Widok

AGROTKA Osłonino

Rumia Temat dostępny też na forum:
Co sądzicie o tej sali?? Jak jedzenie, organizacja...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczerze polecamy. 20 sierpnia'2016r mieliśmy tam wesele i ekipa Agrotki staneła na wysokości zadania. Dużo smacznego jedzenia, pozytywne nastawienie obsługi, wszyscy serdeczni i chętni do pomocy. Nie mieliśmy żadnych, ale to żadnych problemów! P.Jadwiga (właścicielka) to złota osoba, zawsze pomoże, wysłucha, nie robi pod górkę parze Młodej. Bardzo dziękujemy!! 3 lata temu byliśmy na weselu w Agrotce. Tak nam się spodobało, że postanowiliśmy zorganizować właśnie tam Nasze Wesele. I nie żałujemy! Wszystkim się podobało :))

Na plus jest również to, że Agrotka cały czas się rozwija!
Piękne otoczenie sali weselnej. Czyste, zadbane pokoje dla gości.

Szczerze polecamy!

Natalia&Dorian 20.08.2016.
Natalia,

A czy mogę spytać ile mniej więcej życzą sobie od osoby? I jeśli mogę wiedzieć na ile osób robiliście wesele? Weszłam z ciekawości na ich stronę, bo powoli rozglądam się za salą weselną i nie ukrywam, że bardzo mi się spodobała. Jestem pewna, że mieliście piękne wesele :)

Inne tematy z forum Kobieta

problem z dzieckiem sąsiadów (464 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (57 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (7 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

do góry