Widok

ADRIA RUMIA

Wesele Rumia Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, jesteśmy dopiero co po weselu w hotelu Adria w Rumi i pragniemy zdementować wcześniejsze negatywne opinie o wystawianych tam weselach.

Kelnerzy zachowywali się przez caly czas bardzo profesjonalnie, niczego nie brakowało na stołach, przez całe wesele byli obecni na sali i bacznie obserwowali, czy niczego gosciom nie brakuje.

Jedzenie było przepyszne (za co bardzo dziękujemy kucharzowi) i w odpowiedniej ilości.

Goście byli bardzo zadowoleni , my oczywiście również:)

Chcielibyśmy jednocześnie bardzo podziękować włascicielowi hotelu "Adria" panu Jerzemu za przygotowanie tak szczególnej dla nas uroczystości oraz za wspaniałą współpracę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
no właśnie Adria mi się bardziej podoba, Tequila jak dla mnie ma trochę wieśniacki wystrój. Adrii nie trzeba nawet za bardzo dekorować. Słyszałam że Tequila ma dobre jedzonko i obsługę, kilka koleżanek już tam miało wesela. Na prawdę nie wiemy co wybrać, chyba Adria ale martwi nas to menu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak będą w domciu to Ci wyślę menu, u mnie akurta było, troszkę tylko zostało, tylko, że ja miałam z poprawinami. Ale pan Jurek bardzo dobrze doradza w ilościach.

Mnie sie bardzo podobało w Adrii, mielismy tylko przyjechać i się uśmiechać, współpraca bardzo dobra, jedzonko pyszne

moja siostra miała w Tequili, tez dobrze tam było i dobre jedzenie
ze względu na wystrój wybrałabym Adrię.
dziewczyny na pewno któraś z was jest już po weselu w Adrii. Ja z narzeczonym planuje wesele co prawda na przyszły rok ale... no właśnie nie jesteśmy przekonani co do lokalu. Adria czy Tequila? Jeśli któraś z was mogłaby mi przesłać na maila np swoje menu z Adrii i z cena i ilością osób to byłabym wdzięczna. Byliśmy w Adrii już na Sylwestra i wiemy że maja dobre jedzonko ale szef nie miał żadnego przykładowego menu jak niedawno byliśmy, miał tylko listę z cenami poszczególnych porcji. Nie wiemy ile czego wziąć i co najlepiej. Ehhhh POMÓŻCIE Wesele planujemy na prawie 90 osób.

Pozdrawiam

kasai82@wp.pl
Serdecznie polecam hotel Adria! Wspaniała organizacja, muzyka,jedzenie i kelnerzy!

P.S jeśli chodzi o kwestie jedzenia i tego , że jest mało to chyba zawsze ilośc dań ustala para młoda więc pretensji do organizatorów nie można mieć hm??!!
A ja polecam szynke. Samo mięsko było - była przepyszna. Wszystko wyszło wspaniale. Jedzenia bardzo duzo. Wszystko zrobione 1 klasa! Dyrektor wszystko doradzi pokaze co warto wziąc i co jest dobre. Nic na siłę... polecam hotel Adria.
Oti i asia, jeżeli tu jeszcze zaglądacie, napiszcie coś więcej na temat wesela w Adrii. Ja mam tam wesele w przyszłym roku. Ciekawa jestem jakie mieliście menu i za jaką cenę. Oti polecasz indyka, na pewno go też zamówię. Ale może było coś czego raczej nie polecacie. Proszę napiszcie też na co zwrócić uwagę przy wszelkich ustaleniach.
Witaj Asiu!
Czy mogłabym Cię prosić o relacje z wesela w Adrii- menu, jak z miejscem dla orkiestry, jak obsługa i ile tego całego jedzenia, alkoholu itd.
Z góry DZIĘKUJĘ
justynkach6@wp.pl
image
i po wszystkim. Hotel Adria to strzał w 10tkę. Jedzenia duzo i bardzo dobre! Obsluga bez zastrzezen..Gorąco polecam!!
poprosze takze o menu, oraz informacje ile bylo kelnerów.z gory dziekuje tusia085@buziaczek.pl
ja też bym poprosiła menu, oraz w jakich miałaś ilościach i na ile osób- twicestrip@o2.pl
Witam Oti!
Czy mogłabym prosić o menu jakie było na Twoim weselu?? ja planuję ślub w Adrii w przyszłym roku, a naczytałam się tylu opinii i trochę się boję.
Pozdrawiam
Proszę o informacje na maila:
justynkach6@wp.pl
Dziękuję!
image
no i juz po weselisku !!!
Chciałem podzielić sie z wrażeniami.

Powiem jedno gorąco polecam Adrię pod każdym względem. Menu które przygotowaliśmy z panem Piotrowskim okazało sie strzałem w 10!!! Jedzenia bylo bardzo duzo a zarazem w sam raz oczywiście zawsze coś zostaje ale przynajmniej bylo na obiadek w niedziele i poniedziałek. Gorąco polecam PIECZONEGO INDYKA!!!! cos niesamowitego super wypieczony do tego sos chrzanowy!! i jabuszka z żurawiną i oczywiście zapiekane ziemniaczki!! Obsługa kelnerska na wysokim poziomie!!! serdecznie dziękujemy wszystkim którzy pomogli nam oraz przyczynili sie do organizacji ps Serdecznie Dziękujemy Darkowi i Panu Bolkowi za super jedzonko. Na wysokości zadania stanęła Kwiaciarnia Asia, firmie KLASYCZNE AUTO za super cadilaca!! oraz Tomaszowi Stefunko za Profesjonalizm w wykonanych zdjęciach.
Jak by ktoś chciał szczególowo dowiedziec sie więcej prosze o kontakt.
opowiem napewno. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok:)
Witaj Asiu!
Jak będziesz po weselu to czy mogę Cię prosić o recenzję na maila jeśli chodzi o Adrię bo ja też tam chcę zrobić wesele!
Pozdrawiam!!!

justynkach6@wp.pl
image
Jeszcze moj adres asiunia577wp.pl :)
Hej...Jak możesz to prosze wyślij mi menyu z 2008roku. Ja mam wesele 25.04.09
"""""Oti tobie radzę nauczyć się używać dużej litery na początku zdania. Ciekawe co masz wspólnego z Adrią, bo nie znam cię z forum. Pewnie jesteś tą samą osobą, która usuwała złe opinie o lokalu z ich strony. ]:-))"""

wiesz niejestem osobą która usuwa opinie tylko jestem klientem Adri bo mam tam za niedługo wesele!!! Mój kolega jest tam kucharzem i wszystko mam juz zaplanowane a on dopilnuje mi wszystkiego!! dokładnie powiedzial nam co mamy zamawiac i w jakich ilościach. Mamy wesele na około 100 do 110 gości więc niemożemy sobie pozwolić na lipe!! Widzę ze zaczynasz dopiero prostowac swoje wypowiedzi ( Jeśli na wesele wychodzi się o 14 a wraca około 3 rano to chyba można zgłodnieć ?) - To jak państwo młodzi zadbali o gości?? to przecież oni układają menu !! dziwie sie ze masz żal do właściciela według mnie jest to wina młodych
Dzięki za wczęśniejsze info.Czy mogę też prosić o mail-a z menu.-dorik6@wp.pl.Z góry bardzo dziekuję i pozdrawiam.
poproszę o maila - metaxa2@poczta.fm,
prosze równiez o informację na ile osob było menu i jeśli mozna to jakies fotki z jedzeniem.
z góry bardzo dziekuje,pozdrawiam
olala82 bardzo prosze rowniez o Twoje menu na maila: czap_i@o2.pl