Widok

ADRIA RUMIA

Wesele Rumia Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, jesteśmy dopiero co po weselu w hotelu Adria w Rumi i pragniemy zdementować wcześniejsze negatywne opinie o wystawianych tam weselach.

Kelnerzy zachowywali się przez caly czas bardzo profesjonalnie, niczego nie brakowało na stołach, przez całe wesele byli obecni na sali i bacznie obserwowali, czy niczego gosciom nie brakuje.

Jedzenie było przepyszne (za co bardzo dziękujemy kucharzowi) i w odpowiedniej ilości.

Goście byli bardzo zadowoleni , my oczywiście również:)

Chcielibyśmy jednocześnie bardzo podziękować włascicielowi hotelu "Adria" panu Jerzemu za przygotowanie tak szczególnej dla nas uroczystości oraz za wspaniałą współpracę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to nie chodzi o mnie tylko o kogoś bliskiego

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
agusia wydaje mi sie ze duzo moglo sie zmienic zwlaszcza podejscie pana Jurka bo slub mialam juz ponad rok temu a przeciez dziewczyny pisaly ze poprawilo sie od tamtego czasu.
image

sprawdź wiadomości wysłałam ci swoje dane

image
image
kiedy masz ślub?

image
image
normalnie zaczynam si bac.....czy z najcudowniejszego dnia nie bedzie klapy;( jak wasze zalatwiania jak przebiegaly spotkania?

wyślę wam go na wasze skrzynki i podacie numery to pogadamy

image
image
w twoim profilu nie ma podanego maila (ja go nie widze)

ja też poproszę o wskazówki na maila, mam nadzieje, że nie masz bardzo złych wspomnień
to wiecie co napiszcie mi swoje numery telefonu w profilu jest mój mail i podajcie kiedy moge zadzwonić będzie łatwiej to wytłumaczyć.

image
image
ok mail jest w profilu

to jesli bys mogla to ja tez poprosze na mejla :)
image

mogę ci wszystko opisać i wysłać mailem tutaj nie chcę sie już na ich temat wypowiadać bądź telefonicznie

image
image
kiedy mialas wesele? co jeszcze bylo nie tak jak chcialas i bylo ustalone jak duze sa porcje?czy mozesz wkeic fotke pokazujaca stol(lub przeslac na maila)? hmm nie znalazlam twojej relacji "po slubie".podpowiedz na co zwracac uwage przy zalawianiu i ustalaniu menu.czy tylko z tymi frytkami byla wpadka z opoznieiem?

na forum było pare negatywnych opini na ich temat ale te osoby zostały prawie że zlinczowane więc teraz chyba boją się wypowiadać

image
image
hehehe, frytki i ziemniaki to pasjonujacy ejst temat.
na moim weselu porcji jednego i drugiego bylo tyle samo.
tylko ze najpierw wjechaly same ziemnaiki w ilsociach ogormnych, o potem kilka miseczek z frytkami ( doprady bylo ich niewiele) i to wowczas gdy jzu wszyscy sobie te ziemniaki nieszczesne zdazyli nalozyc na talerze.

co do tego jak wygladaja stoly. prze dpodaniem obiadu wygladaly prawie niezle. tylko kilka miseczek z" bukietem" salatek w ilsociach symbolicznych budzilo obawy.
jesli chodzi o sam wystroj to ok.
pam prosbe do osob majacych juz wesele w adrii czy mozecie wkleic fotki pokazujace stoly podczas wesela?? bedzie nam latwiej wyobrazic sobie co jak wyglada i jak jest podane.jesli nie na forum to moze na maila.dzieki

mam pytanie do dziewczyn ktore juz sa po weselu w Adrii: jak wyglada sprawa jedzenia, jak duze sa porcje np miesa bo pan Jurek mowi nam tylko 10 dkg lub inne okreslenia niewiele nam mowiace albo frytki ile to jest jedna porcja jesli mozecie to przykladowo napiszcie jak to naprawde wyglada bede wdzieczna :)
image

mm pytanko....
jak dlugo\mieliscie apartement\ dla siebie? czy po poprawinach tez mogliscie tam byc czy uz za dodatkowa oplata? czy bylo sniadanko? no i jak bylo na poprawinach jakie jedzonko i wjakiej cenie(czytalam cos o strogonowie za 50zl?czy to prawda? jakie mieliscie meu na weselu (to podstawowe za 120zl czy cos dokupliscie? na ile os bylo wesele i ile osob bylo na poprawinach ? hmm troche sporo pytan ale mam stresa i boje sie ze nie starczy jedzonka....

Witam:)

Apartament był do naszej dyspozycji przez cały okres trwania wesela do rana,ale nie spalismy tam.Nie płacilismy za apartament dodatkowo.Generalnie nie byl nam za bardzo potrzebny, bo mieszkamy blisko Adrii.Poprawiny udały się;)Strogonow był , ale za 40 zł,oprócz tego jedzenie z wesela i nowe propozycje. Menu za 120zł.wesele było na 96 osób.Na poprawinach było troszkę mniej osób, zresztą zwykle tak bywa.

Pozdrawiam,

P.s. Nie stresuj sie tak, bo tyle przygotowań a w sumie zabawa szybko minie.
dziewczyny bedzie super,tylko naprawde musicie mowic panu Jurkowi wprost czego oczekujecie i czego sie obawiacie.ja tak zrobilam :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
no ja dokladnie tak samo mialam, ale caly czas bylam pozytywnie nastawiona :)
image