Widok

ADLON - Agencja Reklamy, Drukarnia - prosze o opinie

Prosze o opinie o firmie "ADLON - Agencja Reklamy, Drukarnia", jezeli byli Państwo na rozmowie kwalifikacyjnej. Zauwazylem, ze ogloszenie pojawia sie co pewien czas...

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/grafik-komputerowy-z-doswiadczeniem-ogl5049598.html

Dziekuje za informacje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mogę polecić drukarnię Diamond Druk Starogard Gdański,mają duży wybór,dobre ceny i co najważniejsze przesyłkę kurierem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bzdura.
Sam jestem palaczem, jestem bardziej efektywny od osób nie palących, nie robię dodatkowych przerw na papierosa a jeżeli już to korzystam z tych które mają wszyscy.
Nie "pachnie brzydko" bo codziennie się myje, dbam o żeby, używam oswiezacza, używam delikatnej wody kolońskiej.
Spotkałem wielu nie palących którzy brzydko pachną.
Więc nie można szufladkować ludzi ze względu na to czy palą czy nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiadomość sprzed paru dni: KE zamierza wprowadzić europejski zakaz palenia w aucie gdy znajduje się w nim dziecko do lat 7-miu. Rząd brytyjski chce być pierwszym krajem w którym ma obowiązywać ten przepis. W przyp. naruszenia tegoż zakazu w trakcie kontroli funkcjonariuszy policji będzie się płacić dotkliwą karę na konto prawdopodobnie policji / miasta / gminy na której terenie stwierdzono ten fakt. Jak się cieszę, że żyję w polskim chaosie gdzie wciąż żywe są tradycje anarchii i obywatelskiego buntu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
palacze brzydko pachną (a niektórzy nawet śmierdzą), i robią sobie dodatkowe częste przerwy "na papieroska" (bo są uzależnieni od nikotyny) przez co są mniej efektywni w pracy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
To czy ktoś pali to jego własny wybór i nie powinno to pracodawcy interesować. Aby zapobiec dyskryminacji palaczy pracodawcy mający siedziby w biurowcach powinni wydzielić osobne pomieszczenie do tego typu czynności (potocznie zwane palarniami), które można wykonywać podczas przerwy. Pytanie o posiadanie auta jest już bardziej zasadne pod warunkiem braku pytań dodatkowych mających na celu ocenić przyszły stopień dyspozyzcyjnosci pracownika: czy często się psuje, jaka marka i typ nadwozia, który rocznik, czy przebieg jest wysoki, st. eksploatacji i pojemnosć silnika. Na pytanie o palenie powinieneś rekruterowi odp., że owszem palisz trawę, ale tylko okazjonalnie i dzięku temu masz kreatywne pomysły na nowe reklamy :D Ciekawe ile czasu szczęka Pana z tej tzw. "agencji" by opadała.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Podczas rozmowy telefonicznej na nowe stanowisko w tej firmie dla Pana, który zadzwonił najważniejsze było czy mam samochód i czy palę :) czyli bardzo ważne cechy dobrego pracownika. A jak na wymagania finansowe odpowiedziałem kwotą średniej krajowej to gadka się szybko skończyła :) czyli możecie sobie odpowiedzieć na wszelkie odpowiedzi :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
KIEDYŚ SAMI BYLI STUDENTAMI A TERAZ..?

Student, darmowa siła robocza?

http://biznes.onet.pl/praca/student-darmowa-sila-robocza,18493,5519654,5451429,463,1,news-detal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wczoraj znowu pojawiło się ogłoszenie, tym razem do działu handlowego/biura. Jest NAPRAWDĘ zastanawiające, że ogłoszenie o rekrutacji na to stanowisko pojawia się średnio raz na 2-3 miesiące. Wątpię, żeby firma tak się szybko rozwijała i co rusz potrzebowała nowych pracowników.
wystarczy zobaczyć ile spamu rozsyłają, to mówi samo za siebie, najmniejsza linia oporu z najwyższymi wymaganiami
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czyli co... praktyki trwają cały rok ?
Pooooważnie? ;)
Praktyki są w ramach obowiązkowych zajęc szkolnych, trwają przeciętnie 2-4 tygodnie, dlatego jest możliwośc systematycznego przyjmowania kolejnych uczniów/praktykantów, wszyscy mają skierowania ze swojej szkoły.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Monitorujemy to dokładnie .. od roku , dwóch dają ogłoszenia na praktyki :) Cos dodać ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
pitu sritu :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7
Skoro nie było zainteresowania współpracą z Panem/Panią to znaczy, że kwalifikacje te były nieodpowiednie na to stanowisko. Obniżyć wymagań nie możemy, ponieważ wiązałoby się to z obniżeniem jakości wykonywanych usług - a tego na pewno nie zrobimy.
Życzę znalezienia odpowiedniej pracy do swych kwalifikacji i oczekiwań oraz obustronnego zadowolenia.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11
Reasumując, wymagania wysokie, a płaca minimalna.
Ktoś z dużym doświadczeniem, biegle władający myszką i/lub tabletem, nie pójdzie pracować za 1500-2000zł netto, bo z reguły tyle chcą płacić takie bardzo wymagające firmy. Chyba, że na jakiś czas szukając czegoś dalej za godne pieniądze.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Skoro pojawia się cyklicznie, to powinieneś dojść do wniosku, że chyba mają duży przemiał osób i nikt nie chce pracować w takich warunkach. sam wysyłałem do nich swoje cv, ale widocznie mam za duże kwalifikacje i mają ludzi w d..e. Może jak przemyślą swoje postępowanie, to spuszczą z tonu. Jak narazie, chyba nie ma sensu się tam pchać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Praca

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Feromony w pracy (7 odpowiedzi)

Chciałabym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach...

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

do góry