Widok
ABSOLUTNIE NIE POLECAM
ROBIŁEM KURS U PANI ŻANETY ZERO PROFESIONALIZMU JEST NIE ODPOWIEDZIALNA OSOBA , SPÓŻNIA SIĘ , NIE TŁUMACZY PRZEPISÓW OPRÓCZ TEGO ŻE NAUCZYŁA MNIE ODPALAĆ SAMOCHÓD TO NIC POZA TYM. NIE POLECAM
Moja ocena
OSK Zielony Listek
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 1
poziom nauczania: 1
wyposażenie: 1
czas trwania kursu: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
A ja na Panstwa miejscu nie bralby tej opinii do glowy. A dlaczego? Poniewaz Pan MACIEK ma prawo do swojej subiektywnej oceny zaistnialego zdarzenia. W jego ocenie instruktor nie nauczyl go niczego, poza uruchomieniem silnika. Ale przyczyna tej subiektywnej oceny moze byc fakt, ze z Pana MACKA jest FUJARA, a nie kierowca. I na taka wrodzona dolegliwosc nie pomoze najlepszy instruktor jazdy!
Droga postępowania sądowego? Heh, nie uważam, by Maciek kogokolwiek obraził. Napisał to, co mu ślina na jężyk przyniosła, nie użył obraźliwych ani wulgarnych słów, więc o co chodzi? Każdy przecież ma prawo do wyrażania własnych, subiektywnych opinii mimo, że nie każdemu mogą się one podobać. Takie jest życie.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
w dziurawych skarpetkach.
Nie wiem kto jest autorem tego postu, ale z pewnością nie był to kursant Zielonego Listka - nie znam bowiem nikogo, kto byłby niezadowolony z tak profesjonalnych instruktorów . Niestety internet umożliwia anonimowość, pod której maską możliwe jest pisanie kłamstw.
Jako była kursantka Zielonego Listka apeluje aby nie traktować powyższego postu jako opinii miarodajnej i prawdziwej.
Jako była kursantka Zielonego Listka apeluje aby nie traktować powyższego postu jako opinii miarodajnej i prawdziwej.
Przepraszam bardzo jednak z opinii znanych mi osób zielony listek nie jest profesjonalny. Jednak to może jest opinia tylko kilku osób, jednak ukarać kogoś za to że wypowiedział się na dany temat i powiedział co czuje jest absurdalne. Tak samo wypowiadanie się za wszystkich kursantów że "nie znam nikogo kto nie byłby zadowolony z zielonego listka", proszę się wypowiadać za samego siebie a nie za ogół gdyż później ludzie się denerwują gdy się ich samych bierze za ogół.