Widok

``ADRIA`` Rumia...opinie???

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę o opinie o tym miejscu:)

Pozdrawiam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam tam wesele,jak cos zapraszam do pisania maili, w miare mozliwosci odpowiem :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ok, dzięki:)
image
hej! My tez sie zastanawialismy nad tym miejscem! Nawet tam bylismy. Sala super, wlasciciele bardzo mili. Moja kolezanka tam miala i byla super zadowolona! Osobiscie nie podoba mi sie tylko brak ogródka i bliskość torów, no i ta hala zaraz styłu. Ale mysle, ze ich oferta jest spoko! pozdrawiam!

image
vanessa a co ciekawego twoja kolezanka mowila na temat wesela tam :) ja mam bardzo dobre przeczucia ale pare szczegolow napewno nie zaszkodzi :)

Widziałam ich kasete! Wszystko naprawde wygladalo świetnie! Nie wiem o jakie szczegóły Ci chodzi?? Goście sobie wszystko bardzo chwalili. Ja nie zdecydowałam sie na ta sale tylko i wyłącznie ze względu na poprawiny, a w zasadzie na ich koszt: 45 zeta od osoby! My mamy duże wesele bo na 120 osób wiec to troszke dużo! Pozdrawiam!

image
tzn jedyna rzecz jaka mnei interesuje to jakie jest jedzenie, w sensie czy dobre i czy jest go w miare duzo :)
reszte szczegolow juz znam :)

W takim razie badz spokojna!!!!! akurat do jedzenia nic zlego nie mozna powiedziec!

image
do góry