Widok

ADRIA RUMIA

Wesele Rumia Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, jesteśmy dopiero co po weselu w hotelu Adria w Rumi i pragniemy zdementować wcześniejsze negatywne opinie o wystawianych tam weselach.

Kelnerzy zachowywali się przez caly czas bardzo profesjonalnie, niczego nie brakowało na stołach, przez całe wesele byli obecni na sali i bacznie obserwowali, czy niczego gosciom nie brakuje.

Jedzenie było przepyszne (za co bardzo dziękujemy kucharzowi) i w odpowiedniej ilości.

Goście byli bardzo zadowoleni , my oczywiście również:)

Chcielibyśmy jednocześnie bardzo podziękować włascicielowi hotelu "Adria" panu Jerzemu za przygotowanie tak szczególnej dla nas uroczystości oraz za wspaniałą współpracę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
my jużustaliliśmy w sumie to już pora :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kochana 17 dni Ci zostało... Juz nie moge sie doczekac Twojej relacji :) Mam nadzieje ze wszystko sie odbedzie tak jak sobie wymarzyłaś :)
a jak kontakt z Adria do tej pory? Robisz jakies dekoracje? Panowie mówili co oferuja?:)
wylogowalo mnie :) juz wrocilam :P
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesteśmy po weselu i mamy negatywna opinie o tym hotelu...
Jedzenia było mało a ceny zaskakujące ...
Na początku szef zapewniał nie wiadomo jakie pyszności a wcale nic ciekawego nie było.
UWAŻAJCIE: przed weselem skakali obiecywali...
pieniądze za wesele(całość) chcieli 2 tyg przed weselem żeby im zapłacić!!!!
Poprawiny żenada mieliśmy na godzinę 15.00 goście siedzieli do godziny 16.00 bez obiadu do tego czasu wszystkie zakąski były zjedzone
poszliśmy zapytać się kelnerów czemu takie opóżnienie a oni że szef kazał im najpierw obsłużyć wycieczkę która na 16.00 miała obiad!!!!
Po zjedzonym obiedzie goście siedzieli przy brudnych talerzach do godziny ok 18.00 bo kelnerzy byli zajęci wycieczką na drugiej sali!!!
Co jeszcze nas zaciekawiło to było 4 kelnerów którzy obsługiwali nasze wesele całą noc i następny dzień poprawin...(zmęczenie:))
i jeszcze jedna sprawa to pokoje wynajęliśmy dla gości pokoje na czas wesela i poprawin wcześniej jak ustalaliśmy z szefem było wszystko ok i nie było problemu a co się okazało szef kazał gościom oddać klucze do pokoi ponieważ powiedział sytuacja wyjątkowa bo przyjechała wycieczka i nie ma pokoi....(szkoda gadać)!!!!!!Jedyne co to pochwała dla kelnerów!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a i jeszcze bardzo słaba dekoracja stołów...
na zdjęciach ładne obrusy różne kolory a dwa tyg. przed weselem szef nam powiedział że tylko białe i żadnych innych.....
pozdrawiamy i uważajcie bo naciągają dają swoje propozycje gdzie na początku cena za osobe wychodzi 150zł po czym póżniej się okazuje180zł!!!!
PIENIĄDZ RZĄDZI ADRIĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja polecam jak najbardziej adrię wszystko było smaczne i cała organizacja była sprawnie przygotowana przez Właściciela
image
Troche to dziwne co piszesz.
- Jedzenia było mało a ceny zaskakujące ...

*** nie ustalaliście ilości, nie znaliście cen? Wszytsko powinno być na umowie

- Na początku szef zapewniał nie wiadomo jakie pyszności a wcale nic ciekawego nie było.

*** niewiadomo jakie? No to trudno żeby były rzeczy jak nie wiesz jakie… przed weselem ustala się menu a nie mowi,ze będą pyszności

- pieniądze za wesele(całość) chcieli 2 tyg przed weselem żeby im zapłacić!!!!

*** To chyba normalne ze placisz przed weselem za restauracje? Ja tez placiłam w Faltomie przed…

- i jeszcze jedna sprawa to pokoje wynajęliśmy dla gości pokoje na czas wesela i poprawin wcześniej jak ustalaliśmy z szefem było wszystko ok i nie było problemu a co się okazało szef kazał gościom oddać klucze do pokoi ponieważ powiedział sytuacja wyjątkowa bo przyjechała wycieczka i nie ma pokoi....

***Przeciez obowiązuje dobra hotelowa każdego. Jeśli pokoje były wolne to milo ze zgodził się abyście nie oddawali klucza ale jeśli przyjechali niespodziewani goscie to dla mnie normalne ze trzeba klucze oddac, no chyba ze zaplacicie za kolejna dobę…

- a i jeszcze bardzo słaba dekoracja stołów...
na zdjęciach ładne obrusy różne kolory a dwa tyg. przed weselem szef nam powiedział że tylko białe i żadnych innych.....

*** a to w ogole abstrakcja, kolorowe obrusy miały być? :D obrusy są przeciez białe ;) no i znowu sie powtorze, ze trzeba było spisac to na umowie

- pozdrawiamy i uważajcie bo naciągają dają swoje propozycje gdzie na początku cena za osobe wychodzi 150zł po czym póżniej się okazuje180zł!!!!

*** jak nie ustaliliście konkretnej sumy przed weselem i nie spisaliście tego na umowie… wasz błąd. A może w umowie zastrzegli sobie wzrost cen o iles tam % ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam! Ja mialam wesesle w adri 06.08.2010 i jestem naprawde zadowolona. Jesli codzi o jedzenie to wszystko bylo pyszne i jest to opinia glownie moich gosci. Przy menu(ok 200zl na osobe) zostalo nam ful wszystkiego a nasze rodziny nie naleza do niejadkow. Kelnerzy spisywali sie ok a wlasciciel mial dla nas super niespodzianke. Nie bede pisala jaka zeby nie popsuc jej innym para. Sala(ta nowa) jest tak ladnie urzadzona ze nie potrzebne sa dodatkowe dekoracje. Prawde powiedziawszy czytajac te forum przed weselem przestraszylam sie troche ale naprawde wszystko bylo ok. Te osoby ktore pisza ze bylo malo jedzenia poprostu nie przemysleli menu i to jest tylko ich wina.
my dziś ustaliliśmy menu :) wyszło za 170 zł... wydaje się naprawdę dużo wszystkiego :) można było kombinować i wymyślać ile się chciało i Pan Jurek idzie na rękę :) myślę, że będziemy zadowoleni...
aż mnie ciekawi co to za niespodzianka, ale faktycznie lepiej sobie jej nie psuć :P
image
Nam na poczatku tez wyszlo menu za 170zl i wydawalo nam sie ze bedzie ok ale po przemysleniach w domu na spokojnie stwierdzilismy ze jednak to jest malo. Jechalam pare dni pozniej domawiac bo jestem zdania ze lepiej zeby zostalo niz maja goscie dupe obrobic. Jedzenia zostalo pelno ale przeciez na drugi dzien sa poprawiny(nie byly w lokalu) wiec nic sie nie zmarnowalo. warto zamowic zurek zeby stal cala noc na stole z boku bo jest poprostu pyszny i zawsze jest cos cieplego pod reka do wypicia.
tez zamówiliśmy ten żurek :) a co do ilości to już sam Pan Jurek powiedział, że przeginamy z ilością, a wydaje nam się, że jest dużo i tak zostało :)
image
Napewno bedzie ok. Zycze milej zabawy:)
Bylam tam na weselu w zeszlym roku, niestety jedzenie bardzo slabo, dewolaje poszly i ja nie jedzaca schabu nie mialam miesa ,ale to nic przystawki smiech na sali, ogole zajadalam sie owocami, bo byly,ale nie mozna powiedziec,zebym sie najadla ,choc nie jestem sloniemi duzo nie jem, kelnarzy nawalili,ale moze sie zminilo ,bo jak pisze to bylo w 2010.Mozw to wina pary mlodej, bo takie zamowinie zrobili.
Byłem tam na weselu 2 tygodnie temu. Trzeba przyznać że jedzenie bardzo smaczne ale jeśli chodzi o obsługę to katastrofa!!! Kelnerzy wyglądali jakby pracowali za darmo i dali to mocno odczuć gościom. Wstyd żeby w takim lokalu samemu szukać czystego talerzyka. O wszystko trzeba było się upominać. Przez ponad godzinę między posiłkami nie mięliśmy nakryć mimo że na stole stały dania na zimno.Szczytem wszystkiego był fakt że ok 3 nad ranem poszedłem tańczyć a po powrocie stolik czysty,pusty i posprzątany. Chyba chcieli żebyśmy poszli już do domu.
NIE MA W ADRII STOLIKOW TYLKO DLUGIE STOLY
a co to za roznica, stolik czy stól? chodzi io to, ze zebrano jedzenie ze Stołu, a nie o zdrobnienia
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
ja miałam slub w Adrii, i szczerze to wyprawiłabym je tem jeszcze raz. Kuchnia spisała się na medal, pan Kuba (zięc pana Jerzego) pomógł nam ustalić menu, powiedział czego mamy za dużo, co można dołożyć. Spisał się na medal!! Bo potem się okazało że miał rację i przez 3 m-ce jadłam zrazy które zostały a miałam pomrożone. Dekoracje zrobili tak jak chciałam, kupili dla mnie specjalnie fioletowe świece i serwetki, oraz stroiki na stole - ogólnie sam filet mimo że w standardzie mają bodajże kolor beżowy. Na kelerów też nie mogę narzekać, spisali się profesjonalnie. 5+
Olu....Ja planuje wesele w Adrii na przyszły rok, trochę się naczytałam i mam pewne obawy:( Proszę cię wyślij mi swoje menu ( jakie porcje miesa/zakąsek/itp na osobe, na ile mieliscie osób wesele, czy jedzenia zostało, przykładowe potrawy) jak obsługa, jak własciciel, pokoje ??? co z tym ze jesli przyjada inni goscie to obsługa dzielona miedzy dwie imprezy- mieliscie taka syuacje ??? Czy wlasciciel byl pomocny doradzał czy wymuszał??? I co z tym dodatkowym przystrojeniem i swiece serwetki i stroiki ile za to dopłaciłas??? Prosze Cię pomóż....

mail : mala1912@wp.pl
Kto miał wesele w Adrii niech też mi pomoże i odpowie na w/w pytania, plisssssss

mala1912@wp.pl
ja tez moge dostać menu na 80 osób?Plissss.....

mala1912@wp.pl