Widok

AEROBIK w Gdyni - gdzie polecacie?

Gdzie polecacie zapisać się na aerobik w Gdyni? Raczej bliżej centrum :) ekskluzywne i drogie kluby odpadają :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zaczęłam chodzić do Batorego-fittness lady.Nie jest drogo,5 wejść 109zł. super warunki, tylko panie.
5 wejść za 109 zł to wydaje mi się dużo, ja płaciłam za 8 wejść 90 zł, teraz chyba jest za 100zł Energia Studio na Karwinach
image
Ja też szukałam w centrum ale w większość to są właśnie fitness kluby. Chodze więc na aerobik na ul. morską w szkole podst. nr 10, kawałek z centrum trzeba dojechać, ale szkoła jest blisko przystanku (Wiejska), a zajęcia na prawdę fajne aerobik w poniedziałek i środe na 19 (5zł za godzine) a we wtorek step (8zł)
image
Mrówka duzo osób jest na tym aerobiku? I jaka atmosfera? Wystarczy przyjść na zajęcia i wtedy się zapisać, czy trzeba szybciej z prowadzącą sie telefonicznie sie skontaktować?
image

na aerobik wystarczy przyjść, ostatnio było chyba ok 25 osób, a na step trzeba się umówić bo jest ograniczona ilość stepów więc trzeba prędzej zadzwonić, zeby dla nikogo nie zabrakło. Atmosfera sympatyczna, chociaż z tego co zauważyłam to dużo ludzi się w ogóle nie zna, ale jak byłam pierwszy raz to dziewczyny mi powiedziały co i jak więc atmosfera ok, a zróżnicowanie wieku i umiejętności takie, że każdy śmiało może przyjść :-)
image
Ja polecam zajęcia w Personii w Fikakowie.
Mała sala, ale za to jest kameralna i sympatyczna atmosfera - można liczyć na pomoc instruktorki.
a ile kosztuj\ą zajęcia?

Inne tematy z forum Zdrowie

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Hiszpańska mucha czy to działa? (8 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zamówiłem kropelki hiszpańska mucha żeby jeszcze bardziej polepszyć życie...

Czym myjecie skorę głowy przy łuszczycy? (4 odpowiedzi)

Czy są tutaj osoby, które chorują na łuszczycę skóry głowy? Czym myjecie skórę głowy?

do góry