Widok

ADOPCJA--w oczekiwaniu na bociana...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jako, że z tego co się zorientowałam kilka już nas jest, postanowiłam założyć wątek, w którym będziemy mogły rozmawiać o adopcji, procedurze adopcyjnej, oczekiwaniu na upragnionego dzidziusia, którego jeszcze nie ma z nami ale już od dawna jest w naszych serduszkach...
Będzie to miejsce na pytania dotyczące tej tematyki, rozmowy, wspieranie się w oczekiwaniu... a jak wiadomo okres oczekiwania trochę trwa...

Mam nadzieję, że wątek ten się sprawdzi i ktoś poza mną się będzie na nim udzielał:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
slonko teraz zmień suwaczek ;)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również serdecznie gratuluję!
Wspaniale, ze maluszek trafi do takich kochających rodziców :)
Wszystkiego dobrego dla Waszej rodzinki!
image
dolączam się do gratulacji !!! oby wszelkie formalności szybko zostały załatwione ...raz jeszcze gratulacje i wszystkiego naj, najlepszego dla Was :-)
gratulacje. bardzo ciesze sie ze sie udalo
slonko, oby jak najszybciej był z wami !!!
image
Synus niestety jeszcze nie jest z nami w domku, puki co go odwiedzamy w rodzinie zastepczej i czekamy na powierzenie przed sad pieczy... oby jak najszybciej bo coraz ciezej sie z nim rozstawac :( No ale jest juz caly NASZ :) Wyczekany i najukochanszy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo się cieszę i gratuluję :)
image
i ja gratuluje , od poczatku trzymałam kciuki .... cudownie się to ułozyło... :))) I macie takie maleństwo .... myślałam że będziecie mieli starszego synka :)

Wszystkiego dobrego, pięknego macierzyństwa i samych radosnych chwil !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
słonko gratuluje i bardzo się ciesze że w końcu Wam się udało ;)

śledziłam ten wątek od początku, pamietam jak go zakładałas a teraz popatrz... taki słodki szkrabek jest już u Was. Gratulacje :)
ech, fajnie.....

no cóż jesteś mamą i jestes odpowiedzialna za to maleńkie szczęście...

Super, aż miło się czyta. Życzę Wam dużżżżżo szczęścia, miłości i pociechy z synka.
Po telefonie... hmm jak zadzwonil to poczatkowo nie zareagowalam... (mialam inna melodie na ostrodek a inna na wszystkich pozostalych) Jak zareagowalam to sie zerwalam na rowne nogi... rozmawialam drżącym glosem...bez ładu i składu...
A po rozmowie... zaczelam piszczec krzyczec :) a na koncu sie rozplakalam... :)))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratuluję, niech zdrowo się chowa w szczęściu i radości.!

Napisz jak wrażenia po telefonie?

Tyle czekałaś i było warto! Super!!!
Bardzo dziekuje :)))
Kubuś jest naprawde maleńki... ma 2,5 miesiąca :)
A imię...jak wiecie mieliśmy już wybrane od kilku lat, tak na imię daliśmy mu my...
Maluszek jest naprawde kochany, slodki, cudowny... Zakochalismy sie w nim maksymalnie. Jest naszym calym swiatem. Jestesmy poprostu szczesliwi i tego szczescia nie da sie do niczego porownac.
A że jest tak maleńki... bedzie nam dane widziec jak uczy sie siadac, jak stawia pierwsze kroki, jak uczy sie pierwszych slow... bajka. Cudownie. Jak spojrzy na mnie tymi swoimi slicznymi oczętami, a jeszcze jak sie usmiechnie... nogi miękną...dosłownie...Warto było czekać...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Serdecznie gratuluję :)
image
Gratuluję serecznie i życzę samych słonecznych dni! :))
podczytywałam Twój watek - G R A T U L U J Ę:-))))) opisz jak to było..kiedy zadzownil TEN telefon z Tą DOBRĄ NOWINĄ.. twoje/wasze odczucia..pierwsze spotkanie..jak się Maluszek czuje u Was? jak rodzina? ile ma m-cy/lat? czy zmieniliscie mu imie na Kubus?

marzenia się spełniają:-))
image

slonko pamiętam jak zakładałaś ten wątek, nawet razem dawno temu byłyśmy w wątku starających się :)

GRATULACJE!!!! Bardzo się cieszę że zostałaś Mamusią to wspaniałe przeżycie :) Wszystkiego dobrego!!!Niech synek się zdrowo chowa :)
image
image
wspaniałe wieści również serdecznie gratuluje i życzę wszystkiego najlepszego dla was i synka!!!:)
http://mojedziecikreatywnie.pl/ Zobacz jak spędzić czas z dzieckiem:-)

image

CUDOWNIE!!! GRATULACJE!!! doczekałaś się:) jesteś MAMĄ:))))))))
slonko i ja gratuluję :)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

do góry