówki, wynikającej z pośpiechu, ani nawet również nieco za bardzo śpiesznego "porządku" przez "ż". Może i owszem, robię czasem błędy, ale tylko w pisowni, a Ty nawet myślisz z błędami. Ja jestem kretynem? a czy Ty wiesz o mnie cokolwiek? Choć jedną rzezc? Nic. Jeżeli ja jestem kretynem, to Ty jesteś idiotką. I jestem prawie przekoany, że tak jest. Szczerze mówiąc dziwię się, że wykazałaś się taką słabością i w praktycznie spokojnej rozmowie postradałaś resztki nerwów. NIE CO DZIE NNE. Teraz jeszcze proszę wyklaruj mi, skad się ów Twój wywód wziął? Hę? Wielka mi HPowiczka. 3 lata... Gratka to co innego? Połowa obecnych tutaj ludzi miała swojego czasu z Gratką romans. Ten HP póki co nie umywa się do Gratki i lepiej róbmy wszystko, by to zmienić, zamiast pisać o niczym, tak jak Ty. 3 lata, no, no... To kaktycznie doświadczenie jakich mało... I co? Cały czas tniesz się z Ludwikiem i wrzucasz na innych? to jest cały Twój 3letni dorobek? Ty lepiej sobie uważaj, bo jak się zdenerwuję, to też mogę być dla Ciebie tak niemiły, jak Ty dla mnie. A wtedy szybko się wyniesiesz z tego HP i Twoje 3 lata diabli wezmą!!!!!!

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry