Widok

ADOPCJA--w oczekiwaniu na bociana...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jako, że z tego co się zorientowałam kilka już nas jest, postanowiłam założyć wątek, w którym będziemy mogły rozmawiać o adopcji, procedurze adopcyjnej, oczekiwaniu na upragnionego dzidziusia, którego jeszcze nie ma z nami ale już od dawna jest w naszych serduszkach...
Będzie to miejsce na pytania dotyczące tej tematyki, rozmowy, wspieranie się w oczekiwaniu... a jak wiadomo okres oczekiwania trochę trwa...

Mam nadzieję, że wątek ten się sprawdzi i ktoś poza mną się będzie na nim udzielał:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
cudowne wieści!!! najszczersze gratulacje:)))))))) wiele z nas trzymało kciuki!!! niech rośnie skarb zdrowo!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje! :)
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też gratuluję z całego serca
cudowne wieści:) Gratulacje:)
gratulacje :)
slonko i ja gratuluję :)
image
CUDOWNIE!!! GRATULACJE!!! doczekałaś się:) jesteś MAMĄ:))))))))
wspaniałe wieści również serdecznie gratuluje i życzę wszystkiego najlepszego dla was i synka!!!:)
http://mojedziecikreatywnie.pl/ Zobacz jak spędzić czas z dzieckiem:-)

image

slonko pamiętam jak zakładałaś ten wątek, nawet razem dawno temu byłyśmy w wątku starających się :)

GRATULACJE!!!! Bardzo się cieszę że zostałaś Mamusią to wspaniałe przeżycie :) Wszystkiego dobrego!!!Niech synek się zdrowo chowa :)
image
image
podczytywałam Twój watek - G R A T U L U J Ę:-))))) opisz jak to było..kiedy zadzownil TEN telefon z Tą DOBRĄ NOWINĄ.. twoje/wasze odczucia..pierwsze spotkanie..jak się Maluszek czuje u Was? jak rodzina? ile ma m-cy/lat? czy zmieniliscie mu imie na Kubus?

marzenia się spełniają:-))
image

Gratuluję serecznie i życzę samych słonecznych dni! :))
Serdecznie gratuluję :)
image
Bardzo dziekuje :)))
Kubuś jest naprawde maleńki... ma 2,5 miesiąca :)
A imię...jak wiecie mieliśmy już wybrane od kilku lat, tak na imię daliśmy mu my...
Maluszek jest naprawde kochany, slodki, cudowny... Zakochalismy sie w nim maksymalnie. Jest naszym calym swiatem. Jestesmy poprostu szczesliwi i tego szczescia nie da sie do niczego porownac.
A że jest tak maleńki... bedzie nam dane widziec jak uczy sie siadac, jak stawia pierwsze kroki, jak uczy sie pierwszych slow... bajka. Cudownie. Jak spojrzy na mnie tymi swoimi slicznymi oczętami, a jeszcze jak sie usmiechnie... nogi miękną...dosłownie...Warto było czekać...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratuluję, niech zdrowo się chowa w szczęściu i radości.!

Napisz jak wrażenia po telefonie?

Tyle czekałaś i było warto! Super!!!
Po telefonie... hmm jak zadzwonil to poczatkowo nie zareagowalam... (mialam inna melodie na ostrodek a inna na wszystkich pozostalych) Jak zareagowalam to sie zerwalam na rowne nogi... rozmawialam drżącym glosem...bez ładu i składu...
A po rozmowie... zaczelam piszczec krzyczec :) a na koncu sie rozplakalam... :)))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ech, fajnie.....

no cóż jesteś mamą i jestes odpowiedzialna za to maleńkie szczęście...

Super, aż miło się czyta. Życzę Wam dużżżżżo szczęścia, miłości i pociechy z synka.
słonko gratuluje i bardzo się ciesze że w końcu Wam się udało ;)

śledziłam ten wątek od początku, pamietam jak go zakładałas a teraz popatrz... taki słodki szkrabek jest już u Was. Gratulacje :)
i ja gratuluje , od poczatku trzymałam kciuki .... cudownie się to ułozyło... :))) I macie takie maleństwo .... myślałam że będziecie mieli starszego synka :)

Wszystkiego dobrego, pięknego macierzyństwa i samych radosnych chwil !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo się cieszę i gratuluję :)
image
Synus niestety jeszcze nie jest z nami w domku, puki co go odwiedzamy w rodzinie zastepczej i czekamy na powierzenie przed sad pieczy... oby jak najszybciej bo coraz ciezej sie z nim rozstawac :( No ale jest juz caly NASZ :) Wyczekany i najukochanszy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (22 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

do góry