Widok

ADRIA RUMIA

Wesele Rumia Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, jesteśmy dopiero co po weselu w hotelu Adria w Rumi i pragniemy zdementować wcześniejsze negatywne opinie o wystawianych tam weselach.

Kelnerzy zachowywali się przez caly czas bardzo profesjonalnie, niczego nie brakowało na stołach, przez całe wesele byli obecni na sali i bacznie obserwowali, czy niczego gosciom nie brakuje.

Jedzenie było przepyszne (za co bardzo dziękujemy kucharzowi) i w odpowiedniej ilości.

Goście byli bardzo zadowoleni , my oczywiście również:)

Chcielibyśmy jednocześnie bardzo podziękować włascicielowi hotelu "Adria" panu Jerzemu za przygotowanie tak szczególnej dla nas uroczystości oraz za wspaniałą współpracę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej ja mam wesele w Adrii za rok równo-interesuje mnie wystrój Adrii ae na zewnatrz?? czy oni jakos przygtowują ten kacik za sala??? bo latem duzo ludzi chce wyjsc na zewnatrz na fajke czy odetchnać..jak to wygladało???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oleńka nic nie dostałam na maila :( wysłałaś czy może nie miałaś czasu?
Pozdrawiam
ok już wysłałam , nie miałam wcześniej czasu
dziękuję Ci bardzo dostałam zadałam Ci jeszcze dwa pytanka jak będziesz miała 5 minut to bardzo proszę abyś odpisała. Pozdrawiam
czy mogłabym prosic o sprawdzone menu z Adrii?? na ok 85 osób. Jeżeli oczywiście jeszcze jest ktoś w posiadaniu. :)
image
aha - email: perfectangel@o2.pl
image
Także bede bardzo wdzieczny za menu na ok 85 osob z Adrji. Moje wesele bedzie tam 24.10.09. Bede wdzieczny pozdrawiam.
marcinhankus1984@gmail.com
czy ktoś orientuje się czy w Adri można zorganizować przyjęcie weselne na około 40 osób??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a czy ja tez moge dostać menu na 80 osób?
karola.nord@wp.pl
pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Adrii minimum 80 osób!
image
W Adrii jest jedna sala na 50 osób ta odrazu przy wejściu na prawo. I tam robią przyjęcia na 50 osób wiec zajeć tam i zapytaj.

Pozdrawiam
dziękuje :) zajdę i zapytam, pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów.
Planujemy wesele w Adrii, tyle tylko ze bedzie około 120 osób.
Czy ktoś z was miał podobną liczbę gości w tym lokalu?
Nie chodzi mi o miejsce przy stołach, bo widziałem salę i z tym raczej nie będzie problemu. Natomiast moje pytanie jest takie, czy przy 120 osobach parkiet jest wystarczający do zabawy licząc, że trzeba jeszcze zespół rozlokować.
perfectangel dostałaś może menu :)) bo też byc chciała na maila ;)
betiimarcin@wp.pl
nie mam
image
TEŻ TAM BYŁEM W MAJU MOŻE NA TYM SAMYM WESELU CO KOLEŻANKA I POTWIERDZAM JEJ SŁOWA BYŁEM JAKO GOŚĆ A MAM PORÓWNANIA BO GRAM PO WESELACH TO BYŁA PORAŻKA
witam serdecznie 18 -04 2010 byłam na weselu z męzem powiemy tak obsługa super pan DAWID I pan PIOTR bylismy po prostu zachwyceni jedzenie super jeszcze raz dziekujemy
Witam Was serdecznie :) !!

Dziewczyny niedługo odbywa się moje weselisko właśnie w Adri , czy byłybyście uprzejme wysłać swoje propozycje menu , prośbę swą kieruję głownie do dziewczyn które już są po uroczystość w w/w hotelu.

Mój adres olkals@wp.pl
Z górki serdecznie dziękuję :)
ja jeszcze nie obmyśliłam menu :)
image