Widok

ADRIA RUMIA

Wesele Rumia Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, jesteśmy dopiero co po weselu w hotelu Adria w Rumi i pragniemy zdementować wcześniejsze negatywne opinie o wystawianych tam weselach.

Kelnerzy zachowywali się przez caly czas bardzo profesjonalnie, niczego nie brakowało na stołach, przez całe wesele byli obecni na sali i bacznie obserwowali, czy niczego gosciom nie brakuje.

Jedzenie było przepyszne (za co bardzo dziękujemy kucharzowi) i w odpowiedniej ilości.

Goście byli bardzo zadowoleni , my oczywiście również:)

Chcielibyśmy jednocześnie bardzo podziękować włascicielowi hotelu "Adria" panu Jerzemu za przygotowanie tak szczególnej dla nas uroczystości oraz za wspaniałą współpracę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
WITAJ OLU!!!

DZIĘKUJĘ CI ZA MEILA. JESTEM OGROMNIE WDZIĘCZNA :))))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam!
Czy mogłabym prosić olola82 również o przesłanie informacji, jak wyglądało wesele w Adrii, menu, sala itd. Będę ogromnie wdzięczna, bo chcę zamawiać tam salę na przyszły rok. Dziękuję bardzo.
justynkach6@wp.pl
wyslane, sprawdzccie mejle :)
image

ja też poproszę twicestrip@o2.pl i jakbyś miała to jakieś zdjcia jak wyglądały ten posiłki tzn. jak wygląda wielkością porcaj mięsa i sałatki

i mam jeszcze pyanie do poprawin jeżeli miałaś to czy zostało Ci jedzenie z wesela i czy czy je podali i czy wzielaś tego strogonowa czy coś innego
Ja tez poprosze Twoje menu, i czy mogłabyś napisać ile mialas osob, z gory dziekuje
z checia otrzymam Twoje menu, mozesz dodac i ile mialas osob i czy poprawiny i czy dostalas apartament i jak ogolnie wyszlo, z gory dziekuje

karolinkacukierek@poczta.onet.pl
dla chetnych wysle swoje menu ktore wyszlo nam 134 zl na osobe (wrzesien 2008 rok) i kazdy sie przekona ze malo jedzenia nie bylo, nam duzo zostalo i nikt nie byl glodny. wyjatkowo beznadziejna para mloda ukladala sobie menu na weselu ktorym byla gwiazdeczkania
image

Kto tu się wyzywa, a na forum jestem od ponad roku, wesele dopiero będę miała w lipcu, ale już miałam rozmowę z lokalem i wiem że będzie to co się zamówi. Fakt nie znam wielkości porcji, ale jak można mieć pretensje że do indyka nie było dodatków jak się ich nie zamówiło, i że porcja była mała ,jak się określa ile chce się mieć kilogramów (wiem bo mi to proponowali) co do wyboru ciepłych dań to Para młodych może sobie wybrac 3x mięso, surówki ziemniaki, albo jakiekolwiek inne posiłki z list, przeciez to nie właściciele mówią co będą gotować.

A co do twojej wizyty w Adrii to faktycznie od 14 3 posiłki to za mało, u mnie będzie się zaczynało od godz.19 i mam 4 posiłki plus prosiaka.

A dla tych co się "wykłucają" to jest dzinw to , że ktrtykujesz lokal jak z Twoich wypowiedzi wynika, że to młodzi zaoszczędzili na jedzeniu.

Możesz mieć pretensje do kelnerów- że wolno, do kucharzy, że niedobre- nie wiem bo nie wiedzialam i nie próbowałam, że zebrali to co z obiadu zostało- fakt dziwne powinni mięso zostawić (dzięki za radę, będę pamietać przy ustalaniu) ale wina do ilości i wyboru jedzenia nie należy raczej do Adrii
Jeśli na wesele wychodzi się o 14 a wraca około 3 rano to chyba można zgłodnieć ?
Moim zdaniem właściciel lokalu mydli oczy młodym parom "porcjami mięsa", podczas gdy w innych lokalach rozmawia się o ciepłych daniach. A ciepłe danie znaczy mięso, ziemniaki (w jakiejkolwiek postaci), surówka. W Adrii dostaliśmy jedno takie danie, wszystko co ewentualnie zostało na półmiskach zostało szybko zabrane i podano kawy, herbaty, owoce. Po północy dostaliśmy plasterek (nie plaster) zimnego indyka bez dodatków i tyle! Na stole stały jakieś sałatki i inne przekąski, ale były zimne. Trzecim ciepłym daniem Adria nazywa barszczyk, którego nie doczekałam.

Oti tobie radzę nauczyć się używać dużej litery na początku zdania. Ciekawe co masz wspólnego z Adrią, bo nie znam cię z forum. Pewnie jesteś tą samą osobą, która usuwała złe opinie o lokalu z ich strony. ]:-))

Tak w ogóle to forum jest po to, żeby pisać swoje subiektywne opinie. To, że 5 osób będzie próbowało mnie zakrzyczeć nie sprawi, że zmienię zdanie i wymażę swoje wypowiedzi. Więc piszcie swoje, ja swoje i Nie trzeba się wyzywać i wykłócać.
o matko wyszliście głodni? czyli nic nie zostało z jedzenia?
chyba faktycznie Młodzi coś skąpili na jedzeniu, bo zawsze coś zostaje choćby jakieś sałatki.

A może pary, które już miały tam wesele powklejają zdjęcia posiłków jeżeli mają, może zobaczymy jak faktycznie wyglądał ten kotlet

ja będę miała wesele dopiero i mam stresa po niektórych opniach, ale przeważnie pary zamawiają po 3 sztuki mięsa na osobę, 3-4 posiłki ciepłe, przekąski, ciasta owoce. przepraszam ale jeżeli przy tym wszystkim ktos jest głodny to masakra, czy normalnie tyle się jada w domu czy na jakiejś imprzce czy na weselu włącza się jakiś PACMAN.
czy koniecznie trzeba zamówić tyle jedzenia by zostało jeszczeby porozdawać wszystkim na tydzień, jakieś dziwne przekonanie by stoły zawalały się żarciem
jaka groźba naucz sie czytać z zrozumieniem!!!! a dopiero potem wypowiedz sie na temat!!!
Dobre sobie :D To ma być groźba ? Będę pisać co mi się podoba. Zwłaszcza, że jest to prawda :D
wiesz co dlamnie to jesteś kims z konkurencji zastanawiam sie co to za para młoda która tak kiepsko przygotowało menu. wszyscy sami układamy menu a to co mówi właściciel to tylko pomocne informacje. sami jesteśmy na etapie układania menu i byliśmy tam na dwóch weselach w Adri. po rozmowie z parą młodych okazuje sie ze wystarczy dobrze wybrać menu i będzie wilk syty i owca cała. kilka miesięcy temu była rozmowa na forum na temat menu i wszystko bylo jasne. Tak więc odpuść sobie albo zanim napiszesz coś naprawde głupiego to przemyśl to.!!!!
Nie mam zamiaru! Nie jestem żadną konkurencją, nie robię tego nikomu na złość. Opisuje szczerą prawdę i nie mam zamiaru przestać.
i po co znowu psujesz im opinie, daruj sobie
image

A ja Adrii nie polecam. Byłam tam na weselu w październiku i było to najgorsze wesele na jakim byłam. Jedzenia wystarczająco może dla dzieci - chociaż nie wiem czy i one by się najadły. Radzę wziąć dużo więcej jedzenia niż to co "oni" nazywają 3 ciepłymi daniami. Goście wprost tego nie powiedzą, ale później kiedy rozmawia się między sobą wszyscy mówią to samo - Wyszyli głodni :D
A tak poza tym, że właściciel ciągle wyłącza światło, to sala bardzo ładna. A dobry zespół, dj może zapewnić przynajmniej dobrą zabawę :D

PS. Nie radzę słuchać rad Panien Młodych, bo one są w takim stresie, że nie mają pojęcia co w ogóle jadły, jeśli cokolwiek przełkną. A gościom nie wypada powiedzieć wprost, że są wyszli głodni.

ADRIA RUMIA

Dzien dobry.Trafilam dość przypadkowo na forum.Nie długo mam slub i organizację przyjęcia weselnego zaplanowałam wlasnie w Adrii.Czy może mi pani powiedziec na co zwrócic uwage przy wyborze menu, ewentualnie czego się wystrzegac.Z GÓRY BARDZO MDZIĘKUJĘ ZA POMOC.
postaram sie dzis odpisac na mejle (to do tych dziewczyn co do mnie pisali) i przepraszam ze nie dalam nic znac.pozdrawiam:)
image

ja też poproszę - twicestrip@o2.pl jakbyś mogła napisać czemu nie polecasz frytek ( za mało? za tłuste?) i co najbardziej ci - gościom smakowało a co było nietrafione
dziewczyny sprawdzcie poczte :)
image